Horoscop special: Ce dietă ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Te-ai gândit de multe ori să încerci o dietă, însă nu știi care s-ar adapta cel mai bine cerințelor tale? Ei bine, noi ți-am pregătit o serie de recomandări. Află din următorul articol ce diete ți se potrivesc în funcție de zodie!

12 nov. 2018, 10:55
Horoscop special: Ce dietă ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec sunt destul de încăpățânați, iar atunci când își pun în minte ceva, fac tot posibilul să realizeze acel lucru. Nu putem spune același lucru și despre diete. Deși sunt hotărâți să le înceapă, Berbecii nu prea se țin de diete. Tocmai de aceea, au nevoie de un regim pe termen scurt, dar eficient. Recomandarea noastră este Dieta Atkins.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nativii din zodia Taur sunt leneșii zodiacului. Viața lor nu este prea activă, iar efectele devin tot mai vizibile asupra kilogramelor. Exercițiile fizice regulate și un stil de viață sănătos trebuie să intre în rutina Taurilor. Recomandarea noastră este Dieta NutriSystem.

  • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni sunt prea ocupați cu tot felul de activități pentru a ține un regim strict. Ei au nevoie de gustări sănătoase pe care să le servească în timp ce fac altceva. Recomandarea noastră este Dieta Disociată.

  • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac sunt foarte receptivi atunci când vine vorba de diete și le respectă cu strictețe. În general, ei mănâncă foarte mult atunci când sunt supărați. Recomandarea noastră este Dieta Rina.

  • Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii din zodia Leu fac multe eforturi pentru a arăta de minune. În general, optează pentru acele diete care sunt în tendințe. Recomandarea noastră este Dieta Dukan.

  • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară sunt perfecționiști. Astfel, imediat cum sesizează kilograme în plus, sunt pregătiți să ia măsuri pentru a fi în cea mai bună formă. Recomandarea noastră este Weight Watchers.

  • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță încearcă să găsească un echilibru în alimentația lor, căci nu vor să cadă într-o extremă. Au nevoie de un regim pe bază de alimente sănătoase, dar care să le permită să se răsfețe din când în când. Recomandarea noastră este Dieta Mayo.

  • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion sunt pregătiți să accepte provocările și să își testeze limitele. Niciun alt semn zodiacal nu este mai determinat decât un Scorpion. Cea mai bună opțiune pentru acești nativi  Recomandarea noastră este Dieta Mediteraneană.

  • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător sunt firi independente și sunt de părere că regulile există pentru a fi încălcate. Cu o astfel de atitudine, este destul de dificil să urmeze o dietă fără a trișa din când în când. Recomandarea noastră este Dieta Beverly Hills.

  • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii din zodia Capricorn sunt foarte serioși și motivați atunci când vine vorba de îndeplinirea obiectivelor lor, iar dietele nu sunt o excepție. Reușesc să urmeze până și cele mai restrictive regimuri, fără a se plânge. Recomandarea noastră este Dieta de Detoxifiere.

  • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător sunt visători. Tocmai de aceea, ei preferă acele diete ce promit rezultate rapide și cu minimum de efort. Trebuie să evite excesele alimentare și să includă sportul în programul lor. Recomandarea noastră este Dieta Ketogenică.

  • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativilor din zodia Pești le este destul de greu să țină o dietă. Sunt schimbători, iar dacă astăzi au luat o decizie, nu este sigur că mâine va rămâne aceeași. Au nevoie de o dietă care să îi motiveze constant și care să nu fie prea restrictivă. Recomandarea noastră este Dieta Volumetrics.