HOROSCOP: În ce te vei reîncarna într-o viaţă viitoare, în funcţie de zodie

Nu toată lumea crede în reîncarnare, dar dacă acest lucru s-ar întâmpla, tu ce ai fi într-o viaţă viitoare?

RomaniaTV.net
24 iul. 2018, 07:01
HOROSCOP: În ce te vei reîncarna într-o viaţă viitoare, în funcţie de zodie

FECIOARA

Fecioara se va reîncarca într-un registru legislativ cu foi galbene, pe care obişnuiai să scrii când erai copil.

Fecioara are tendinţa de a fi practică, analitică şi modestă. Aceste carneţele sunt practice, aşa că sunt utilizate pentru a scrie notiţe sau de a face analize extinse. Este posibil ca acestea să nu fie cele mai frumoase obiecte, dar sunt cu siguranţă foarte necesare pentru o mulţime de oameni. Fecioara va călători destul de mult în viaţa ei viitoare.

BALANTA

Balanţa, fiind atât de corectă, va reveni ca om în viaţa ei viitoare.

Va fi un judecător, ca să fim mai precişi. Acest lucru se datorează capacităţii lor de a asculta şi de a înţelege toate părţile unei poveşti. Ea este, de asemenea, extrem de preocupată de corectitudine. Deci, dacă nu se va reîncarca în om în viaţa ei viitoare, cel mai probabil va fi o ciocănitoare.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru AUGUST 2018. Venus aduce iubiri pasionale, aventuri fierbinţi şi amor interzis. Previziuni complete

SCORPION

Scorpionul este foarte veninos deja din această viaţă.

Aşadar, aproape toţi aceşti nativi se vor reîncarna într-o sticlă sau un borcan cu otravă. Cu toate acestea, unii pot reveni într-o viaţă viitoare şi sub forma unei catifele roşii sau sub forma unei brioşe cu glazură de culoare albastru închis.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.