Horoscop martie 2015: Ce v-au rezervat astrele în săptămâna 2-8 martie

HOROSCOP MARTIE 2015. Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta.Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

02 mart. 2015, 04:16
Horoscop martie 2015: Ce v-au rezervat astrele în săptămâna 2-8 martie

Horoscop martie 2015 Peşti

Săptămâna aceasta încearcă să fii cât poţi de realistă, orice amăgire îţi poate aduce mai multă suferinţă.

La serviciu vei fi destul de ocupată, însă ai şansa de a primi sfaturi utile din partea unor persoane cu mai multă experienţă. În dragoste încearcă să laşi mai mult de la tine şi să respecţi dorinţele partenerului.

Horoscop martie 2015 Berbec

Încearcă să ai mai multă grijă de sănătatea ta în această săptămână şi adoptă un altfel de stil de viaţă.

Surprinzător însă, eşti energică şi vei reuşi să te remarci la locul de muncă prin atenţia de care dai dovadă. Şi în dragoste atmosfera este una liniştită, ba chiar poate mai mult decât sperai.

Horoscop martie 2015 Taur

Încearcă să te odihneşti mai mult săptămâna aceasta, perioada care tocmai a trecut a fost una destul de solicitantă pentru tine.

La serviciu se recomandă prudenţă, şi ai face bine să nu te implici în activităţi serioase cel puţin o perioadă. Doar familia şi cei dragi te pot ajuta să treci peste această stare uşor neplăcută.

Horoscop martie 2015 Gemeni

Încearcă să nu îţi consumi energia pe activităţi inutile în această săptămână, ci mai bine canalizeaz-o către muncă.

Gândeşte responsabil şi implică-te în proiecte care îţi pot aduce mai mulţi bani, e mult mai practic decât să îţi foloseşti timpul consumându-i pe cei pe care îi ai. Încearcă să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită, dar şi reproşurile!

Horoscop martie 2015 Rac

Nu te enerva din nimicuri în această săptămână, altfel rişti să cedezi nervos.

Ai nevoie de o minte limpede pentru a da randament la locul de muncă, aşa că lasă grijile exterioare să nu te afecteze. Este foarte important să ajungi la un numitor comun cu partenerul de viaţă.

Horoscop martie 2015 Leu

Încearcă să te organizezi mai bine în această săptămână, mai ales când vine vorba de bani.

Este important să îţi achiţi toate facturile şi datoriile, altfel situaţia financiară ţi se va îngreuna. Dacă eşti singură, există riscul ca din cauza unei greşeli pe care o vei face să îndepărtezi persoana pe care ai pus ochii.

Citeşte mai mult pe eva.ro