Horoscop saptamanal BANI si CARIERA pentru 25 iunie – 1 iulie 2018. Mare prudenta cu banii, Marte intra retrograd!

Horoscop saptamanal BANI si CARIERA 25 iunie – 1 iulie 2018 indica influentele astelor in ultima saptamana a lunii iunie la aceste capitole, pe fondul intrarii lui Mercur in miscare retrograda de marti 26 iunie si a Lunii pline in Capricorn de joi 28 iunie, principalele miscari astrale ce iti fac simtita prezenta in sectorul bani si cariera in zilele urmatoare.

RomaniaTV.net
24 iun. 2018, 19:46
Horoscop saptamanal BANI si CARIERA pentru 25 iunie – 1 iulie 2018. Mare prudenta cu banii, Marte intra retrograd!

Incepand din 26 iunie pana in 27 august 2018, planeta Marte va fi in miscare retrograda in Varsator, alaturandu-se altor 4 planete retrograde la acest moment : Jupiter, Saturn, Neptun si Pluto. Pana la finele verii vor fi 7 planete din 8 retrograde. Mesajul este, asadar, sa fim prudenti, sa incetinim motoarele si sa ne orientam mai mult in interiorul nostru intr-o perioada retrograda asa de intensa.

Marte conduce impulsurile noastre animalice, dandu-ne tendinta spre agresiune, furie si salbaticie. Cu toate acestea, Marte ne si motiveaza sa mergem inainte dupa obiectivele noastre, aducandu-ne foarte aproape de implinirea celor mai adanci dorinte.

Fata de Mercur care este retrograd de cateva ori pe an, Marte este retrograd o data la 2 ani, deci mesajul sau este important de inteles.

Marte retrograd ne va forta sa ne reconsideram FELURILE IN CARE TANJIM si ne luptam pentru orice ne face sa vrem mai mult.

Cum faci bani si cum faci cariera? Te lupti cu galagier, intens si fara sa iti ceri scuze daca e cazul? Incepi frecvent discutii contradictorii ce nu duc nicaieri? Esti destul de curajos sa vorbesti si pentru cei ce nu au curaj si voce? Daca nu esti multumit cum raspunzi, Marte retrograd este perioada in care vei reevalua totul.

Cat timp Marte este retrograd, nu este potrivit sa faci activitatile de forta pe care Marte le sustine. Cu Marte retrograd, ne scade vitalitatea deci NU este niciodata bine sa initiezi ceva nou. Oricine initiaza pierde, un proiect nou, o cearta, un proces, un conflict, o mare iubire. Lucrurile nu vor duce nicaieri pentru cel ce le initiaza.

Atentie si la tot ce inseamna aparatura de birou, computere, imprimante, care sub Marte retrograd se pot strica foarte usor.

In aceste conditii, a derula cariera si a face bani necesita multa PRUDENTA cu 4 planete retrograde acum.

Iata horoscopul saptamanal BANI pentru 25 iunie – 1 iulie 2018:

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

La munca, trebuie sa fii destul de prudent saptamana aceasta. Ai putea cadea in capcana unei false promisiuni sau sa faci tu unele si sa pari lipsit de incredere in viitor. Succesul va veni in cele din urma daca faci schimbarile necesare si potrivite. La bani, trebuie sa fii rezervat pentru ca poate fi tendinta sa fii luat de valul unor turbulente astrale. Ramai prudent cu banii dati si cu actiunile pentru noi bani.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

La munca, saptamana iti favorizeaza parteneriatele pentru ca norocul este de partea lor. Metode noi vor fi bazele unor dezvoltari viitoare. Ti se va da oportunitatea de a face planuri si decizii importante. Vei munci mai mult, chiar daca nu este programat de asa natura.

La bani, misca-te practic si nu lasa emotiile necontrolate sa iti afecteze nicio decizie legata de fluxul finantelor. Ramai rece si pragmatic.  

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

La munca, saptamana iti va aduce mult noroc in parteneriate de orice fel, combinat cu o practicalitate care va face minuni la job. Fii destul de prudent totusi, pentru ca poti fi usor pacalit si deci deceptionat. Daca este nevoie sa muncesti in weekend, evita sa planifici o intalnire importanta Duminica; alege Sambata cand te vei simti sustinut si inspirat.

La bani, cel mai important este sa nu te lasi purtat de val de sentimente si sa nu ai incredere usor in altii. Fii prudent si calculat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.