Horoscop Oana Hanganu. Schimbările karmice până în 2020, în funcţie de zodie. Peste cine dă norocul anul viitor

Află ce lecţii ai de învăţat şi ce provocări îţi dau viaţa peste cap, dar şi recompense îţi pregăteşte Destinul! Toate acestea sunt aduse de "Lordul Karmei", Saturn, aflat în zodia Capricorn până în anul 2020.

30 nov. 2018, 07:12
Horoscop Oana Hanganu. Schimbările karmice până în 2020, în funcţie de zodie. Peste cine dă norocul anul viitor

Iată ce schimbări karmice le aşteaptă pe zodii:

BERBEC

Berbecii se vor îndrepta spre adevărata vocaţie şi s-ar putea ca această schimbare să vină în urma unor mari provocări. E posibil ca la început, provocările să li se pară greu de depăşit sau mari nedreptăţi. Dar ele se vor dovedi a fi adevărate oportunităţi.

Unii nativi Berbec vor primi noi responsabilităţi la actualul loc de muncă sau vor fi desemnaţi să coordoneze echipe sau proiecte pentru care nu se vor simţi foarte bine pregătiţi sau pe care le vor considera drept o adevărată corvoadă. Dar se vor descurca.

Citeşte şi Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru perioada următoare. Mercur retrograd, o zodie are de suferit până pe 1 decembrie

Alţi nativi vor avea de depăşit tot felul de şicane, nedreptăţi sau întârzieri în primirea unor recompense meritate. Toate aceste obstacole îi vor determina pe mulţi dintre ei să renunţe la statutul de angajat şi să înceapă afaceri pe cont propriu.

TAUR

Taurii vor trece prin evenimente care le vor pune la încercare credinţa, principiile sau sistemul de valori sau care îi vor determina să se îndrepte spre spiritualitate.

În plus, prezenţa plantei Uranus în zodia lor va accentua procesul schimbării, iar efectele îi vor lua prin surprindere chiar şi pe nativi. La sfârşitul acestui proces de transformare, aproape că nu se vor mai recunoaşte sau vor fi uimiţi de „saltul” pe care l-au făcut.

Multe persoane născute în zodia Taur se vor întoarce la şcoală pentru a-şi continua studiile sau pentru a afla mai multe despre domeniile de care sunt cu adevărat interesaţi. Sau vor călători foarte mult ori chiar se vor stabili în străinătate, din dorinţa de a învăţa şi de a trăi noi experienţe.

GEMENI

Gemenii vor deveni mai responsabili în relaţia cu banii şi mulţi dintre ei vor face asta prin natura job-urilor pe care le vor avea. Aceste job-uri le vor da ocazia să administreze bugete pentru diferite proiecte sau chiar afacerile altor persoane.

Mai responsabili vor deveni şi în administrarea bugetului personal pentru că foarte mulţi nativi vor trece prin perioade în care nu se vor mai putea baza şi pe veniturile partenerului de viaţă sau vor fi nevoiţi să susţină financiar pe cineva din familie.

În ceea ce priveşte afacerile personale, Saturn, care este planeta Restricţiilor, le cere să fie foarte prudenţi şi să nu „se întindă mai mult decât le este plapuma”. Există şi riscul ca unii Gemeni, motivaţi de succesul unor proiecte, să îşi extindă prea mult afacerea şi, la un moment dat, să scape lucrurile de sub control şi să nu mai aibă suficiente resurse pentru a continua ce au început.

Citeşte şi Oana Lis, postare indecentă pe Facebook. „A imita orgasmul este floare la ureche!”

RAC

Racii pot trece prin momente de singurătate sau, în cazul celor căsătoriţi, prin momente în care mariajul li se va părea o povară sau în care vor avea senzaţia că oferă prea mult partenerului, în timp ce acesta „nu le urmează exemplul”.

Relaţiile de afaceri sau colaborările profesionale vor trece, de asemenea, prin perioade complicate şi le vor aduce nativilor multe nemulţumiri. Aceste relaţii „se vor lega” cu dificultate sau vor fi „tocite” de frustrări, trădări sau eşecuri şi îi vor obliga pe Raci să le evalueze cu sinceritate şi să acţioneze în consecinţă.

Relaţiile care vor trece rezista şi „vor trece probele” aduse de Lordul Karmei, Saturn, se vor consolida şi vor rezista mult timp. Mai mult, ele vor reuşi să le schimbe viaţa nativilor şi să le poarte noroc.

LEU

Leii vor obţine succesul dorit numai prin multă muncă şi plătind un preţ. Iar acest preţ va fi, pentru cei mai mulţi nativi, relaţia de cuplu şi viaţa de familie. Păstrarea echilibrului între carieră şi familie nu este imposibil de păstrat dar depinde de fiecare nativ Leu în parte dacă va reuşi să gestioneze corect situaţia.

Pentru unii Lei, schimbările în plan profesional vor avea, drept efect, diminuarea rolului pe care îl deţineau în anumite proiecte sau pierderea statutului de „vedetă” dintr-o echipă. Sau unii Lei vor avea şefi (pe care îi vor considera) mai puţin pregătiţi decât ei.

În perioadele critice, Leii vor învăţa că fiecare om dintr-o echipă este important. Iar dacă îşi vor face îndeplini atribuţiile primite şi nu se vor lăsa copleşiţi de frustrări şi orgolii, Destinul îi va recompensa cu succese extraordinare.

Continuarea horoscopului pe oanahoroscop.com.