Horoscop SĂPTĂMÂNAL 31 decembrie 2018-6 ianuarie 2019. START COLOSAL de an cu 5 EVENIMENTE PUTERNICE!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, iar anul 2019 incepe in mare forta ! Parca astrele si-au propus sa ne lase sa ne sarbatorim linistiti Craciunul si Revelionul si abia dupa aceea sa treaca si ele la treaba serioasa si intensa, nu gluma!
Alina Costache
29 dec. 2018, 18:26
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 31 decembrie 2018-6 ianuarie 2019. START COLOSAL de an cu 5 EVENIMENTE PUTERNICE!

Daca finalul de an a fost fara mari evenimente notabile in afara de Luna plina emotionala in Rac si solstitiul iernii, iata ca prima saptamana a lui 2019 este una de super forta, cu evenimente puternice si de netrecut cu vederea catusi de putin, care marcheaza intregul an !

Stim cum se spune, prima impresie conteaza. Iar 2019 ne lasa inca din primele 6 zile o impresie spectaculoasa. Tu ce vei face cu aceste energii ?

Marti 1 ianuarie 2019 – prima zi 2019, primul mare eveniment 2019 : Marte, planeta actiunii si energiei trece in Berbec.

Marte reincepe cursa prin cele 12 semne zodiacale, parasind Pestii unde a stat din 15 noiembrie. Marte in Berbec este la el acasa si va sta aici pana pe 14 febuarie. Este un eveniment major ce ne da un start de forta pentru 2019 chiar din prima sa zi ! Marte in Berbec inseamna timp pentru energie si initiativa, perfect daca doresti sa actionezi si sa impingi cu forta inainte planurile tale ! Ai vorbit mult despre ceva si nu ai avut curajul sa pui start ? Acum este sansa ta ! Marte in Pesti este tot despre curaj. Este un luptator, un erou si un pionier ! Iata un timp excelent sa incepi o rutina viguoasa de exercitii, sa actionezi curajos spre dorintele taler sau sa pui toata energia ta in ceva total nou si neincercat vreodata.

Sambata 5 ianuarie 2019 – Mercur, planeta comunicarii si gandurilor, ajunge in Capricorn, acolo unde este si Soarele acum.

Fata de Mercur in Sagetator cand gandurile si vorbele erau mari, despre vise, planuri indraznete, calatorii, expansiuni, acum, cu Mercur in tenacele, muncitorul si ambitiosul Capricorn, gandurile incep sa se mai incetineasca ca sa devina mai structurate, mai mature si mai disciplinate. Totul devine mai strategic si gandim mai mult ce presupune sa realizam tot ceea ce ne-am propus ca gand si vorba in rezolutiile de An Nou. Capricornul este cel ce stie cum sa transforme gandurile in realitate. El trebuie sa compartimenteze, prioritizeze, analizeze ca sa faca lucrurile practice si tangibile, dupa etapa de visare curajoasa sub Mercur in Sagetator.

Sub Mercur in Capricorn, timpul este pretios, valoros si nereturnabil. Iar cand Mercur primeste sarcina sa transforme ceva din nimic, visele create de el devin investitie in timp si in energie, o investitie in viitor.

Duminica 6 ianuarie 2019 – o zi mare cu triplu eveniment astral : Luna noua in Capricorn + Uranus care iese din retrograd si este din nou in Berbec + PRIMA ECLIPSA PARTIALA DE SOARE din 2019.

Ea va fi vizibila doar din Asia de est si din Oceanul Pacific, insa aceste energii concertate in Capricorn inseamna mult pentru viata noastra profesionala si pentru imaginea de sine.

In 2019 vor fi 13 Luni noi si aceasta este prima dintre ele. Ea este speciala pentru ca o data cu ea are loc si aceasta eclipsa partiala de Soare.

Eclipsa partiala de Soare are loc atunci cand Luna acopera o parte din Soare, iar de pe Pamant asa se si vede, ca si cum Luna ar fi inghitit o parte din Soare. In vremuri stravechi, lumea se temea de asemenea fenomene pe care nu le puteau explica, crezand ca o forta negativa intunecata ia din lumina.

Insa astrologic vorbind, aceasta Luna noua si eclipsa partiala de Soare in Capricorn dau o energie puternica pe tema stabilirii obiectivelor pe termen lung in cariera fiecarei zodii. Chiar de acest eveniment, fiecare zodie trebuie sa isi raspunda la o intrebare ca sa inteleaga cum poate fi ajutat de Luna Noua in viata sa. Intrebarile vor urma la horoscopul despre acest eveniment saptamana urmatoare !

In ceea ce il priveste pe Uranus, planeta rebela si imprevizibila, el are nevoie de 84 ani sa faca o revolutie completa in jurul Soarelui, deci petrece aproape 7 ani in fiecare semn zodiacal.

Ne reamintim ca in luna mai 2018, Uranus a intrat in Taur (dupa ce a fost in Berbec din 2010), apoi a intrat retrograd in Taur din august si a ajuns retrograd in Berbec in noiembrie 2018.

Acum, pe 6 ianuarie 2019, Uranus iese din retrograd si isi reia miscarea directa in Berbec unde va sta pana in 6 martie.

Vom primi ultimele mesaje si lectii ale lui Uranus in Berbec in aceste 2 luni. Tot ce a ramas neterminat din acest tranzit intre 2010 si 2018, se va reactiva.

Cat timp a fost in Berbec, Uranus te-a provocat sa pasesti intr-o pozitie de lider al vietii tale, nu neaparat in sensul de a conduce alti oameni. Probabil ca ai luat anumite decizii curajoase atunci sau au fost schimbari de viata semnificative care ti-au schimbat total calea pe care te aflai.

Uranus in Berbec a fost despre a face schimbari ca sa poti pasi in propria ta putere si sa ocupi locul soferului in limuzina vietii tale.

Reflecteaza la asta si vezi in ce aspecte ai capatat mai mult curaj si ai putut face pasi noi in viata.

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019:

In fiecare duminica, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, va fi o saptamana pozitiva pentru tine. Actiunile iti aduc rezultatele dorite si te vei simti foarte satisfacut. Oamenii au incredere in tine si ti-o arata. Finantele au sanse de imbunatatire dupa destul de mult timp si vei putea sa cumperi lucrurile acelea pe care ti le tot doresti. Relatiile cu familia se restaureaza spre bine si o neintelegere este, in sfarsit, rezolvata. In viata amorotasa, unele probleme vechi pot reiesi la suprafata cu scopul de a fi vazute si rezolvate.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Draga Taur, aceasta saptamana te va ajuta sa gasesti solutii la tot ce iti afecteaza viata amoroasa. Va trebui sa ai de-a face cu o relatie sau o iubire secreta sau sa intelegi ca nu este un moment bun sa anunti o idila ascunsa. In tot cazul, iti poti imbunatati foarte bine viata amoroasa si o poti construi asa cum vrei. Din contra, in domeniul profesional trebuie sa fii foarte atent, intrucat prietenii si colegii pot fi dispusi sa imprastie barfe si sa creeze o aura negativa in jurul tau, asta daca nu esti atent si dai nastere la speculatii. Stai, deci, departe de vorbe si barfe si comentarii rautacioase pentru ca te poti expune cu usurinta si iti poti deteriora pozitia sociala.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Draga Gemeni, in aceasta saptamana asteapta-te la unele schimbari in scopurile tale si poate unele dezechilibre in finante care iti vor schimba planurile de viitor. Fii foarte atent cand iti faci miscarile urmatoare din punct de vedere financiar. Nu repeta greseli din trecut si nu te lasa purtat de val de entuziasm exagerat. Poti intra in contact cu unele oferte interesante. Tine-ti miscarile si ideile pentru tine insuti si nu te lasa influentat de multa vorba fara sustinere.

Citeste continurea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
La acești nativi vor trage banii în perioada următoare. Se anunță mari câștiguri
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'