HOROSCOP MARIANA COJOCARU pentru OCTOMBRIE: Familia şi copiii sunt cei mai importanţi

Eclipsa de Lună schimbă lucrurile în mod radical, iar astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV cum putem evita pericolele şi care ne sunt zilele favorabile din luna octombrie.

28 sept. 2015, 08:28
HOROSCOP MARIANA COJOCARU pentru OCTOMBRIE: Familia şi copiii sunt cei mai importanţi

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC

Berbecii pot avea parte de evenimente importante în luna octombrie, deoarece apar lucruri pe axa destinului. Zona relaţională şi cea de familie este cea care va fi foarte bine aspectată. Pentru nativii norocoşi, Luna vine cu tot felul de dezvăluiri, de adevăruri nespuse care acum sunt puse pe tapet, de aspecte lămuritoare în zona relaţiei matrimonială. Dacă Berbecii au un partener stabil şi vor să treacă la nivelul următor acum este momentul în care iau decizii de căsătorie. Dacă, în schimb, relaţia este incompatibilă ar putea lua o decizie de separare.

Citeşte şi HOROSCOP: De cate ori iubeşti cu adevărat în viaţă, în funcţie de zodie!

Din punctul de vedere al sănătăţii, Berbecii care au tras tare în ultimul an şi jumătate sau au avut probleme în plan sentimental se resimt în următoarea perioadă.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TAUR

Taurii beneficiază, începând cu data de 8 octombrie, de un Venus foarte prietenos, care intră în casa sentimentelor. Din punct de vedere emoţional, deciziile care se impun în plan afectiv sunt esenţiale. Nativii care sunt singuri sunt adevăraţii beneficiari ai unui astfel de aspect favorabil pentru că luna octombrie poate veni cu veşti-surpriză în acest sector.

Octombrie este o lună în care Taurii se dedică cu totul, vor căuta soluţii prin care toată lumea dragă lor să fie mulţumită. Venus va fi un stimul pentru nativii creativi, iar cei care au un ideal sau un vis pot asista la materializarea lui în ceva grandios şi profitabil.

Citeşte şi Horoscop OCTOMBRIE 2015: Dragoste, bani şi carieră

HOROSCOP MARIANA COJOCARU GEMENI

Gemenii stau foarte bine începând cu 9 octombrie. Chiar dacă, până atunci, aspectul astral îi vor pune în ipostaze puţin incomode, din 9 octombrie lucrurile se limpezesc şi planurile le ies ca la carte. Aceşti nativi trebuie să îşi respecte şi angajamentele profesionale, dar în egala măsură trebuie să fie atenţi şi la promisiunile de familie, care ţin de cei mici.

Urmăreşte întreaga emisiune cu previziunile astrologului Mariana Cojocaru pentru luna octombrie în video de mai jos.