Horoscop: Top motive pentru care te-ar părăsi, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Afla cum sa faci sa nu se ajunga la despartire sau divort. Feminis iti dezvaluie care sunt motivele pentru care fiecare zodie alege sa se desparta de perechea sa.

30 ian. 2015, 12:24
Horoscop: Top motive pentru care te-ar părăsi, în funcţie de zodie

Berbec

Plictiseala este un motiv major pentru acesti nativi. Berbecilor le place adrenalina, le place sa se distreze, sa fie intotdeauna implicati in cate ceva. Daca acest lucru dispare, atunci nici ei nu mai sunt interesati. Daca partenerul unui Berbec vrea ca relatia sa continue, in permanenta trebuie sa il tina in suspans, sa tina ascunsa o mica parte pentru ca ei sa o descopere pe parcurs. De asemenea, daca simt ca libertatea lor este amenintata, renunta instantaneu.

Taur

Sunt nativi care trag de relatii, nu renunta usor, se ambitioneaza si incearca sa pastreze totul confortabil si bine in pereche. Dar cand simt ca nu mai merge, in final, renunta. In cazul in care partenerul unui Taur nu a fost sincer, atunci nu mai este cale de intoarcere, acesti nativi apreciaza onestitatea si corectitudinea. 

Gemeni

Acesti nativi se despart daca simt ca partenerii lor ajung sa ceara prea mult de la ei. Desigur, aici este vorba mai mult de partea emotionala, decat celelalte. Stiind ca Gemenii sunt indecisi, acestia vor bate in retragere cand partenerii vor solicita prea mult de la ei. Totodata si reversul este la fel, daca se plictisesc, din nou, acestia vor renunta si se vor desparti de perechile lor. Iar cand vine vorba de despartiri, acestia nu stau prea mult pe ganduri si dispar.

Rac

Adesea, acesti nativi au senzatia ca nu sunt iubiti suficient, ca le lipseste acea legatura, ca s-a rupt si se simt nesiguri. Astfel, daca devin prea solicitanti inseamna ca sunt agasati de ideea ca ceva nu mai merge si urmeaza sa incheie relatia. De asemenea, vor face ca despartirea sa fie mai grea, astfel ambele parti vor suferi intens, nu doar ei. Desi ei nu sunt, de obicei, cei care se despart sau divorteaza, isi imping partenerii spre acel punct, din lipsa lor de siguranta si impresia lipsei de iubire. 

Citeşte despre celelalte zodii pe feminis.ro