HOROSCOP IULIE 2016 URANIA: Soarele intră în constelaţia unei zodii

HOROSCOP IULIE 2016 URANIA. Racii sunt vedetele lunii iulie si toate astrele par sa fie in favoarea lor. Depinde doar de nativii acestei zodii daca vor sti sa profite de energiile pozitive care ii vor inconjura din toate partile.

02 iul. 2016, 12:23
HOROSCOP IULIE 2016 URANIA: Soarele intră în constelaţia unei zodii

Berbec

Berbecii vor investi in casa si in familie. Nu este vorba doar de bani, ci si de timp. Familia va cere atentie deosebita, dar acolo unde relatiile sunt solide, atentia se va indrepta spre casa. Se vor face investitii. Unii se vor ocupa de constructii, chiar de schimbarea unei locuinte, acolo unde situatia o impune. Este o luna in care relatia cu mama Berbecilor va fi deosebita. Toate chestiunile acestea importante in viata oricarui Berbec sunt repuse pe tabla. Berbecii sunt in focul actiunii si au nevoie de sprijin. Vor sa faca tot felul de schimbari in sfera profesionala, daca nu le-au facut deja. Cei mai multi, pentru ca este o luna favorabila noilor inceputuri, se vor gandi peste vara sa isi pregateasca sania pentru a nu suferi la iarna.

Taur

Taurii vor trebui, cu foarte multa dibacie, sa deblocheze sistemul generat de Steliumul compus din Soare, Mercur si Venus in opozitie cu Pluto pe casa comunicarii. Pentru asta, ei se vor implica direct si vor depune mult efort. Ei vor pune aceasta opozitie in tot felul de situatii. Taurii vor strange din dinti numai pentru ca lucrurile din familie si cu persoanele din jur sa iasa bine. Ei nu vor lasa lucrurile sa scape de sub control. Vor sti sa creeze aliante si sa faca pace. Cercul relational este foarte impotant intr-o astfel de perioada. De aceea nu este exclus ca Taurii sa sune persoanele apropiate pentru a tine relatiile vii si pentru a crea acele punti de comunicare utile. Ei stiu sa face aceste lucruri si sa invite la o cafea, astfel incat sa reuseasca tot ce isi propun.

Gemeni

Gemenii vor lua banii cu o mana si cu alta vor acoperi anumite chestiuni care vin din trecut. Soarele este in cea de-a doua casa, in sectorul astro-financiar, si cum Gemenii sunt foarte atenti la detalii. Vor face in asa fel incat sa atraga beneficii si sa isi onoreze anumite angajamente fata de cei dragi sau fata de banca. Poate fi vorba de tranzactii si de negocieri. Gemenii au capacitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp. In Scorpion exista un tandem format din Luna Neagra si Marte, si care nu e favorabil sanatatii si mai ales raporturilor de munca. De aceea nu este exclus ca anumiti bani sa mearga catre sanatate, catre investigatii si rezolvarea anumitor chestiuni vitale, care tin de sfera reparatiilor curente.

Rac

Racii sunt vedete in aceasta luna, pana la 22 iulie, cat timp Soarele va fi in constelatia lor, si sigur pana pe 14 iulie vor beneficia de protectia si mangaierea lui Venus, dar si de spontaneitatea lui Mercur. Prin urmare, nu trebuie sa rateze niciun fel de oportunitati care se ivesc intr-o astfel de luna. Nu este timp sa leneveasca, desi multi se gandesc ca rasfatul total este acasa, cu familia. Racii pot pleca in vacanta si se pot gandi acolo la strategiile care tin de viata lor si de cariera, dar si la castigurile care ar putea sa se contureze foarte bine dupa data de 12 si dupa 22. Bateti fierul cat e cald, nu stati foarte mult pe ganduri, pentru ca nu aduce anul ce poate aduce o astfel de luna.

Citeste continuarea pe revista Teo