HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016: Cum stai cu dragostea în prima lună a toamnei

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016: Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna septembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

30 aug. 2016, 06:53
HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016: Cum stai cu dragostea în prima lună a toamnei

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016 FECIOARĂ

Va exista mai multă înţelegere pentru tine pe plan sentimental în această lună. Septembrie vine cu veşti bune şi anunţă împăcări sau îmbunătăţiri relaţionale. Vor avea loc schimbări la care nu sperai, însă cel mai probabil îţi vor modifica viaţa de familie într-una mai bună. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă ar trebui să te aştepţi la evoluţie a ei. 

BALANŢĂ

Se anunţă numai veşti bune pentru tine în această perioadă. Dacă eşti singură, şarmul personal te va ajuta să cucereşti pe oricine îţi propui, trebuie doar să vrei ca acest lucru să se întâmple. Dacă eşti anagajată într-o relaţie deja de multă vreme, atunci cel mai probabil vei constata că ai nevoie de ceva nou în viaţa ta intimă. Discută deschis cu partenerul de viaţă şi încercaţi cât mai repede să ieşiţi din monotonie.

SCORPION

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, luna aceasta te vei simţi din ce în ce mai sufocată de partenerul de viaţă. Faptul că nu te mai regăseşti în viaţa ta sentimentală te va determina să te gândeşti serios la viitor. E posibil să fii tentată să înşeli sau să nu te implici deloc în problemele pe care le întâmpini pe acest plan. Luna septembrie va fi una neplăcută, în care te vei simţi extrem de dezamăgită. 

SĂGETĂTOR

Nimic nu îţi iese aşa cum ai vrea la începutul acestei luni, însă spre finalul ei, lucrurile se vor mai linişti pe plan sentimental. Este foarte important să încerci să îţi incluzi tot mai mult partenerul în activităţile plănuite de tine, dar şi de a separa mai clar viaţa profesională de cea amoroasă. Dacă eşti singură, nu se zăresc schimbări ale statutului tău actual.

CAPRICORN

Luna septembrie va fi o perioadă extrem de neliniştită pentru tine pe plan sentimental. Relaţia ta este pusă la mari încercări, însă ai încredere şi totul se va sfârşi cu bine. Încearcă să nu acţionezi cu disperare atunci când ceva nu funcţionează aşa cum ar trebui, ci mai degrabă lasă timpul să calmeze spiritele. Dacă eşti singură, aceste zile nu sunt potrivite pentru luarea unor decizii amoroase. 

Citeşte mai multe pe eva.ro