Horoscop Minerva 27 iunie – 3 iulie 2016: Luna Neagră afectează multe zodii

Horoscop Minerva 27 iunie – 3 iulie 2016. Prima mare bucurie a saptamanii se produce miercur, cand Marte revine in mers normal. Multe probleme cu care s-a confruntat omenirea se vor potoli.

27 iun. 2016, 10:19
Horoscop Minerva 27 iunie – 3 iulie 2016: Luna Neagră afectează multe zodii

RAC

Nu are nevoie decat de foarte putina incredere in sine. Este usor tensionat de Luna Neagra. Poate suferi din cauza instabilitatii emotionale. Racul trebuie tot timpul sa aleaga vara intre prezent si trecut. Trebuie sa inteleaga ca e nevoie sa aleaga mereu ceea ce este nou.

LEU

Leul renunta usor la orgoliu. Nu mai asculta la ce au de spus si ceilalti. Crucea mutabila de acum doua-trei saptamani a supus Leul unor teste destul de dure din care a invatat ca trebuie sa renunte la fixatiile sale. Infuzia de spiritualitate i-a mai accentuat linistea interioara. Are parte de o incarcatura afectiva deosebita, o forma superioara de manifestare a dragostei.

FECIOARA

Acest nativ trebuie sa schimbe felul in care priveste materialitatea sub toate formele ei. A inteles cat de usor se poate ajunge sus si cat de usor se poate prabusi. Intelege rolul de mentor, de coechipier. Toata intelegerea sa se circumscrie nevoii de comunicare. Are parte de castiguri spirituale importante. Atentie mare la zilele de miercuri si joi.

BALANTA

Trebuie sa mearga mai departe cu relatia sau sa schimbe macazul. Se va confrunta cu aspecte relationale deosebite. Nu il mai favorizeaza pozitia de analist. Trebuie sa regaseasca reconcilierea, calea reconcilierii. Zilele tensionate vor fi 30 iunie si 1 iulie.

Citeste continuarea pe revista Teo