HOROSCOP DECEMBRIE: Zodii care au noroc cu carul la sfârşitul anului 2017

Pana la finele anului 2017 sunt sanse mari ca nativii din Leu si Sagetator sa castige o suma mare de bani. Ziua norocoasa a Sagetatorilor este 14 decembrie. Capricornii vor avea parte si ei de experiente noi.

RomaniaTV.net
11 dec. 2017, 07:17
HOROSCOP DECEMBRIE: Zodii care au noroc cu carul la sfârşitul anului 2017

Cateva semne zodiacale vor avea parte de o luna minunata. Iata despre cine este vorba:

Sagetator

In luna decembrie Sagetatorii au sansa sa intreprinda ceea ce isi doresc de mult timp.

Pesti

La sfarsitul anului vor avea parte de un salt profesional. A sosit momentul sa straluceasca.

Capricorn

Luna decembrie este pentru Capricorni una plina de aventura. Este recomandat sa optati pentru domenii noi de activitate. Daca sa iveste aceasta sansa, nu o refuzati. Luna decembrie este un acare va va preda lectii noi.

Leu

Ambitia si determinarea Leilor ii va ajuta sa obtina tot ceea ce si-au dorit pe tot parcursul anului. Magia Craciunului pluteste in aer in aceasta perioada. Leii au toate sansele sa inceapa anul 2018 in forta.

Fecioară

Cu paşi mărunţi am ajuns şi la cei pe care îi putem numi, cu uşurinţă, bogaţii zodiacului european.

Analitici şi complecşi, nativii din Fecioară dispun exact de acele trăsături de care milionarii sau chiar miliardarii au nevoie: tenacitate, perseverenţă, fler în afaceri, putere de muncă şi o dorinţă ieşită din comun de a obţine rezultate excelente.

Secretul acestei zodii constă tocmai în faptul că nu urmăreşte să facă bani, ci este împinsă de la spate de nevoia de perfecţiune. Atunci, parcă întâmplător, banii vin la nativii din Fecioară.

Vor fonda şi, în acelaşi timp, vor susţine, pe termen lung, afaceri grandioase datorită meticulozităţii, organizării şi atenţiei pentru detalii.

Unul dintre cei mai bogaţi americani, Warren Buffet, este o Fecioară autentică.