Horoscop Mariana Cojocaru 15 – 21 octombrie. Venus retrograd reînvie karma iubirilor anterioare. Casa banilor se umple

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15 - 21 octombrie. Urmează o perioadă minunată pentru zodii: iubiri, veşti şi împliniri.

12 oct. 2018, 06:36
Horoscop Mariana Cojocaru 15 – 21 octombrie. Venus retrograd reînvie karma iubirilor anterioare. Casa banilor se umple

Berbec – O săptămână plină de surprize inedite şi inevitabile. Vom avea parte de două conjunţii şi un sextil între cele două conjucţii. Prima conjuncţie este formată de Mercur şi Venus Retrograd în Scorpion şi generează comunicare profundă, relaţii abisale. Pentru unii relaţiile vor fi interesante, pentru alţii comunicările vor fi conflictual-abisale(chestiuni karmice ce vin şi ţin de trecut). A doua conjuncţie este formată din Lună- Saturn, două planete care anunţă că dragostea trece prin stomac.

Taur – Realişti şi pământeni cum sunteţi, e bine să realizaţi faptul că sextilul format din cele două conjuncţii analizate la Berbec vă fac şi mai punctaţi pe chestiunile ce ţin de bani şi de câştiguri. Nu trebuie să depindeţi de partenerii de viaţă. E bine să aveţi calea voastră unică de afirmare. Favorizaţi sunt Taurii cu abilităţi artistice, cei care se ocupă de zona Beauty, de terapii şi sectoare medicale, comerţ /comunicare.

Gemeni – Conjuncţia patroanei voastre astrale Mercur cu Venus Retrograd din Scorpion va avea loc în sectorul astral al locului de muncă şi sănătăţii. Pentru unii revin iubiri de la un alt loc de muncă. Evident, colegi cu care au mai lucrat. Pentru alţii dispar aceste iubiri în neant. Asta face Venus, planeta iubirii, acum în mişcare retrogradă. Sănătatea are nevoie de iubire autentică, nu de vorbe goale sau mute.

Rac – Sextilul Lunii conjunctă cu Saturn în Capricorn (aspect nefast, căci Luna Albă nu se înţelege cu Saturn cel rece şi distant) cu Venus Retrograd (patronul Balanţei incompatibile cu voi) mai domoleşte, mai temperează puţin lucrurile(zodii cardinale), dar nu le echilibrează. Posibile conflicte cu partenerii (de suflet, de viaţă, asociaţi, colaboratori, colegi de muncă). Atenţie la sănătatea emoţională!…

Leu – Soarele în Balanţă dă iubiri şi relaţii în afara casei. Şi pentru cei singuri, cuplaţi sau căsătoriţi. Pentru cei cu relaţii autentice de căsătorie, drumul poate fi anevoios, datorită cuadraturii pe care Soarele natal îl face cu Venus Retrograd conjunct cu Mercur. De ce? Pot fi colpeşiţi de sarcini şi responsabilităţi sau de alte probleme personale. Comunicarea cere acum auto-control, analiză şi temperanţă. 

Fecioara – La voi discreţia trebuie să fie un lucru la ordinea zilei, ca să fiţi o RARA AVIS. Cum Mercur-Zeul vostru Astral- este în conjuncţie cu Venus Retrograd în Scorpion,  e bine să luaţi lucrurile mai din scurt, dar mai domol. Unii nativi şi native ale zodiei pot recupera bani sau renegocia contracte, în timp ce alţii pot scăpa banii printre degete. Auto-controlul vizează şi modul cheltuirii banilor…

Citeste continuarea pe kfetele.ro