Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna MARTIE: Fiecare zodie va primi o lecţie

Citeste horoscop Mariana Cojocaru pentru luna MARTIE ca sa afli ce iti prevad astrele pentru prima luna de primavara!

RomaniaTV.net
28 feb. 2016, 15:49
Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna MARTIE: Fiecare zodie va primi o lecţie

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna MARTIE

La modul general, vor exista discutii si decizii importante pe plan politic si social, care vor avea un impact puternic asupra tuturor. De asemenea, se preconizeaza dezastre naturale si calamitati in perioada urmatoare.Fiecare zodie va primi o lectie karmica si va descoperi ca universul incearca sa gaseasca un echilibru.

BERBEC

Vei avea responsabilitati noi, in mare parte cauzate de cele doua eclipse (de soare si de luna) care te vor face sa doresti sa rezolvi o data pentru totdeauna problemele legate de munca. Mariana Cojocaru, invitata la România TV, atrage atentia ca foarte multi Berbeci simt nevoia sa fie mai atenti la sanatate si la locul de munca. Practic, in martie, se limpezesc multe aspecte pentru Berbeci!

TAUR

„Este o luna importanta si pentru planul sentimental, pentru ca unii pot sa se indragosteasca in aceasta luna, iar altii isi vor da seama ca partenerul nu este tocmai cel mai potrivit”, spune Mariana Cojocaru pentru RTV. De asemenea, e vizata relatia cu copiii. In martie, Taurii se pot astepta la anumite probleme birocratice sau legate de bani.

GEMENI

Vei lua decizii importante legate de cariera, care iti vor marca intreaga primavara. Se preconizeaza noi parteneriate si colaborari. Daca pierzi acest tren, vei fi afectat pentru urmatoarele sase luni si trebuie sa cauti noi surse pentru a te relansa. Te poti baza pe familie si pe persoanele dragi pentru sprijin.

RAC

Te vei ocupa mai mult de familie, in special de copii. Vei fi mai creativ si vei avea o intuitie fenomenal de buna, lucruri care te vor ajuta sa iei decizii bune in ceea ce priveste colaborarea de la actualul loc de munca. Este bine sa asculti ce iti spune inima si sa iei mereu in calcul bunastarea familiei.

LEU

Luna Martie se va invarti in jurul banilor pentru bani, in special in zona achizitiilor. In perioada urmatoare, Leii vor deveni mai responsabili si mai atenti. Mariana Cojocaru spune ca este o perioada favorabila semnarii de contracte si achizitiilor pentru Lei, chiar si pentru a lua un credit.

FECIOARA

Daca trebuie sa iei o decizie singur, cantareste bine lucrurile, dar cel mai bine este sa apelezi si la parerea unor prieteni apropiati sau ai familiei. In perioada eclipselor (9 si 23 martie) nu vei gandi foarte limpede, motiv pentru care e bine sa amani orice decizie. Orice decizie luata acum va influenta urmatoarele 6 luni, asa ca mare grija la pasii pe care ii faci in martie, caci acestia te ajuta la bunastarea ta pe termen lung.

BALANTA

„Din punct de vedere sentimental, eclipsele scot balantelor ochelarii de cal”, spune Mariana Cojocaru. Asadar, in jurul datelor de 6 si 23 martie, Balanta va vedea cu limpezime defectele partenerului de viata, defecte pe care le-a ignorat sau le-a tolerat. Practic, aceasta luna va fi una a curateniei, atat in relatia de cuplu, cat si in relatiile de prietenie sau de colegialitate.

SCORPION

„Marte le da forta, vigoare, capacitatea de a pune degetul pe rana”, spune astrologul. Daca esti nascut in aceasta zodie, vei reusi sa rezolvi toate problemele din planul relational, dar si din cel profesional. Comunicarea este foarte importanta in aceasta luna, asa ca trebuie sa iti spui clar ofurile, supararile si ideile. Cu cat comunici mai clar, cu atat ai mai mult succes!

SAGETATOR

Vor aparea rezultatele pentru munca ta de pana acum, vei reusi sa te afirmi. Vei primi laudele binemeritate, dar si satisfactii financiare si recompense. Este important sa te concentrezi pe planul profesional daca vrei sa iti faci vocea auzita, caci astrele te sustin si iti indeparteaza obstacolele din cale.

CAPRICORN

Daca ai nevoie sa rezolvi probleme birocratice sau sa lamuresti unele situatii cu autoritatile, incearca sa le faci pe toate in luna martie, caci e o perioada favorabila. Cei care sufera de afectiuni cronice trebuie sa aiba mai multa grija de ei decat de obicei si sa nu faca excese de niciun fel, avertizeaza Mariana Cojocaru la RTV.

VARSATOR

Te vei gandi mai mult la a economisi, a agonisi, in special pe termen lung, cu gandul la batranete. Vei avea o perioada nefavorabila pentru castigurile imediate, pe termen scurt, insa pe termen lung vei avea parte de echilibrarea situatiei financiare. Astrologul atrage atentia pentru cei care au credite si s-ar putea sa nu reuseasca sa plateasca ratele la zi. De asemenea, in martie, Varsatorii nu trebuie sa se imprumute!

PEŞTI

Chiar daca sunt mai visatori ca niciodata, Pestii trebuie sa revina cu picioarele pe pamant si sa ia atitudine, sa isi impuna punctul de vedere si sa rezolve problemele acum, inainte de a lua amploare. Pestii se pot astepta la schimbari bruste si importante, dar atat timp cat iau decizile potrivite vor reusi sa aiba succes!