Horoscop Minerva 23-29 octombrie 2016: Este o săptămână a deciziilor. Bune sau rele

Horoscop Minerva 23-29 octombrie 2016: Afla care sunt cele mai importante provocari ale saptamanii pentru zodia ta.

22 oct. 2016, 09:39

Horoscop Minerva 23-29 octombrie 2016 GEMENI: Nu spun ca nu sunt siguri pe sentimentele lor, dar par ca se confrunta cu ideea ca s-au grabit, scrie teotrandafir.ro. Este ca si cum s-ar afla la o rascruce de drumuri si trebuie sa se hotarasca incotro o vor lua, nimeni nu le poate spune daca este bine sau rau, nimeni nu le da sfaturi pe care drum sa o apuce, totul este la latitudinea lor, totul tine de propria constiinta.

Citeşte şi Horoscopul sexual pentru weekendul 22-23 octombrie

Afectiv, stabilitate pentru cuplurile mature, oameni care in doua decenii au invatat cate ceva despre celalalt si stiu cum sa amorsese disarmoniile. Pentru cuplurile tinere este o invalmaseala de sentimente, de asteptari si de dezamagiri. Unii nu se adapteaza, se simt prizonieri in relatie, cred ca la nivel de subconstient un program autoindus le creaza aceste dezagregari sufletesti.

Nu spun ca nu sunt siguri pe sentimentele lor dar par ca se confrunta cu ideea ca s-au grabit. Este ca si cum s-ar afla la o rascruce de drumuri si trebuie sa se hotarasca incotro o vor lua, nimeni nu le poate spune daca este bine sau rau, nimeni nu le da sfaturi pe care drum sa o apuce, totul este la latitudinea lor, totul tine de propria constiinta.

Pentru unii, Luna in descrestere poate crea tulburari care tin de modul cum stiu sa-si administreze propria energie emotionala, cum stiu sa o dozeze ca sa se foloseasca la maximum de ea. Intr-o alta ordine de idei le sugerez sa se bucure de zilele acestea pentru ca undeva catre sfarsitul saptamanii, 28 – 29 octombrie, vor resimti si influxurile dizarmoniei dintre Uranus si Pluto, de asta data combinate cu cele ale unui trigon minor intre Chiron, Marte si Junona si cred ca atunci vor fi in masura sa afle raspunsurile pe care le cauta de atata vreme.

De asemenea, atentie la ce spune Luna neagra care trece in sectorul muncii, una vor planui, alta vor face, ca sa nu spun ca vor fi prinsi cu minciuna daca incearca sa faca ceva fara sa le spuna colegilor, partenerilor de afaceri ori familiei. Versatili cum sunt insa, vor stii sa iasa din incurcatura, insa cumva derutati ca tocmai lor li s-a putut intampla asa ceva. Eu le spun ca se intampla si la case mai mari!

In perioada 24 – 28 octombrie unii Gemeni discuta contracte, altii le semneaza, majoritatea insa dorindu-si ceva mai mult decat au si drumul este liber. Este bine sa se lupte pentru asta, singura conditie este sa nu transforme aceste discutii intr-un razboi personal.

Horoscop Minerva Berbec 23-29 octombrie 2016

Berbec – Vor trebui sa ia o hotarare in ce priveste evolutia lor profesionala si contrar obiciului lor de a se grabi, iata ca si saptamana aceasta se vor gandi serios la ceea ce au de facut. Nodul Nord in Fecioara – impune diplomatie si echilibru chiar daca este disonant in raport cu Neptun, de ei depinde directia pe care o vor lua profersional dar si modul cum se vor desfasura lucrurile la locul de munca.

Uranus peste Soarele lor natal in Casa personalitatii arata ca prin alegerea pe care o vor face, pot taia o serie de legaturi toxice cu Trecutul, acele stringuri care ne leaga nu doar de linia de sange, dand o noua turnura nu doar profesiei ci si vietii, in general.

Horoscop Minerva Taur 23-29 octombrie 2016

Taur – Posibila irascibilitate datorita Careului in T mediat de asta data, de conjunctia Venus – Saturn aflat in Casa afacerilor, dar si de Luna Neagra care a trecut in Casa contractuala si care ameninta cu provocari legate de casatorie, de dorinta de a face altceva decat au facut pana acum, mai ales ca ea este contrata si de Soarele natal.

Daca la serviciu continua sa ii deranjeze anumite remarci ale unor colegi slobozi la gura, la nivel partenerial se confrunta cu numeroase frici. Deci atentie, la Lilithul personal, senzatia mea este ca Taurii se lupta sa scape de teama ca daca vor spune o prostie, daca ideea lor nu va fi bine primita?! Problema este ca daca nu vor iesi la atac, nu vor stii niciodata daca au gresit sau a fost bine ce au gandit.

Citeşte şi Horoscop: Zodiile pentru care astrele se aliniază perfect în luna noiembrie

Horoscop Minerva Rac 23-29 octombrie 2016

Rac – Deocamdata acesti nativi par sa fie cei mai destresati, insa Careul in T care ii implica conjunctia Pluto – Marte – Uranus si Soarele lor natal, le poate crea unele dificultati desi aparentele vorbesc despre probleme care s-au dus. Cred ca este vorba despre acte care vizeaza casa sau locuinta sau un contract cu o clinica de fertilizare pentru ca daca Racii tineri isi doresc ceva cu adevarat, acestia sunt copiii.

Nodul Nord este in Casa comunicarii, nici ca se putea o pozitie mai buna pentru emotivitatea Racilor. Simt ca trebuie sa inceapa altceva, dar pentru a incepe ceva nou trebuie mai intai sa o incheie cu problemele vechi. Stiu sa vorbeasca si o vor face punctual. Este foarte greu sa ii faci pe acesti nativi sa se desparta de ceea ce pentru ei reprezinta un anumit capitol din viata. Trecutul semnifica radacinile lor, ce copac isi taie singur radacina? De aceea, saptamana aceasta pentru ei cred eu, va fi o saptamana a deciziilor.

Restul zodiilor AICI.