Horoscop Mihai Voropchievici 15 – 21 ianuarie: Se merge e pojghiţă subţire de gheaţă

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul saptamanal pentru perioada 15 ianuarie 2017 – 21 ianuarie 2017 in emisiunea „Adevaruri ascunse”. Iata ce va rezerva horoscopul saptamanal in perioada 15-21 ianuarie 2017.      

14 ian. 2017, 20:44
Horoscop Mihai Voropchievici 15 – 21 ianuarie: Se merge e pojghiţă subţire de gheaţă

Berbecul, care saptamana trecuta a parut cum a parut, acum are cel mai bun semn. Berbecul este castigator pe toate planurile saptamana care urmeaza.

Taur. Pentru taur va avea o mica batalie la serviciu, acasa, probabil, dar sa fie siguri ca toate se vor rezolva. Este o saptamana mai aglomerata.

Gemeni. Gemenii au un sfat foarte bun! Sa faca tot posibilul ca saptamana urmatoare sa-si consolideze pozitia si acasa si la serviciu si in societate ca sa poata iesi castigatori.

Racii, care au avut protectie Divina saptamana trecuta, saptamana aceasta sunt pe o pojghita de gheata mai subtire, nu le ies toate cum vor ei. Va trebui sa-si dezacordeze trompeta aia care face galagie cam mare.

Leu. Pentru Leu este o săptămână de căutări favorabile. Pot să apară schimbări pe profesie, loc de muncă și casă. Vor sta mai mult în deplasări.

Fecioarele, care deja încep să intre în an mai bine ca în anul trecut, li se anunță ceva nou. O săptămână de rezolvări pasionale.

Balanță. Pentru că Leii și cu Balanțele se înțeleg bine, Balanțele au săptămâna viitoare o suită de schimbări majore și vor continua și într-un viitor apropiat. Deci lucruri benefice pentru Balanță.

Citeste horoscopul saptamanal pentru toate zodiile pe huff.ro