Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 21-27 iulie. Află ce spun astrele

Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

19 iul. 2014, 20:28
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 21-27 iulie. Află ce spun astrele

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Eşti plină de energie în această săptămână, dar şi sensibilă în acelaşi timp. Încearcă să te aduni şi să îţi canalizezi toată forţa către lucrurile cu adevărat importante. O atenţie sporită trebuie să o acorzi impulsivităţii, starea psihică este la fel de importantă ca cea fizică.

Leu (22 iulie – 22 august)

Sănătatea nu îţi dă bătăi de cap în această săptămână, ba din contră poţi găsi unele rezolvări. Dacă ai unele afecţiuni mai vechi şi mergi frecvent la controale, atunci vei primi o veste bună în această privinţă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Stai prost cu nervii şi cedezi foarte repede atunci când cineva te presează sau când simţi că timpul nu îţi mai ajunge. Găseşte-ţi acel echilibru interior dacă vrei să nu ai dureri de cap care să îţi strice toată vacanţa.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu ai nevoie de pastile şi nici de medic în această perioadă. Însă trebuie să faci mai multă mişcare şi să bei multe lichide, vara îşi pune amprenta şi pe organismul tău. 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu ai nevoie de tratamente scumpe pentru a te menţine în formă, de aceea ar trebui să te gândeşti serios la asta. Apucă-te de sport şi încearcă să te axezi pe ceea ce îţi permiţi să faci. În această vară depinde doar de tine cum vrei să arăţi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai nevoie de mai mult timp singură, să îţi limprezeşti gândurile şi să te linişteşti. Dacă fizic nu ai niciun fel de problemă, e posibil ca psihicul să îţi fie afectat de evenimentele neplăcute din ultima perioadă. Încearcă să te destinzi!

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

O problemă mai veche de sănătate te va pune pe gânduri în această săptămână, şi simţi nevoia să insişti pe acest subiect. Ai nevoie de câteva clipe de linişte în care să îţi poţi da seama ce vrei ţi ce decizie trebuie să iei. Din fericire nu este nimic grav.

Citeşte mai mult pe eva.ro