Horoscop noiembrie 2016: previziuni generale. Află ce îţi pregătesc astrele în ultima luna a toamnei

Luna noiembrie 2016 începe într-o tonalitate destul de asemănătoare cu cea a lunii precedente: Marte se află încă în Capricorn, până pe data de 9, în același semn cu Pluto și într-o deplorabilă lipsă de consens cu Jupiter din Balanță și cu Uranus din Berbec. Dar aspectele exacte s-au perfectat deja, așa că frecvența accidentelor sau a violențelor generate de această combinație ar trebui să mai scadă.
Iulian Tudor
17 oct. 2016, 08:41
Horoscop noiembrie 2016: previziuni generale. Află ce îţi pregătesc astrele în ultima luna a toamnei

Totuși, atmosfera lunii noiembrie 2016 nu este deloc pașnică, scrie eastrolog.ro. În primul rând, fiindcă Venus îi ia locul lui Marte, începând din data de 12, când pășește în Capricorn, îndreptându-se, la rândul ei, către confruntările cu Pluto, Jupiter și Uranus. Acest amestec dizarmonic de influențe tinde să accentueze tensiunile relaționale în general și poate deveni foarte inconfortabil în materie de cooperare, alianțe, uniuni. Este defavorabil lumii artistice și poate afecta tot ceea ce ține de estetică sau de armonie.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 17-23 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Apoi, avem de-a face cu configurația-vedetă a lunii noiembrie 2016: careul Jupiter-Pluto. Deși se perfectează pe 25 noiembrie, influențează întreaga perioadă. Are un caracter justițiar și regenerator, dar justiția și regenerarea se pot produce cu convulsii și excese.

Jupiter și Pluto se află în aspect încordat, iar combinația lor distonantă poate să creeze vâlvă, tensiuni și incidente în jurul unor teme cum ar fi: lupta pentru dominare, abuzul, persecuția, nedreptatea, brutalitatea, falimentul, ruina. Configurația este extrem de motivantă și poate tranșa schimbări profunde, pe termen lung. Poate determina reconfigurarea unor raporturi de forțe la nivel politic, economic, bancar, juridic. Se mai poate repercuta în sfera medicală și în cea a învățământului superior.

Oricum, în aer plutește o tendință de schimbare, de reformă. Din fericire, Jupiter este foarte zdravăn sprijinit de Saturn și, începând din a doua decadă a lunii noiembrie 2016, este sprijinit și de Marte din Vărsător, care, concomitent, se va afla în relații amiabile și cu Uranus din Berbec. Marte va pune deci umărul la reformă și va încerca să o facă într-un mod eficient și constructiv.

Citeşte şi Horoscop Rac 2017: Află primele predicţii astrale ale noului an

Concluzia: noiembrie 2016 este o lună dinamică, plină de freamăt, în care cei care vor să întreprindă o schimbare radicală în propria viață sau în cea a societății în care trăiesc, o pot face cu succes dacă își mobilizează forțele și își pun la cale un plan bun de bătaie. Este o lună în care este bine să ne implicăm, să facem ceva concret, pentru că există un excedent de energie care, dacă este nefolosit, se poate manifesta în mod dezordonat și distructiv.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Alertă pentru utilizatorii Android! Aplicațiile care nu trebuie instalate niciodată în telefon. Sunt printre primele în Google Play Store, dar sunt extrem de periculoase
Capital.ro
Interzis în România! Nu mai ai voie să faci așa ceva. Iohannis a promulgat legea
Playtech.ro
Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți
DailyBusiness
O companie gigant din România face angajări! Salariile ajung până la 10.000 de lei lunar!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Cabral Ibacka, naș atipic la nunta Roxanei Hulpe. Prezentatorul a atras toate privirile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Când vor ajunge deciziile de recalculare în mâinile pensionarilor: Ministrul Muncii „Este foarte important ca românii să știe că nicio pensie nu scade. Echitate între pensionari.”
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A fost o legendă printre cei vii
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'