HOROSCOP SEPTEMBRIE CRISTINA DEMETRESCU: Se anunţă o lună plină de capcane, cu probleme în amor, dificultăţi financiare…

HOROSCOP SEPTEMBRIE CRISTINA DEMETRESCU, potrivit astrostar.ro. elebrul astrolog a citit în astre previziunile pentru zodia Fecioarei.

RomaniaTV.net
19 aug. 2017, 04:39

HOROSCOP SEPTEMBRIE CRISTINA DEMETRESCU FECIOARĂ: 2017 vine pentru voi cu bogatie atat materiala, cat si cu sanse reale, pe care valorificandu-le, sa ramaneti cu sentimentul unui castig. Chiar si cei care isi fac mereu griji pentru faptul ca nu reusesc sa iasa dintr-o stare de constrangere financiara, primesc ocazii, fie de la prieteni, fie prin serviciu, fie prin alte mijloace, de a realiza ceea ce poate nu ati visat vreodata.

In 2016 ati primit fiecare ce v-ati dorit, asa cum spuneam. Unii si-au dorit liniste si au primit liniste. Am fost intrebata de ce nu s-a intamplat ceva absolut fabulos. Pai, era o vorba, „ai grija ce iti doresti”. Dorintele pot fi mai vechi sau puteau fi alimentate puternic cu emotii la vremea respectiva, astfel inact sa se fi creat un bulgare mare de energie, care abia acum s-a intors prin efectul de bumerang. Puteau sau pot in continuare exista alte decizii, mai putin pasive, insa daca nu ati facut voi ceva in sensul realizarii dorintelor si doar ati asteptat o rafala de Destin sa va aduca ce v-ati dorit, acum ati primit. Fecioara este zodia care poate rezolva o situatie in mai multe moduri, comparativ cu alte zodii. Este o chestiune de optiune si curaj.

Acest Destin marcheaza in continuare axa relatiilor pentru voi, cu bune si cu rele. Sunt Fecioare care trebuie sa duca greul unei relatii, atata vreme cat consoarta trece prin dificultati legate de sanatate, afaceri sau lege. Sunt Fecioare singure care pastreaza sub un pahar pus cu gura in jos o picatura se speranta ca in viata lor se va schimba ceva, ca vor intalni o mare dragoste care le va aduce fericirea. Pentru fiecare exista o rezolvare, dar as mentiona cateva lucruri. Este crestinesc sa ajuti un om aflat a necaz, dar trebuie sa vrea si el. Nu este firesc sa va irositi pentru un singur om, daca el va tine departe de un destin colectiv cu care v-ati nascut. Ramaneti alaturi de el, daca energia va permite sa va faceti si misiunea sau profesia la care visati. Da, exista si situatia in care trebuie sa ramaneti langa un partener de viata care are acum nevoie de voi, deoarece au fost mult situatii in care puteati pleca si nu ati avut curajul sa o faceti. Sentimentul actual este de constrangere, pentru unii dintre voi. Insa cei care asteapta o relatie noua, au cateva ocazii anul acesta si in special pana la inceputul lunii mai sa cunoasca pe cineva, fie chiar si facandu-si curaj sa apeleze la metode mai putin conventionale, cum ar fi sa accepte sa li se faca cunostinta cu cineva sau cel putin sa participle la o regie bine pusa la punct in care sa se poata apropia mai mult de o anumita persoana.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Zodia care îşi vindecă răni ascunse. Cu ce provocări vine vara şi ce se întâmplă până la Crăciun

Destinul aflat pe axa voastra inseamna si purificare, sacrificiu, resetare, smerenie, asa ca cei care aveati pe Karma cateva chestiuni de care nu puteati scapa sau care mai devreme sau mai tarziu ar fi condus la boala, acum se elibereaza, asa incat este greu de spus cu ce v-a ajutat aceasta perioada, pentru ca nu este vizibil pentru orice ochi. Poate fi chiar chin, dar este acel chin care va repozitioneaza corect pe o orbita cu perspectiva, nu care la un moment dat s-ar fi blocat.
Aveti incredere, as concluziona, aveti curaj si faceti ce simtiti ca este bine pentru voi. Nu va mai lasati influentati de vorbele sau dorintele altora, ba poate chiar de amenintari sau intimidari. Uneori frica din mintea noastra creeza demonii pe care ii vedem in fata ochilor.

Se vad pe harta voastra incercari de tranzactii imobiliare, dar acolo inca puteti avea ceva probleme pana in decembrie. Totusi segmentul documentelor legat de imobiliare se imbunatateste partial dupa 15 februarie si radical dupa 11 octombrie, chiar si acolo unde era aproape imposibil sa obtineti o autorizatie.

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt VÂRSTELE CRITICE şi când au loc mari cumpene

Cu toate acestea, as spune ca cea mai delicata zona astrologica este casa si familia sau decizia de a face schimbari, de a pleca de acasa pentru cei tineri sau chiar si cei mai maturi. Senzatia cea mai acuta este ca nu va mai gasiti locul si multi veti dori chiar sa plecati din tara, proiect ce poate reusi, caci sunteti oamenii care nu se dau inapoi de la munca. Problema locativa este mai delicata, pentru ca pana in noiembrie, nici mutati dintr-un loc intr-altul nu va gasiti locul, dar apoi va veti obisnui. Important este sa faceti primul pas. Bani aveti sau puteti face rost pentru ceea ce va propuneti, totusi nu v-as recomanda sa deveniti proprietari pana in noiembrie, caci riscati ca apoi sa nu va placa ceva. Incercati o casa cu chirie. Nu va hazardati in 2017 sa impartiti o casa nici macar cu prietenii, pentru ca nevoia voastra de spatiu este foarte mare si cu banii va veti descurca si pe cont propiu. Aveti curajul sa nu va mai impartiti intre datoria fata de parinti si nevoia legata de o viata personala, daca prin asta intelegeti ca la 40 de ani trebuie sa locuiti cu parintii. Toate problemele acestea vin pe fondul nevoii de ragasire de sine. Este adevarat, unii dintre voi pot schimba cinci case, dar daca nu vor auzi adevaratele mesaje ce vin din interior, casa singura nu va poate asigura confortul emotional. In felul acesta va recomand sa nu faceti investitii uriase, caci exista o forma de terapie de moment la anumite persoane, de a decora scump, in ideea de a va alunga temerile interioare.
Este un an important pentru constientizarea nevoilor interioare, chiar daca veti face si mici greseli in a vi le satisface. Macar veti invata ceva.

 

HOROSCOP IUNIE 2017 CRISTINA DEMETRESCU: Ce zodii se îndrăgostesc, cine are parte de decepţii în amor

Functiile mari nu sunt suficient de sustinute pana la sfarsit de 2017, asa ca fiti precatuti in a va avanta sa zburati pe cai mari. Cei care aveti functii de conducere, aveti de facut niste compromisuri. In schimb sunteti avantajati in activitatile particulare, cei care lucrati acasa sau care va deschideti doar un sediu social acasa, lucrand pe unde aveti treaba. Cei intreprinzatori au un an profesional foarte bun si mai ales un an financiar foarte bun. Activitatile de comert sau cea legata cursuri sau formarea in diverse profesii sunt prost aspectate pana in 15 februarie, dar foarte avantajate dupa 11 octombrie, chiar alegand sa schimbati ceva in organizarea activitatii voastre. Tot din octombrie puteti invata ceva nou sau va puteti intoarce sa incheiati studii ramase in aer.

O atentie deosebita trebuie sa acordati sanatatii. Un an si jumatate de aici incolo nu este sanatos sa va mai sacrificati pentru diverse activitati, spunand ca problemele sa sanatate trec de la sine. Unii chiar urmati terapii pe termen lung, atat pentru afectiuni fizice, cat si psiho-emotionale ori de nutritie. Nu interveniti brutal cu operatii de micsorare de stomac sau implanturi. Nu sunteti in cea mai buna forma fizica. Mai degraba munciti sa obtineti rezultate sau va rezolvati fricile sau complexele prin terapie. Posibil sa va implicatI in probleme medicale ale parintilor, ale unor rude apropiate sau prieteni mai in varsta.
In 2017 cautati-va pe voi insiva cu lupa, dar mai ridicati ochii din cand in cand si vedeti cum va integrati voi in tabloul de ansamblu al vietii voastre. Acest tablou este in miscare si apar elemente noi pe toate planurile. Cand sunteti in faza de microscop, este posibil sa nu vedeti bine ce sau cine se apropie de voi. Asadar alternati cele doua orizonturi si descoperiti ce va face fericiti.