HOROSCOP IULIE: Se formează o CRUCE CARDINALĂ, momente grele pentru toate zodiile

Astrele nu sunt foarte binevoitoare în primele două decade din iulie 2017. Soarele și Marte se află în Rac, de unde fac un careu cu Uranus din Berbec, un alt careu cu Jupiter din Balanță și o opoziție cu Pluto din Capricorn. Se formează astfel o cruce cardinală de toată frumusețea, iar nivelul de agitație, stres și turbulență poate atinge cote alarmante.

20 iun. 2017, 07:55
HOROSCOP IULIE: Se formează o CRUCE CARDINALĂ, momente grele pentru toate zodiile

HOROSCOP IULIE: Semnele cardinale sunt dinamice, lansează provocări, îndeamnă la acțiune și pot genera evoluție. Dar prea multe disonanțe în aceste semne conduc la o răzvrătire a energiilor, care se traduce prin conflicte, agresiuni, violențe, lupte pentru putere, accidente, cataclisme naturale, situații de criză și alte evenimente cu impact dur.

Evident că Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii se află în focul acțiunii, dar la fel și cei care au în aceste semne Ascendentul, stăpânul Ascendentului sau alte elemente importante din astrograma natală. Adică foarte mulți oameni.

În cea mai mare parte a lunii iulie 2017, Mercur se află în Leu (între 6 și 26). Nu stă rău, nu face aspecte proaste – ba, dimpotrivă, este în armonie cu Jupiter, Saturn și Uranus. Așadar, judecata funcționează, atât pe modurile „avântat” și „ingenios”, cat și pe cel „analitic”. Iar în multe situații, comunicarea poate fi profitabilă sau chiar salvatoare.

Totuși, deciziile mari trebuie cântărite cu grijă. Mercur a intrat pe un teren care va fi atins de retrogradarea viitoare, deci unele lucruri s-ar putea să fie supuse ulterior revizuirii.

În iulie 2017 se întâmplă însă și lucruri foarte frumoase. Pe cer se formează un trigon între cele două planete benefice, Venus și Jupiter, aspect aducător de noroc, optimism, bunăvoință și șansă relațională. Principalii beneficiari sunt Gemenii și Balanțele, apoi Vărsătorii și, într-o anume măsură, Berbecii, Leii și Săgetătorii, precum și toți cei ce au Ascendentul, stăpânul Ascendentului, Luna sau alte elemente importante din harta natală în semnele menționate. Deci, din nou, foarte mulți oameni.

Și uite-așa, cel mai probabil vom avea o lună mixtă: agitată și presărată cu incidente, dar și aducătoare de împliniri.