HOROSCOP: De ce îţi lipseşte atât de mult fostul iubit, în funcţie de zodia lui

Esti curioasa sa afli de ce iti lipseste atat de mult fostul iubit? Afla ce fel de persoana este barbatul de care te-ai despartit, in functie de zodia lui

19 iul. 2017, 07:42
HOROSCOP: De ce îţi lipseşte atât de mult fostul iubit, în funcţie de zodia lui

Berbec

El este cel care te-a facut sa vezi viitorul cu alti ochi, pentru ca tu nu ai stiut niciodata la ce sa te astepti. Te-a provocat sa iti traiesti viata in cel mai frumos mod posibil si era o persoana foarte pozitiva. Increderea in sine pe care o avea si faptul ca era atat de constient de ceea ce il inconjoara, si-au pus amprenta asupra ta si ti-a oferit senzatia ca impreuna, puteti obtine totul. Ai avut multe de invatat de la el, lucruri pe care le vei putea aplica intr-o noua relatie.

Taur

El a facut tot ce a putut ca sa te faca fericita si sa te simti in siguranta. Probabil te gandesti ca nimeni altcineva nu va mai tine la tine asa cum a facut-o el, el fiind atat de atent. Ii placea sa te surprinda cu cadouri si voia sa iti demonstreze mereu cat de mult te iubeste. Era foarte rabdator, chiar si atunci cand tu nu te puteai decide in privinta oricarui lucru minuscul. Nu iti face griji, intotdeauna va aparea din nou o persoana care te va face fericita.

Gemeni

El te-a cucerit cu totul. Era ca si cum sufletele voastre erau conectate atunci cand aveati conversatiile fara sfarsit despre orice subiect. Va completati perfect si intelectual si parea sa te inteleaga chiar si atunci cand nici macar tu nu reuseai. Reusea sa faca totul sa fie perfect, doar prin simpla lui prezenta, insa tu credeai ca nu ar putea fi fidel, dar ceea ce tu nu ai putut sa vezi, este ca el era o persoana foarte sensibila in profumzime.

 

Rac

Este cam greu sa ne dam seama de ce te-ai despartit de el. Aveai siguranta ca langa el, poti fi tu in orice stare a ta si el tot ar fi ramas langa tine. El era loial, empatic si reusea sa te inteleaga de fiecare data. Ai adorat felul in care el ti-a oferit ceea ce aveai nevoie fara sa astepte nimic in schimb, insa esti pregatita sa mergi mai departe.

Leu

Atunci cand erai impreuna cu el, te simteai foarte speciala. A fost incredibil sa ai pe cineva alaturi atat de special, care reusea sa te asigure ca tu esti cel mai important lucru din lume pentru el. Relatiile pe care le vei avea dupa cea  cu el, poate iti vor parea mult mai putin spectaculoase, insa in timp vei reusi sa treci peste aceasta despartire.

Fecioara

Ai crezut in mod eronat ca este atat de usor sa gasesti pe cineva cu care sa ai o conexiune atat de intensa si pe cineva in care sa ai atat de multa incredere, asa cum ai trait impreuna cu el, insa din pacate, acum stii ca nu este chiar asa. El a fost mereu alaturi de tine si te-a sprijinit si intotdeauna te-a facut sa te simti iubita si importanta. Mereu avea raspunsurile cele mai bune, chiar si pentru intrebarile pe care te temeai cel mai tare sa le pui.

Citeşte mai multe pe elle.ro