Horoscop Oana Hanganu 23-29 octombrie 2017. Soarele intră în Scorpion, cum sunt influenţate zodiile

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 octombrie. Soarele intră în Scorpion, zodia legată de mistere, putere, sex și bani. Află ce înseamnă asta pentru zodia ta! Citește aici previziunile astrologice complete.

19 oct. 2017, 12:04
Horoscop Oana Hanganu 23-29 octombrie 2017. Soarele intră în Scorpion, cum sunt influenţate zodiile

Berbecii singuri sunt atrași de relații în care primează atracția fizică. În cuplu, posibile probleme din cauza unor falși prieteni.

Taurii sunt apreciați și lăudați la serviciu și primesc responsabilități suplimentare. Deocamdată, însă, nu primesc și mai mulți bani.

Gemenii vor rezolva o problemă legată de copii sau de relația cu autoritățile. În cuplu, banii pot deveni motiv de ceartă.

Racii singuri se îndrăgostesc, iar cei care au o relație își răsfață partenerul. Racii care au copii comunică excelent cu aceștia.

Leii se mută în casă nouă sau își redecorează locuința. Cei care au nevoie de bani, pot primi credite în condiții avantajoase.

Fecioarele au chef de cumpărături, dar ar fi bine să se consulte cu partenerul înainte de a „pune în pericol” bugetul familiei.

Balanțele trebuie să profite de contextul astral favorabil și să găsească noi surse de venit. În loc le poate ține doar nehotărârea.

Citeşte mai multe pe huff.ro