HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Eclipsa de Lună împinge zodiile la SACRIFICII

Evenimente neprevăzute sau care scapă de sub control, sacrificii sunt principalele probleme de care ne vom lovi în această săptămână. Astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV care vor fi efectele eclipsei de Lună din 4 aprilie asupra zodiilor.

30 mart. 2015, 08:39
HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Eclipsa de Lună împinge zodiile la SACRIFICII

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC

Berbecii sunt vizaţi direct de eclipsa de Lună din 4 aprilie. Contextul astral îi va face pe aceşti nativi să ardă ca o torţă în perioada următoare. Au idealuri înalte, vor lupta pentru crezul lor, dar trebuie dacă se sacrifică pentru ele sau dacă devin nişte sacrificaţi. Utopiile generate de Uranus în această combinaţie astrală nu le sunt pozitive şi trebuie să fie foarte pozitivi şi să aibă picioarele bine ancorate pe Pământ şi să-şi dea seama că acolo unde lupta cu un scop clar, notabil este pozitivă trebuie să se implice. În schimb, acolo unde aceşti nativi sunt pur şi simplu kamikaze mai bine stau liniştiţi şi să aştepte să treacă valul.

Foarte fericiţi vor fi cei care nu şi-au găsit încă sortitul sau sortita, deoarece eclipsa de Lună aduce în prim plan iubiri noi.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TAUR

Taurii sunt foarte norocoşi în săptămâna această, însă trebuie să fie foarte diplomaţi. Aliaţi le vor fi Venus, care aduce noroc mic şi iubire, dar şi planeta Marte, care îi face mai ambiţioşi, mai fermi şi mai decişi ca niciodată să iniţiaţi proiecte. Totuşi, eclipsa de Lună şi axele care se formează pe casa de destin trebuie să îi determine să fie atenţi la problemele de sănătate.

Taurii trebuie să fie diplomaţi mai ales în probleme de ordin social şi la locul de muncă, trebuie să dezamorseze conflictele şi nu să le alimenteze. Dacă pun gaz pe foc, există pericolul să se ardă şi riscă să îşi piardă locul de muncă. În plus, este posibil să îşi facă duşmani gratuit, să atragă invidii, bârfe şi tot felul lucruri care nu vă fac bine.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU GEMENI

Gemenii trebuie să facă o curăţenie generală în viaţa lor, fiind o perioadă foarte indicată pentru acest lucru. Dacă au prieteni care nu le sunt tocmai apropiaţi sau sunt făţarnici sau colegi de breaslă este bine să înţeleagă că nu treuie să le mai facă compromisuri. Doar cei care le sunt cu adevărat aliaţi, care le sunt cu adevărat apropiaţi sau care îi susţin moral sau emoţional aceia trebuie să fie păstraţi. Eclipsa de Lună vine cu o presiune fantastică şi indică faptul că orice compromis se transformă într-o nouă tinichea de coadă, iar în următoarele şase luni vor simţi aceste tinichele cum zornăie.

Continuarea horoscopului realizat de Mariana Cojocaru în video de mai jos: