Horoscop decembrie. Cum vei evolua în carieră în funcţie de zodia ta

HOROSCOP DECEMBRIE: Nativa din Fecioară nu va avea parte de o ascensiune profesională, însă are toate şansele să fie din ce în ce mai apreciată de şefii săi.

29 nov. 2015, 13:37
Horoscop decembrie. Cum vei evolua în carieră în funcţie de zodia ta

SĂGETĂTOR

Traversezi o perioadă bună pe plan profesional şi eşti foarte încântată de transformările prin care treci. Poţi încerca să forţezi lucrurile dacă eşti implicată în afaceri, însă dacă nu, ai face bine să stai în banca ta şi să îţi faci treaba cât de bine poţi. În viitorul apropiat vei cunoaşte succesul.

CAPRICORN

Situaţia ta financiară nu te mulţumeşte deloc, de aceea luna aceasta vei face tot ce poţi pentru a schimba acest lucru. Eşti mai hotărâtă decât oricând să îţi pui planurile în aplicare şi poate chiar să pui bazele unei mici afaceri. Dacă este una de familie, cu atât mai bine!

VĂRSĂTOR

Se anunţă vreme bună pentru tine pe plan profesional, eşti în plină ascensiune şi nu te vei opri prea curând. Aproape toată lumea de la serviciu te place şi poţi transforma unele relaţii chiar în prietenii. Munca în echipă este favorabilă!

PEŞTI

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în luna decembrie, aşa că aşteaptă-te la tot ce e mai bun. Ai toate şansele să primeşti avansarea mult visată, iar în caz contrar te vei mulţumi şi cu laude, dacă acestea vin de la cine trebuie. Odată cu ascensiunea ta în carieră, şi partea financiară se va îmbunătăţi simţitor.

Mai multe detalii, pe eva.ro