Horoscop Minerva pentru saptamana 21-27 august 2016

Horoscop saptamanal Minerva. Ce au pregatit astrele in intervalul 21 - 27 august 2016.

26 aug. 2016, 09:39
Horoscop Minerva pentru saptamana 21-27 august 2016

Berbec

In mod special, as atrage atentia asupra zilelor de 25 – 26 august, adica joi si vineri. Sunt vizate schimbari in relatiile de familie dar si de munca. In acelasi timp, vor trebui sa fie atenti cei care conduc si sunt la drumuri lungi. Ar sta ei excelent si la capitolul comunicare daca nu ar fi repeziti, deci sa fie atenti la ceea ce li se cere dar si la ceea ce spun. Multe cupluri aleg acum ce vor avea de facut mai departe cu casa, apartamentul sau locul unde doresc sa stea. Numai bune pentru facut planuri sunt zilele de … Citeste aici horoscopul complet pentru Berbec.

Taur

Vestile sunt bune, incurajatoarea si datatoare de sperante. Lucrurile in ce priveste comunicarea, mai ales cu cei dragi, vor reintra si ele pe fagasul lor. Ca sanatate, sa fie atenti cum lucreaza cu sursele de electricitate, in mod special, dar si la alimentatia bogata in grasimi care ii pot duce la spital. De asemenea, sa fie atenti la alimente. Fiind vara si canicula, acestea se pot altera cu repeziciune.Citeste aici horoscopul complet pentru Taur.

Gemeni

Afectiv nu as putea spune ca lucrurile merg ca pe roate pentru simplul motiv ca ei sunt foarte detasati sentimental si de aici riscul ca relatia sa ia o turnura neplacuta, cu o finalitate neasteptata. Din acest punct de vedere, cel mai bine le merge nativilor care sunt singuri. Zile bune … Citeste horoscopul complet pentru Gemeni aici.

Rac

Profesional, lucrurile scartaie in continuare. Oricat de argumentate le sunt pozitia si ideile, nu sunt acceptate, ceea ce ii irita si se retrag in cochilia lor, dar fiti siguri ca nu vor uita umilinta la care au fost supusi…Racii sunt muncitori, tipicari, atenti la ceea ce au de facut, complementaritatea cu Capricornul semnul lor polar aduce marcajul acela de rutina, dar de aici pana la a-i jigni prin remarci rautacioase tine deja de cei 7 ani de acasa. Citeste aici horoscopul complet pentru zodia Rac.

Leu

Partea frumoasa este ca desi au o saptamana incarcata, au parte si de iubire si de intelegere si sprijin. De comun acord fac ce-si doresc din partener, mai ales ca isi doresc sa schimbe locatia si ii vor convinge ca ideea lor este excelenta. Si asa si este pentru ca partenerii Leilor se vor arata extrem de … Citeste aici horoscopul complet pentru zodia Leu.

Citeste continuarea pe revista Teo