Horoscop Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru săptămâna 23-29 aprilie

Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea Adevăruri Ascunse previziunile runelor pentru săptămâna 23-29 aprilie şi a anunțat că pe una dintre zodii o așteaptă o săptămână de vis.

22 apr. 2017, 18:15
Horoscop Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru săptămâna 23-29 aprilie

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 aprilie: Berbeci sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile, toate fricile și toate nemulțumirile, trebuie să se pregătească pentru o săptămână de vis. 

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 aprilie. Tauri sunt în așteptări de vești bune, o săptămână cu vești bune, cu posibile cadouri sau cu posibile gratificații, sume de bani. 

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 aprilie. Gemenilor nu le-au ajuns Sărbătorile Pascale  și încă mai vor să zburde. Sunt pe drumuri, călătorii posibile alergături, o săptămână de mult tumult.

 Surprizele plăcute sunt făcute numai pentru Leii care știu să aștepte.

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 aprilie.  Fecioara trebuie să-și rezolve problemele de profesie. Are două alternanțe: ori se mută din casă ori de la serviciu.

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 aprilie. Balanță – O dragoste nouă, fierbinte. Vă dedicați lui Cupidon. O săpămână de vis!

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 aprilie. Scorpionii au de dat o bătălie săptămână viitoare. Să încerce să-și tempereze modul lor de a se comporta.

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 aprilie. Scorpionii sunt în așteptarea unor răspunsuri importante

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 aprilie. Capricornilor, pe săptămâna viitoare li se recomandă să schimbe tactica, să devină mai docili

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 aprilie. Schimbări majore și pentru o perioadă mai lungă pentru Peşti. O săptămână cu încărcătură benefică.