HOROSCOP LUNI 17 SEPTEMBRIE. Pe care zodie o aşteaptă mari schimbări în plan sentimental

Puteţi vedea mai jos ce vă rezervă astrele, pentru fiecare zodie, pentru luni, 17 septembrie 2018.

16 sept. 2018, 12:06
HOROSCOP LUNI 17 SEPTEMBRIE. Pe care zodie o aşteaptă mari schimbări în plan sentimental

Berbec

Astazi ai putea avea niste probleme de natura legala sau financiara despre care nu aveai habar. Ar putea fi vorba despre niste documente sau obligatii contractuale. Ai grija la detalii!

Citeşte şi Horoscop. Află blestemul zodiei tale. Ce greutate trebuie să duci în spate

Taur

Las-o mai usor cu treaba pentru ca esti agitat. Nu neaparat pentru ca muncesti la foc automat, ci pentru ca emotiile sunt mari din cauza unei sedinte. Risti sa clachezi inainte de intalnirea cu sefii.

Gemeni

Si ce daca a trecut vara? Tu vrei sa arati exemplar. Niste exercitii si putina dieta te pot ajuta sa te simti mai bine in pielea ta. Maninca sanatos, uita de televizor si iesi sa te plimbi mai mult! Nu uita si de stres, evita-l cat poti!

Rac

Incearca sa-ti pastrezi calmul inainte sa actionezi si sa vorbesti! Astazi esti putin agitat si ti-e greu sa-ti infranezi tendintele spre impulsivitate sau actiuni pripite. Va trebui sa te linistesti, astfel ca, proiectele pe care le incepi sa fie finalizate cu succes.

Leu

Incepi saptamana in forta, ai mult de lucru si nu-ti permiti nici macar o mica pauza. In viata personala, te deranjeaza anumire vorbe aruncate de partener la suparare. Incearca sa le ignori, stii bine ca nu crede ce spune.

Fecioara

Tot weekend-ul ai fost pe drumuri si acum ai vrea sa te odihnesti putin. Din nefericire, nu se poate. Stii bine ca trebuie sa ajungi la job, doar e luni! Incearca, macar, sa-ti scurtezi programul…

Balanta

Desi ai senzatia ca ai destul timp, te inseli. Orele zboara mult prea repede si nu reusesti sa faci tot ceea ce ti-ai propus. Ai avea nevoie de o mana de ajutor. Nu ezita sa ceri.

Scorpion

Ignora persoanele care te enerveaza. Toata viata ti-a pasat de ceea ce spun cei din jur. Acum este cazul sa faci doar ceea ce iti place fara sa te gandesti la ceea ce gandeste unul sau altul.

Sagetator

Astazi ai parte de foarte multe discutii in urma carora vei afla tot ceea ce ai nevoie. Informatiile sunt destul de valoroase, asa ca ai grija cui le impartasesti.

Capricorn

Iti faci multe planuri pentru perioada urmatoare, insa fara sa iei in calcul anumite detalii, care te vor face sa schimbi ceva in programul tau in urmatoarele saptamani.

Varsator

Toata lumea stie ca esti persoana potrivita pentru a te ocupa de un proiect important. Mai ramane doar sa se iveasca momentul potrivit si asta ar putea sa se intample chiar zilele astea.

Pesti

Nu risti, nu castigi! Cu aceasta deviza iti incepi saptamana si esti gata sa accepti orice provocare. La sfarsitul zilei ai putea constata ca nu e chiar asa de simplu. Noroc ca totul a fost o joaca.