HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018: Se anunţă multe cumpărături, dar şi ceva romantism, depinde de zodia fiecăruia

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 17-18 februarie 2018.

16 feb. 2018, 17:31
HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018: Se anunţă multe cumpărături, dar şi ceva romantism, depinde de zodia fiecăruia

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Berbec

Nici nu stii ce te asteapta in weekend. Fii pregatit pentru ca vei fi solicitat destul de mult fizic. Sambata ai grija la ce mananci pe unde mergi, organismul tau este sensibil in aceasta perioada.

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Taur

Te bucuri ca, in sfarsit, ai timp sa te relaxezi. Profiti de agitatia din jur si te retragi discret, fara sa observe cineva. Simti nevoia din cand in cand sa stai putin singur pentru a-ti pune ordine in idei.

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Gemeni

Relatia cu cineva mai in varsta din familie merge foarte bine si, zilele astea, o sa ai parte de discutii interesante legat de viitorul tau. Mare atentie la bani, nu te arunca sa faci cheltuieli inutile.

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Rac

Ceri sa fi lasat putin in pace, dar trebuie sa le explici celor din jurul tau ca nu ai nimic cu ei, ci doar simti nevoia sa te odihnesti. Esti contra cronometru cu niste proiecte si vrei sa iti incarci bateriile pentru a le putea duce la bun sfarsit.

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Leu

Te oferi sa ajuti niste persoane aflate in dificultate fara sa te gandesti o clipa ca astfel iti sacrifici weekend-ul. Dupa doua zile de munca te vei simti plin de energie si satisfactie.

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Fecioara

Sambata vei fi foarte preocupat de ceva legat de job si vei sta mai mult pe la birou. Recuperezi duminca cand vei fi liber sa-ti petreci ziua asa cum iti doresti.

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Balanta

Urmeaza un weekend greu pentru ca trebuie sa decizi ceva important pentru viitorul tau. Nu te stresa prea mult. Cu cat vei privi mai relaxat lucrurile, cu atat le vei intelege mai bine. Duminica te cauta o persoana care vrea sa te ajute.

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Scorpion

Te detasezi de toate pentru ca petreci doua zile departe de casa. Esti musafir si toata lumea te trateaza regeste. Chiar iti lipsea asa ceva dupa atatea saptamani de munca intensa…

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Sagetator

Va fi un weekend plin de romantism. In cele doua zile reusesti sa il surprinzi placut pe cel drag cu gesturile si cu atitudinea ta. Ai grija la cheltuieli. Daca nu esti atent, risti sa ajungi sa te imprumuti.

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Capricorn

Jumatate din weekend iti este ocupat de treburi de rutina, dar duminica ti-o poti dedica unor activitati ceva mai relaxante. Nu uita de ceea ce te-au rugat niste rude.

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Varsator

Vrei sa fie un weekend „altfel” si te decizi sa il petreci in afara orasului. Nu iti pasa cum e vremea atata timp cat esti cu cei care-ti sunt dragi. Ei sunt cei care te incarca cu energie pozitiva.

HOROSCOP de WEEKEND 17-18 februarie 2018 – Pesti

Weekend-ul acesta va fi pentru cumparaturi. Un eveniment care se apropie te obliga sa iesi din casa si sa te ocupi de toate detaliile. Ai fi facut totul online, insa nu accepta partenerul. Incarca-te cu multa rabdare!