Horoscop erotic: Cele mai bune poziţii intime în funcţie de zodie. Cine este pasională, cine are imaginaţie, cine nu e fidel

Viaţa intimă nu mai poate fi considerată tabu. Fiecare este din ce în ce mai interesat să afle cum îşi poate îmbunătăţi acest aspect al vieţii, aşa că, dacă eşti şi tu una dintre aceste persoane, citește în continuare care este cea mai bună poziţie intimă pe care trebuie s-o folosești în funcţie de zodie.

13 mart. 2018, 16:35
Horoscop erotic: Cele mai bune poziţii intime în funcţie de zodie. Cine este pasională, cine are imaginaţie, cine nu e fidel

Fie că eşti în zodia Gemeni şi îţi place la nebunie să flirtezi, fie că eşti mai conservatoare ca o Fecioară, există o metodă prin care poţi să excelezi în acest domeniu dacă te ghidezi după energia şi aura fiecărei zodii.

Specialiştii ne încurajează să încercăm mai multe poziţii intime cu partenerul de viaţă, pentru că o relaţie se menţine, în felul acesta, mult mai vie şi mai deschisă. Deşi oamenii din trecut nu discutau niciodată despre asta, iată că lumea a evoluat până în punctul în care astfel de subiecte sunt deschise publicului larg.

Iată care este cea mai bună poziţie în funcţie de zodie:

Berbec – acolo unde există o provocare, vei găsi un Berbec. Viaţa intimă este legată strict de cuceriri şi poziţiile sale ideale presupun să stea mereu deasupra. Din cauza faptului că aceştia sunt amanţi spontani, un Berbec o va face oriunde, oricând.

Taur – pentru un Taur nativ este foarte important să ofere şi să primească un contact fizic şi senzual. Aceastia au puterea de a înţelege cum să incite partenerul în mod instinctiv şi vor folosi tehnici de seducţie ca lumânări şi afrodisiace pentru a seta o atmosferă foarte plăcută.

Taurul are o natură sensibilă, preferă o tactică mai tradiţională pentru viaţa intimă şi o dată ce găsesc o mişcare pe care o plac, tehnicile nu vor varia.

Gemeni – oricând gata de un flirt, Gemenii preferă să petreacă timp cu mai mulţi amanţi până când îl vor găsi pe cel potrivit. Aceştia simt nevoia de excitare, varietate şi pasiune în relaţie pentru a fi satisfăcuţi pe deplin. Acestora nu le place să se predea complet partenerului atunci când vine vorba despre viaţa intimă, aşa că preferă o poziţie rapidă şi uşoară.

Rac – o persoană Rac nu este făcută pentru o aventură de o noapte, aceştia vor alege să stabilească o legătură emoţională cu partenerii lor. O dată ce s-au ataşat de cineva, aceştia vor încerca să le satisfacă partenerilor fiecare nevoie intimă.

Din moment ce un Rac este gata pentru orice, o dată ce găsesc partenerul potrivit, vor încerca orice poziţie, inclusiv pe cele mai îndrăzneţe.

Leu – un Leu este foarte aventuros, distractiv şi foarte energic atunci când vine vorba despre viaţa intimă. Cel mai important, Leii iubesc să însceneze situaţii. Aceştia apelează la şampanie şi la stridii, la lenjerie de satin şi la viori care cântă în surdină. Leii apelează la preludiu şi nu i-ar deranja o oglindă, două în dormitor.

Fecioara – persoanele născute în această zodie sunt tacticoase şi metodice, ceea ce le face amante perfecte. Deşi aceştia nu vor face declaraţii de dragoste directe, vor face demonstraţii în dormitor.

Aceştia vor să repete până când ajung la perfecţiune şi preferă ca toate mişcările să fie făcute cum trebuie, ceea ce înseamnă că partenerul lor trebuie să fie răbdător şi să fie pregătit să repede mai multe poziţii, de mai multe ori.

Balanţa – aceştia caută mereu jumătatea care să îi balanseze. Balanțele îşi doresc ca viaţa intimă să fie egală şi corectă, ceea ce înseamnă că tind către satisfacţie maximă şi se aşteaptă la acelaşi lucru în schimb. Acesta este şi motivul pentru care un preludiu dur nu este pe placul unei Balanţe.

Scorpion – pasionaţi şi deschişi, scorpionii sunt lideri extraordinari, atât la locul de muncă cât şi în dormitor. Aceştia vor să fie în control şi pentru că nu îşi pot exprima emoţiile foarte uşor în viaţa reală, o fac în timpul intim. Poziţiile perfecte sunt cele în care scorpionul îşi poate elibera partea războinică.

Săgetător – având o reputaţie de aventuros în dormitor, un Săgetător poate face orice, oricând. Preludiul este un lucru important pentru aceasta zodie şi poate implica jucării intime şi jocuri erotice care să facă toată experienţă mult mai distractivă şi mai intensă. Un săgetător este un atlet în dormitor, aşa că pregatati-vă pentru o noapte întreagă de iubire.

Capricorn – atunci când vine vorba despre dragoste şi despre partea intimă, un Capricorn nu va dezvălui niciun secret. Aceştia au o senzualitate puternică şi instinctivă care îi face să se bucure de momentele de intimitate în care sunt în control şi în care nimeni nu se grăbeşte.

Vărsător – deschiderea şi imaginaţia sunt lucruri esenţiale pentru un Vărsător. Aceştia nu iubesc nimic mai mult decât să aibă o conversaţie interesantă cu o persoană şi să caute parteneri loiali şi sensibili care nu sunt deloc posesivi. Nevoile lor au legătură cu partea de conexiune.

Peşti – altruişti şi buni la suflet, peştii sunt capabili să îşi ajute prietenii şi partenerii fără să primească ceva în schimb. Aceştia sunt romantici incurabili şi atunci când vine vorba despre roluri, aceştia vor găsi nişte escapade intime foarte aventuroase.

Pentru mai multe detalii, click aici: