Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 14-20 iulie. Află ce spun astrele!

Horoscop: Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

13 iul. 2014, 18:42
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 14-20 iulie. Află ce spun astrele!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Problemele pe care le întâmpini zi de zi în această perioadă te vor lăsa fără energie şi îţi vor provoca şi mari dureri de cap. Încearcă să eviţi medicamentele luate la nimereală, consultă un medic şi încearcă să nu te laşi doborâtă.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu vor apărea probleme noi de sănătate, dar nici cele existente nu se vor agrava. Ai toate şansele să ai o dispoziţie de zile mari, mai ales când vine vorba de distracţie. Încearcă lucruri noi pentru că îţi poţi permite orice în aceste zile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea probleme de sănătate în această perioadă, însă trebuie să fii prudentă în raport cu ceilalţi. Chiar dacă nu tu provoci ceva, e posibil ca cei din jurul tău să fie un adevărat pericol pentru tine.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu se inveşte nicio schimbare la starea ta de sănătate, cel puţin nu spre mai rău. Ai toate şansele ca nişte afecţiuni mai vechi să îşi găsească rezolvarea sau măcar o soluţie pentru ameliorare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Te vei simţi fantastic în această perioadă, aşa că nu ai motive de îngrijorare. Chiar dacă vei avea multe de făcut, nu va fi deloc obositor, ci din contră te vei distra şi relaxa.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă nu eşti grijulie cu tine, atunci e posibil să întâmpini unele momente dificile.Încearcă ca după muncă să te detaşezi şi să îţi relaxezi psihicul cu activităţi relaxante.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu se vor înregistra schimbări notabile cu sănătatea ta în această săptămână. Singurele semne în neregulă ar fi micile dureri de cap sau de spate, explicabile de altfel din cauza ritmului cotidian pe care îl ai.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Încearcă să adopţi un stil de viaţă mai sănătos şi fă-ţi un program regulat de sport.

Dacă nu poţi de una singură, încearcă să îţi faci un abonament la sală măcar pentru o lună. Vara asta ai nevoie de un corp senzaţional!

Citeşte mai mult pe eva.ro