HOROSCOP: Top 5 zodii irezistibile – femeia Berbec este prima în top

Fiecare femeie are un „acel ceva" căruia nici un bărbat nu-i poate rezista și care reușește mereu să-i țină pe aceștia ca legați de ea. O femeie are mereu o strategie bine planificată atunci când vine vorba de a cuceri partenerul dorit și știe cum anume trebuie aplicată aceasta.

30 mai 2016, 08:53
HOROSCOP: Top 5 zodii irezistibile – femeia Berbec este prima în top

Iată care este topul celor 5 zodii de femei cărora nici un bărbat nu le poate rezista și care reușesc mereu să atragă privirile și interesul acestora.

Berbec

Pasionalitatea și impulsivitatea sunt elementele cheie care o fac pe nativa acestei zodii să atragă un bărbat în viața ei. Reușește mereu să le îmbine perfect, motiv pentru care orice bărbat își dorește să aibă alături de el o femeie berbec. Imaginația ei este una bogată și mereu știe care este „doza” ideală de adrenalină care trebuie administrată partenerului, astfel încât interesul acestuia să nu se stingă niciodată. Fanteziile nu lipsesc din viața femeii berbec și reușește mereu să „condimenteze” relația pe care o are, sau pe care ar putea să o aibă pe viitor. Aceasta știe cum anume să abordeze o relație, fie că este una pe care o are cu partenerul ei, fie că este vorba de o relație extraconjugală.

Gemeni

Sexualitatea femeii gemeni, alături de carisma și spiritul umoristic al ei sunt elementele care o fac pe aceasta să fie o femeie irezistibilă și „apetisantă” pentru bărbații din jurul ei.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro