Horoscop săptămânal BANI 10-16 septembrie 2018. Datoriile dau peste cap bugetele. Vezi pentru cine

Horoscop saptamanal BANI. In saptamana 10-16 septembrie 2018, ne continuam periplul de inceput de toamna in cea de-a doua saptamana a lunii septembrie. Din punct de vedere astrologic, luna septembrie are o energie mult mai suportabila fata de lunile de vara, macar si pentru faptul ca iesim din aceasta luna cu doar 3 astre retrograde. Insa niciodata nu ne plictisim cu provocarea pe care Cosmosul ne-o ofera in fiecare zi si saptamana!

09 sept. 2018, 19:47
Horoscop săptămânal BANI 10-16 septembrie 2018. Datoriile dau peste cap bugetele. Vezi pentru cine

Marte intra in Varsator, unde va sta pana pe 15 noiembrie. La mijlocul saptamanii, Jupiter este in sextil cu Pluto, iar Venus este in sextil cu Saturn. Spre sfarsitul saptamanii, Mercur intra in opozitie cu Neptun, pentru ca duminica, Mercur sa fie in trigoncu Pluto, dar si in sextil cu Jupiter.

Cum se manifesta toate aceste aspecte astrale in sectorul bani al zodiei tale, vei afla in continuare;

Iata mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscop saptamanal bani pentru 10-16 septembrie 2018:

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul saptamanal BANI pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana in care iti dezvolti reteaua de relatii. Esti numai ochi si urechi pentru a afla de noi zone pe care le poti aborda, astfel incat sa cresti din punct de vedere profesional. In acelasi timp, insa, nu neglija viata de familie. Este posibil sa fie nevoie de ceva cheltuieli suplimentare in casa.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O saptamana activa la birou, iar Universul iti da energia de care ai nevoie. Nu este exclusa o avansare sau o marire de salariu. Desi sporesc veniturile, incearca sa fii mai responsabil cu cheltuielile. Mai multi bani nu inseamna ca ii poti irosi.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O saptamana destul de tensionata. Apar frustrari din cauza banilor si incepi sa pui in balanta veniturile si cheltuielile. Este posibil sa ajungi la concluzia ca nu cheltuielile mari sunt problema, ci veniturile mici. Poate ca este timpul sa faci o schimbare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO