Horoscop săptămânal BANI 22-27 octombrie 2018. Energia Scorpionului se simte la buzunar

Horoscop saptamanal BANI. Marile evenimente ale acestei saptamani electrizante sunt Luna plina in Taur de marti 23 octombrie si intrarea Soarelui in zodia Scorpionului din 24 octombrie cu schimbarea energiei in care vom trai o luna. Luna pe care o vom trai sub influenta dramatica a Scorpionului ne da o noua oportunitate sa ne acceptam FARA RUSINE propriul intuneric bine ascuns, sa ne gasim si sa ne privim misterele si adancimile.

22 oct. 2018, 04:02
Horoscop săptămânal BANI 22-27 octombrie 2018. Energia Scorpionului se simte la buzunar

Iata ce iti aduce in functie de zodie energia zodiei Scorpionului aici! 

Ai nevoie sa fii curajos si sa tii de adevarul tau fara compromisuri ce nu te reprezinta cu adevarat. Energia Scorpionului nu este pentru cei slabi de inima… Daca iti joci cartile cum trebuie, fara sa faci compromisuri, fara sa cedezi de la ADEVARUL TAU, vei putea obtine ceea ce vrei, nici mai mult nici mai putin. 

Afla cum influenteaza noile pozitii astrale capitolul BANI din viata ta pentru saptamana 22-28 octombrie 2018. 

Citeste aici horoscopul general al saptamanii. 

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul saptamanal BANI pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Banii sunt la fel de importanti ca apa pentru majoritatea zodiilor. Nu si pentru tine. Tie iti plac huzurul, luxul, vacantele. Saptamana aceasta te concentrezi pe achitarea tuturor datoriilor pentru a putea face din nou alte cheltuieli. Ia in calcul, totusi, economisirea a cel putin 20% din castiguri.

Iata horoscopul saptamanal 22-28 octombrie 2018!Afla ce aduce pentru zodia ta

Incepe zodia SCORPIONULUI! Umbra, intuneric, mister, transformare! Cum iti va fi viata o luna sub Scorpion? 

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tie iti place sa faci lucrurile in maniera proprie. Insa, in ciuda incapatanarii tale caracteristice, poti fi si un foarte bun coechipier. Saptamana aceasta vei face echipa cu partenerul de cuplu. Impreuna puneti la cale proiecte care va pot aduce castiguri financiare semnificative. O perioada propice sa imbini creativitatea cu actiunea. 

Iata horoscopul saptamanal 22-28 octombrie 2018!Afla ce aduce pentru zodia ta

Incepe zodia SCORPIONULUI! Umbra, intuneric, mister, transformare! Cum iti va fi viata o luna sub Scorpion? 

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Esti in cautarea echilibrului in viata. Nu vrei sa lasi dragostea pe locul doi, insa nici la bani n-ai vrea sa renunti. Ti se solicita mai multa actiune la locul de munca, ceea ce ti-ar putea aduce o promovare sau macar o marire de salariu. Dar acest lucru presupune mai putin timp petrecut acasa. Vorbeste deschis cu partenerul de cuplu si hotarati impreuna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.