HOROSCOP: Mariana Cojocaru a dezvăluit zodiile între care există compatibilitate perfectă

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit, la emisiunea „Vorbește lumea”, care sunt perechile de zodii între care există o compatibilitate perfectă.

09 mai 2017, 09:44
HOROSCOP: Mariana Cojocaru a dezvăluit zodiile între care există compatibilitate perfectă

Berbec – Leu

O relație de durată. Leul este cea de-a cincea zodie, iar în numerologie este echivalentul plexului solar. Dacă unii iubesc cu mintea (Berbecii), Leii iubesc cu inima. Compatibilitatea dintre cele două zodii este perfectă și în astrologie și în numerologie.

Taur – Rac

O relație făcută să meargă. Taurul are ca și planetă care guvernează Venusul dar și Luna, care este și patronul Racului. Compatibilitățile lor sunt date de Soare și de Lună.

Gemeni – Fecioară

Cuplu de succes. Gemenii sunt foarte compatibili cu Fecioarele. Ca cifre de destin avem 3 și 6. Sunt zodii care au structură mercuriană.  Este o compatibilitate nocturnă și diurnă. Gemenii sunt diurni, Fecioarele sunt nocturne. Se intâlnesc ca ziua cu noaptea.

Balanță – Capricorn 

Un viitor strălucit. Există tot felul de lucruri care ne arată direcția corectă. Au o relație intensă si foarte apropiată. Cifrele lor de destin sunt 7 și 10. Capricornul este îngerul păzitor al Balanței. Se completează unul pe altul.

Mai multe detalii, pe huff.ro