HOROSCOP OANA HANGANU: Patru zodii sunt favorizate săptămâna viitoare. Previziuni complete

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu. Prima săptămână cu Jupiter în Scorpion. Patru zodii sunt favorizate de astre!

06 oct. 2017, 09:07
HOROSCOP OANA HANGANU: Patru zodii sunt favorizate săptămâna viitoare. Previziuni complete

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie 2017 anunță schimbări, clarificări și decizii importante în relații, dorința de putere și succes, dar și un interes sporit pentru bani, secrete și relații tabu.

Principalul eveniment astrologic al săptămânii va fi intrarea planetei Jupiter în zodia Scorpion, în ziua de 10 octombrie.

Jupiter va rămâne în Scorpion până în noiembrie 2018 și va aduce multe schimbări în toate domeniile patronate de această zodie: finanțele, puterea (economică, politică, financiară etc), sectoarele de activitate care țin de siguranță și ordine public.

În plan personal, Jupiter va aduce schimbări în modul în care ne amplificăm și folosim puterea personală, dar și în tot ce este legat de senzualitate și intimitate.

Scorpionul este detectivul perfect, care adună informații și secrete despre alții, pentru a le transforma, la nevoie, în arme puternice. Sunt de așteptat, așadar, numeroase dezvăluiri și scandaluri, în luptele pentru putere.

Dar, prezența planetei Jupiter în acest semn zodiacal cere echilibru și corectitudine în fiecare demers. Încălcarea acestor „norme” impuse de astre nu va rămâne fără urmări.

Din fericire, în weekend-ul 14-15 octombrie, planeta Venus va ajunge în zodia Balanță și va contribui din plin la reașezarea lucrurilor, la atenuarea tensiunilor, stingerea conflictelor și refacerea armoniei în relații. Cel puțin, pentru moment…

Jupiter, cel care aduce marele noroc, intră în Scorpion, iar Venus, planeta Iubirii, intră în Balanță.

Patru zodii sunt favorizate de astre. Află dacă zodia ta se numără printre ele! Citește previziunile complete!

Berbecii primesc bani și cadouri, dar la serviciu pot rata o promovare dacă pierd timp prețios stând la taclale cu colegii…Citește aici horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii  își evaluează relația de cuplu și sunt dispuși să facă schimbările necesare. În familie, discuțiile despre bani trebuie evitate…Citește aici horoscopul complet pentru Taur!

Horoscop integral, pe huff.ro