HOROSCOP MEDICAL. Iată ce alimente trebuie să consumi în funcţie de zodie

Horoscopul ne poate oferi informatii practic din orice domeniu! Exista si un horoscop care defineste nu doar trasaturile de caracter, ci si predispozitia la boli. Bineinteles, aceste informatii nu pot fi luate drept diagnostic si ghid de actiune, dar n-ar fi de prisos sa-ti mai evaluezi odata starea de sanatate.

15 iun. 2017, 17:46
HOROSCOP MEDICAL. Iată ce alimente trebuie să consumi în funcţie de zodie

BERBECUL se bucura, de regula, de o sanatate excelenta. Dar Berbecii neastamparati si activi au doua puncte slabe: sistemul nervos si organele capului. Exista predispozitie spre afectiuni ORL (sinuzita, otita), nevralgie, ticuri nervoase. Asadar, suprasolicitarea poate duce la epuizare nervoasa si poate cauza chiar si dezvoltarea afectiunilor sufletesti. Dar cu un stil de viata echilibrat Berbecii isi pot mentine tineretea si sanatatea timp de multi ani.

Alimentele deosebit de benefice pentru Berbeci sunt: pestele (neconservat), cascavalul, branza, bananele, stafidele, ouale, nucile.

TAURUL nu se bucura de o sanatate excelenta de la natura. In schimb, este un pacient rabdator, indeplineste in mod constiincios si punctual toate prescriptiile medicilor. Punctul slab al Taurilor este gatul. Pe langa asta, Taurii sunt predispusi spre ingrasare, diabet si alte boli metabolice. Taurii au nevoie de o dieta echilibrata si de un stil de viata activ.

Dieta ar fi bine sa includa lactate acide usoare, legume proaspete (sfecla, morcovi, varza de toate soiurile), din fructe se recomanda gutuiele, piersicile, prunele.

GEMENII sunt predispusi la oboseala cronica, distonie vegeto-vasculara, migrene. Pe langa acestea, destul de des apare alergia alimentara si medicamentoasa, precum si reactia alergica (cum ar fi urticaria) pe baza nervoasa. Gemenii trebuie sa-si intareasca imunitatea si sa invete sa scape de tensiune in mod inteligent (va fi benefica studierea de diverse tehnici de relaxare).

Citeşte mai mult pe horoscopurania.ro