Horoscop dragoste: zodia care este în stare să facă orice pentru persoana iubită

Pare greu de crezut, insa exista o zodie care ofera totul in iubire fara sa ceara nimic la schimb. Pentru nativii avestei zodii este mai important sa daruiasca decat sa primeasca. Este in stare sa faca orice pentru persoana iubita, de la mici gesturi de afectiune, pana la bunuri materiale si diferite sacrificii. Sunteti curiosi despre ce zodie este vorba?

RomaniaTV.net
26 ian. 2018, 10:20
Horoscop dragoste: zodia care este în stare să facă orice pentru persoana iubită

Femeia Sagetator stie cu exactitate cum sa-si cucereasca partenerul, dar si cum sa mentina flacara iubirii mereu aprinsa.

Femeia sagetator este extrem de intensa si atenta la partenerul sau, ii face mereu surprize, planuieste diverse vacante si escapade romantice.

Este genul cu aspiratii mari pentru viitor si nu ezita sa discute aceste lucruri.

Nativele din Sagetator sunt foarte ambitioase si obtin tot ce isi propun. Pune mare accent pe educatie si ii place sa aiba un partener sofisticat si inteligent.

Orice barbat ar trebui sa aiba sansa sa iubeasca o astfel de femeie.

Femeia Sagetator va face pasul cel mare doar atunci cand are incredere totala in partenerul sau, iar in acel moment isi va pune sufletul pe tava si nu va astepta nimic la schimb.

Toata aceasta daruire ii aduce si multa suferinta, increderea oarba si iubirea neconditionata o fac sa iroseasca energia si sentimentele pe persoane care nu o merita. S-a intamplat de multe ori sa iasa cu inima franta din relatii.