Horoscop Minerva pentru săptămâna 21-27 august 2016

Horoscop Minerva. Află ce îţi prezin astrele pentru săptămâna 21-27 august 2016.

19 aug. 2016, 18:22
Horoscop Minerva pentru săptămâna 21-27 august 2016

Berbec – In mod special, as atrage atentia asupra zilelor de 25 – 26 august, adica joi si vineri. Sunt vizate schimbari in relatiile de familie dar si de munca. Iar este un sfarsit de saptamana in care se pot rupe relatii de afaceri si de familie, din cauza impulsivitatii lor.

Inca se pot manifesta boli pe care le-au crezut vindecate, in special durerile de cap sau loviturile ori interventiile chirurgicale la nivelul capului. In acelasi timp, vor trebui sa fie atenti cei care conduc si sunt la drumuri lungi. Toate vacantele sunt frumoase, nu inteleg de ce vor sa strice lucrurile taman la final?

Ar sta ei excelent si la capitolul comunicare daca nu ar fi repeziti, deci sa fie atenti la ceea ce li se cere dar si la ceea ce spun. Multe cupluri aleg acum ce vor avea de facut mai departe cu casa, apartamentul sau locul unde doresc sa stea. Numai bune pentru facut planuri sunt zilele de 24 si 25 august. Varstnicii vor tine mai pe langa casa sau, daca au o casa de vacanta ori parinti la tara, por prefera vacantele pe ulita copilariei.

In general, nu ar trebui sa aiba probleme profesionale, dar tinerilor le-as sugera sa aiba grija ce fac la locul de munca deoarce exista pericolul sa-si piarda jobul. Vorbitul in dodii, glumele desantate isi pot arata cealalta fata, a neprevazutului. Zile cu probleme – 24, 25 si 26 august.

Alti Berbeci pot promova : ajung acolo unde viseaza dar si lor le sugerez sa aiba grija deoarece exista pericolul ca scaunul pe care s-au asezat se clatina rau de tot.
Financiar, par sa vina niste bani dar asa cum vin asa se duc. Cheltuieli neprevazute par stringente mai ales ca sunt foarte incarcate Casele a 6-a si a 12-a si acest balans poate sa blocheze cateva zile lucrurile. In special pe 26 si 27 august.

In ce priveste investiile si speculatiile financiare, Luna Neagra, care este conjuncta cu Junona, le sugereaza sa faca cumva si sa foloseasca veniturile partenerului de viata pentru a se ajuta – 26 si 27 august. In culmea eforiei generate de ideea ca nu are ce sa li se intample, vor avea tendinta sa forteze lucrurile ceea ce nu este bine deloc.

Persoanele varstnice, femeile in special, sa fie atente la tulburarile de ritm cardiac, tensiune sau ale boli care implica sanatatea sistemului cardio-vascular. Celorlalti le sugerez sa aiba grija la durerile de cap si sa se hidrateze permanent.

Taur – Chiar daca pe unii ii mai chinuie Crucea mutabila, majoritatea respira usurati. Vestile sunt bune, incurajatoarea si datatoare de sperante. Lucrurile in ce priveste comunicarea, mai ales cu cei dragi, vor reintra si ele pe fagasul lor. Chiar daca, asa cum spuneam, comunicarea nu este stralucita, este totusi altceva fata de ce a fost. Ce ma bucura este ca stau bine si la capitolul financiar, fapt care le aduce si veselia.

22 august le aduce femeilor ceva mai multa incredere in sine, vor simti nevoia sa se destainuie si asta este imbucurator. Pe de alta parte, la munca, sa fie atente ca starnesc dusmanii ceea ce s-ar putea lasa cu o schimbare neasteptata, neplacuta pentru ele. Cei care au de semnat contracte, sa o faca.

Dreptungiul mistic din 26 – 27 august aduce o noua atitudine fata nu doar de credinta ci si fata de familie si le amplifica creativitatea.

Pe 25 – 26 august este randul tinerilor sa straluceasca. Cum relatiile cu familia sunt bune, lucrul acesta se reflecta si in ceea ce fac ei. Posibil ca cei care sunt in cautarea unui loc de munca sa gaseasca unul, cei care sunt indragostiti sa-si faca planuri de viitor, sa avanseze profesional sau sa-si gaseasca un sponsor – cei care lucreaza in domeniul artei.

Zmeul cu focarul Pluto, in Casa prietenilor si protectorilor, le poate pune nu numai judecata si discernamantul la incercare, ci poate testa cat de puternic sunt motivati pentru a ocupa functiile pe care le vor.

Axa financiara este un pic controversata, s-a degajat dar nu as sugera acum schimbari de conceptie vis-a-vis de resursele materiale. Poate vorbi despre un blocaj psihic fata de bani – teama ca nu se vor descurca financiar, despre conventia de pe urma unui partaj, despre probleme financiare cu institutiile statului, dar si despre descoperirea unor noi resurse care se vor dovedi ai o adevarata mina de aur.

Conjunctia Marte Saturn face legea pe acolo. Eliberata de stres ea poate fi activata de o serie de mici venituri care le intra in cont in urma unor activitati part-time.

Ca sanatate, sa fie atenti cum lucreaza cu sursele de electricitate, in mod special, dar si la alimentatia bogata in grasimi care ii pot duce la spital. De asemenea, sa fie atenti la alimente. Fiind vara si canicula, acestea se pot altera cu repeziciune.

Gemeni – Creativitatea debordanta de care vorbeam in ultimele saptamani continua sa le adua beneficii nu doar sub forma financiara, ci si aprecieri de la persoane la care nici nu se gandeau si recunoastere, caci ei de asta au mai mare nevoie, ceea ce le da acel grad de stabilitate dupa care alearga ei de multa vreme. Este vorba despre o fluidizare a ideilor, o concretetie a elementului creativ.

Afectiv nu as putea spune ca lucrurile merg ca pe roate pentru simplul motiv ca ei sunt foarte detasati sentimental si de aici riscul ca relatia sa ia o turnura neplacuta, cu o finalitate neasteptata. Din acest punct de vedere, cel mai bine le merge nativilor care sunt singuri. Zile bune – 24, 25 si 26 august.

In sanul familiei, disputele parinti copii cunosc cote alarmante pentru tineri, mai ales daca unul din parinti sau bunici, ma refer la parintele si bunicul de sex opus, au probleme de sanatate grele si care urmeaza sa se rezolve chirurgical.

Profesional, revin pe val ceea ce demonstreaza ca sunt omul potrivit la locul potrivit si este posibila gasirea a unei a doua slujbe, part time, care le pot baga bani frumosi in buzunare. Spontaneitatea ideatica si comunicarea ii tranforma in vedete dar sa fie atenti deoarece accesele de vedetism nu le fac bine, mai ales pe 26 si 27 august.

Calmi si ponderati, pot gasi raspunsuri acolo unde nimeni nu se gandeste sa le caute, dar pot genera, in acelasi timp, si invidii din partea unor persoane considerate prieteni. Gemenii care lucreaza in institutii financiare sau in structuri care tin de economic pot da lovitura vietii lor pe 26 august, vedeti ca se repeta un context astral extraodinar pe care l-au mai trait acum cateva saptamani. Conditia este sa caute acolo unde nimeni nu se gandeste.

Posibil sa fie vorba si despre un alt loc de munca sau despre o oferta de la o firma mare sau o institutie de tip multinationala sau organisme financiar bancare cu sediul in strainatate. Cei care sunt pe cont propriu discuta contracte, le intorc pe toate partile si semneaza. Lucru care nu este rau deloc.

Componenta financiara este sigura, ba chiar as spune ca ar putea fi recompensati pe nepusa masa, undeva pe 25 sau 26 august.
Cat priveste sanatatea lor, racelile se repun pe tapet cu intreaga plaja de afectiuni – renale, cistite, pielite, prostatite s.a. Si ei au nevoie sa pastreze echilibrul hidric din organism asa ca le propun sa consume multe lichide.

Rac – Viata, pentru acesti nativi, este saptamana aceasta o continua pendulare intre lupta si indiferenta, ceea ce nu inseamna ca nu sunt atenti la problemele celor din familie sau ale prietenilor.

Afectiv, lucrurile stau putin mai altfel, de aceea o relatie cu un Rac starneste controverse si chiar aversiuni. Pe 25 si 26 august au ocazia sa dovedeasca de ce se comporta altfel decat ceilalti oferind o solutie prin acceptare. Ei iarta dar nu uita si cu proxima ocazie ii vor taxa pe cei care i-au jignit.

Altii se vor muta impreuna cu partenerii, vor fi de acord cu ce-si doresc acestia, vor propune o solutie cum sa iasa din incurcatura, vor trece la amenajari si la armonizarea noului interior care trebuie sa armonizeze cu sufletul lor. 26 si 27 august aduc confirmarea a ceea ce ei stiu de multa vreme dar care pentru partenerii lor nu era vizibil: sunt implicati in relatie pana peste cap.

Profesional, lucrurile scartaie in continuare. Oricat de argumentate le sunt pozitia si ideile, nu sunt acceptate, ceea ce ii irita si se retrag in cochilia lor, dar fiti siguri ca nu vor uita umilinta la care au fost supusi…Racii sunt muncitori, tipicari, atenti la ceea ce au de facut, complementaritatea cu Capricornul semnul lor polar aduce marcajul acela de rutina, dar de aici pana la a-i jigni prin remarci rautacioase tine deja de cei 7 ani de acasa.

Financiar, la ideile pe care le au, este imposibil sa nu faca bani. Totusi, sa fie atenti la cheltuielile zilnice care ar putea sa le incarce nota de plata de asemenea maniera incat in momentul urmator sa le bata vantul prin buzunare. Mai ales in zilele de 26 – 27 august!

Ca sanatate, se remarca o sensibilitate dureroasa a articulatiilor si digestiva, deci sa fie atenti ce mananca. Variatiile mari de temperatura altereaza alimentele cu repeziciune, cum mai spuneam undeva iar ei sunt predispusi prin semn, sa sufere de aceste afectiuni.

Leu – Iata niste nativi pentru care lucrurile par ca se complica. Agitatie mare pe toate fronturile: evenimentele vin in cascada, numai bine sa le scoata in evidenta energia si priceperea intr-ale organizarii si finalizarii, in timp record, a unor probleme care stagneaza de prea multa vreme. Marte si Saturn le-au dat nu doar aripi ci si inca o doza de energie de care tocmai aveau nevoie, dar si de intelepciune.

Partea frumoasa este ca desi au o saptamana incarcata, au parte si de iubire si de intelegere si sprijin. De comun acord fac ce-si doresc din partener, mai ales ca isi doresc sa schimbe locatia si ii vor convinge ca ideea lor este excelenta. Si asa si este pentru ca partenerii Leilor se vor arata extrem de incantati si de maguliti ca, in sfarsit, Leii nu mai fac totul singuri, de capul lor.

Zile benefice 22, 23, 24 si 28 august. Leii maturi se sprijina unul pe celalalt, in special in acele cupluri in care unul dintre parteneri are o afacere care scartaie si au nevoie de un supoort moral. Au zile bune, pe 25 si 26 august, in care pot rezolva o serie de probleme care tin de sanatate.

O foarte buna sustinere, zic eu, pe parte profesionala, cu conditia sa fie atenti la amanunte: se discuta contracte, se discuta proiecte, au prezenta de spirit si idei iar singurul lucru la care trebuie sa fie atenti, cum spuneam, sunt amanuntele. Daca le scapa ceva aparent fara importanta, sa stie ca de acolo li se trage. Si ma refer in mod special la tineri care trebuie sa se concentreze ceva mai mult atunci cand au de facut o treaba care implica mai multe segmente, sa dovedeasca insa si ca au atentie distributiva. Au mai trait aceasta ipostaza acum 2 saptamani. Zile in care vor trebui sa fie atenti – 23, 24 si 26 august.

Vor fi supusi unor teste pe care nu au voie sa le trateze cu superficialitate. Maturii nu ar trebui sa-si faca probleme pentru locul de munca, cat ar trebui sa se concentreze pe gasirea de solutii pentru ca oamenii sa nu fie dati afara, mai ales pe 24 si pe 25 august. As spune ca pentru ei este foarte bine sustinut segmentul privat, propria afacere, asa ca pentru materializarea discutiilor pe care le vor purta pe 25 si 26 august sa mai astepte pana dupa 20 septembrie.

Ca sanatate, ramane foarte sensibila axa cardiaca, schimbarile frecvente si bruste de vreme lovesc mai ales acolo unde sunt tulburari de natura sanguina si cardiaca. Asadar, odihna, relaxare si protectie.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com