Horoscop săptămânal Urania: Marte va intra în zodia Vărsătorului. Iată ce efecte va avea pentru fiecare zodie

În perioada următoare vor avea loc următoarele evenimente astrologice importante: Marte va intra în zodia Vărsătorului, în ziua de 9 noiembrie, iar în ziua de 7 noiembrie se va produce Primul Pătrar al Lunii, denumită şi Lună Crescătoare, în Vărsător.
Romania TV
07 nov. 2016, 13:35
Horoscop săptămânal Urania: Marte va intra în zodia Vărsătorului. Iată ce efecte va avea pentru fiecare zodie

Berbec

Între 5 și 6 noiembrie nativii se înarmează cu multă răbdare și capacitate de a rezista la stres sau la conflicte pentru a apăra o poziție socială, o funcție, o imagine. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, mici surprize (unele plăcute) provenind de la prieteni. „Surprizele bănești” nu vor intra în aceiași categorie. Între 9 și 11 noiembrie dimineața, Berbecii vor fi acaparați de un univers de gânduri dominat de tristeți și dezamăgiri, având tendința să facă bilanțul aspectelor negative cu care se confruntă în ultimul timp.

Începând cu 9 noiembrie, Marte se va afla în casa prietenilor ceea ce va schimba registrul dialogurilor și evenimentelor care se vor produce între nativi și cei apropiați lui, alimentând dispute provocate de ostilitatea lui față de anumite persoane. Pe de altă parte, bărbații vor dori să impresioneze și să epateze cu orice preț sau vor recurge la metode de intimidare pentru a li se da ascultare. În restul zilei de 11 noiembrie, comportamentul nativilor va fi marcat de tendințele firești structurii lor zodiacale (energie, încăpățânare, combativitate, înflăcărare). Aceste forme specifice de manifestare vor fi cu atât mai intense cu cât provocarea dinspre sectorul carieră/ascensiune socială este mai pronunțat în hartă și mai motivat în prezent. Cei mai vizați vor fi persoanele mature și cele aflate între 58 – 60 de ani. De la sfârșitul săptămânii viitoare, relațiile parteneriale vor intra într-o nouă fază, controlată de cuadratura Jupiter/Pluton care va avea tendința de a altera relațiile și de a încălca o lege (juridică, morală, etc.). 

Taur

Între 5 și 6 noiembrie nativii vor face efortul să-și înfrângă reticențele sau îndoielile personale pentru a putea face niște schimbări importante în viața lor. Frica de necunoscut, teama de a nu strica echilibrul prezent pentru o virtute viitoare îi fac să ezite, să analizeze o variantă de zeci de ori, fără a reuși să iasă însă din vechea ecuație. Paleta cauzelor pentru care Taurii bat pasul pe loc este destul de largă: astfel, în afara spaimei în fața viitorului, se mai pot manifesta o serie de limite în domeniul instrucției, educației, mentalității, experienței de viață care le atenuează capacitatea de înțelegere și analiză lucidă.

În acest sens, cel mai afectat va fi, de la sfârșitul săptămânii viitoare până în decembrie, sectorul muncii și al găsirii (sau acceptării) unui plasament profesional. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, moment de suspans, surprize de mici proporții dar și șocuri care le vin Taurilor din partea partenerilor; ele vor continua, cu intensități diferite și în zilele următoare. O zi „neagră” în acest sens, 11 noiembrie. Între 9 și 11 noiembrie dimineața, deși relațiile cu prietenii le vor părea nativilor bune, frumoase, calde, umane, sincere, în realitate va fi vorba de multă prefăcătorie, de un ambalaj frumos dar găunos, al așa zisei prietenii. Nu-i mai puțin adevărat că și nativii se vor dovedi, în această perioadă, creduli sau lipsiți de vigilența necesară. Din 9 noiembrie Marte va traversa casa a X-a, obligându-i să intre în vâltoarea unor evenimente ce vor putea fi denumite șocante. În restul zilei de 11 noiembrie se va putea vorbi de o stare de spirit agitată, de multă enervare reprimată, de un fond psihic irascibil și de tendința de a riposta brutal, stricându-și repede bruma de echilibru interior. Nota generală, care se va pune din 9 noiembrie până la începutul lunii decembrie, privește locul și rolul lor în viața socială și profesională și rezolvarea conflictelor.

Gemeni

Între 5 și 6 noiembrie  Gemenii își vor face griji cu privire la bani și bunuri ori la felul în care trebuie să se raporteze, pe această direcție, față de copii, prieteni sau persoane dragi lor. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, unele persoane născute în acest semn zodiacal vor fi străbătute de fiorul ideilor îndrăznețe. Le vor trece prin minte tot felul de idei; nu toate vor merita atenție, nu toate vor fi de neglijat. În această forfotă mentală, utilul cu inutilul, realul cu absurdul se vor amesteca, în jocurile imaginației, alimentate, din 9 noiembrie, de influxurile planetei Marte care va intra în Vărsător. Între 9 și 11 noiembrie dimineața, rigorile carierei îi vor obliga se revină cu picioarele pe pământ și să evite, cu suplețe, obstacolele care se vor ivi în calea lor.

Persoanele din anturaj îi pot dezamăgi iar evoluția relațiilor sociale și profesionale vor căpăta o turnură confuză, anapoda. Ecoul neregulilor de la locul de muncă riscă să-i compromită sau să le șubrezească funcția. În restul zilei de 11 noiembrie, interesele personale vor prima, făcându-i să ignore buna înțelegere cu prietenii. O zi critică, în răstimpul studiat, poate fi 11 noiembrie, când ar trebui evitate excesele medicamentoase, intervențiile de mică chirurgie (stomatologie, operații estetice) sau chiar de mare chirurgie; riscul va proveni, în ambele situații, de la doza, tipul sau cantitatea de anestezic folosit precum și de la infecțiile ce pot însoți respectiva intervenție. Mai există și riscul de intoxicație cu substanțe chimice pe fondul activității curente în gospodărie sau în procesul muncii.

Citeşte şi  Horoscop de bilanţ 2016: Mariana Cojocaru a explicat cum se va încheia anul pentru fiecare zodie

Rac

Între 5 și 6 noiembrie se pot ivi discrete probleme în cuplu sau între parteneri și asociați. Situația, deși, îi va pune pe gânduri, va putea fi rezolvată cu maturitate și obiectivitate. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, Racii pot primi informații, în mare parte exagerate sau prezentate deformat, care îi vor pune pe jar. E bine să-și mențină cumpătul, să nu le ia pe toate ad litteram să se informeze, să verifice, să raporteze orice modificare cu privire la bani, facturi, contracte, prevăzute de o modificare legislativă la situația personală, reală, concretă, fără extrapolări de genul „dar dacă…”. Va fi nevoie de stabilitate interioară, pentru că, din 9 noiembrie, în acest sector, își va începe tranzitul planeta Marte, care va crea situații stranii, ce vor trebui abordate lucid, eficient și în cunoștință de cauză.

Același tranzit îi va transforma pe nativii din Rac în persoane vulnerabile în fața unor instalații și aparate care se pot defecta, provocându-le răni sau traumatisme corporale precum și în fața unor mijloace de transport care pot fi cauza unor accidente. Între 9 și 11 noiembrie dimineața, unii nu vor fi în apele lor; se vor cuibări în amintiri, vor fi lacrimogeni, sensibili, emotivi, vulnerabili afectiv. Mânați de tristețe și singurătate, unii vor fi tentați să accepte o invitație care va permite, astfel, începutul unei relații. Relația nu va ține, persoana în fața căreia au cedat nu va fi partenerul de care au ei nevoie iar pe 11 noiembrie, vor avea „mână proastă” în orice alegere. Surprize mai puțin plăcute de la copii sau chiar certuri cu aceștia. În restul zilei de 11 noiembrie, cei care au funcții se vor confrunta cu opiniile dure ale celor care nu sunt de partea lor: încep ostilitățile.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
Legea pe care o aștepta toată România. Președintele a semnat astăzi, 3 Iunie
Playtech.ro
Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți
DailyBusiness
O companie gigant din România face angajări! Salariile ajung până la 10.000 de lei lunar!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Dorian Popa e istorie. Fosta lui iubită s-a rupt la piscină, pe manele
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Noul semn de circulație care-i bulversează pe șoferi! Mulți se fâstâcesc atunci când îl văd pe drumuri
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Când vor ajunge deciziile de recalculare în mâinile pensionarilor: Ministrul Muncii „Este foarte important ca românii să știe că nicio pensie nu scade. Echitate între pensionari.”
Capital.ro
Interzis în România! Nu mai ai voie să faci așa ceva. Iohannis a promulgat legea
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'