Horoscop Urania 1 – 7 iulie 2017: Venus va intra în zodia Gemenilor, iar Mercur în zodia Leului. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop Urania 1 - 7 iulie 2017: Unii vor fi nemulțumiți de felul în care cei dragi se poartă cu ei, alții le vor cere acelora explicații și le vor face reproșuri care nu vor fi lipsite de temei. Previziuni complete pentru fiecare zodie.

29 iun. 2017, 18:02
Horoscop Urania 1 – 7 iulie 2017: Venus va intra în zodia Gemenilor, iar Mercur în zodia Leului. Cum sunt afectate zodiile

Berbec

Între 1 şi 2 iulie, după-amiaza, problemele personale şi relaţiile maritale sau familiale vor trebui controlate atent. Berbecii vor trebui să se abţină de la răbufniri nervoase pentru a nu pierde din vedere detaliile necesare rezolvării problemei care generează disensiuni. Între 2 iulie, după ora 19, și 5 iulie dimineața, mintea lor va născoci o soluţie pentru a ocoli piedicile de moment sau pentru a păcăli vigilenţa cuiva apropiat, de al cărui ajutor material au nevoie. La începutul zilei de 5 iulie, Venus va intra în zodia Gemenilor şi le va da o bună capacitate de exprimare, noroc la probele orale în contextul unor examene sau concursuri precum şi şansa de a face călătorii plăcute, utile sau, la al căror capăt, să aibă un nesperat noroc prin informaţiile şi sfaturile primite cu această ocazie. Între 5 iulie, după ora 08, și 7 iulie seara, cei maturi se vor dedica consolidării unei direcţii profesionale sau vocaţionale care, speră ei, îi va (re)aduce în prim-planul atenţiei publice. Cheia succesului va sta în echilibrul pe care vor reuşi să-l menţină între noutate şi curaj, fără extravaganţe inutile, şi temeinicia gândului lor, pus în practică. Pe 6 iulie, Mercur va intra în zodia Leului şi va spori forţa interioară a nativilor şi dorinţa de a înfrânge barierele de cunoaştere, într-un proces de creaţie sau de transformare personală. Pe 7 iulie, după ora 20:45′, Berbecii vor resimţi presiunea opiniei publice şi greutatea răspunderii socio-profesionale pe care au acceptat-o, dând piept cu opiniile ferme ale unor grupuri de interese contrare lor sau chiar ostile, fiind obligaţi să se abţină de la orice declaraţie sau gest oficial, înainte de a cunoaşte temeinic starea de lucruri cu care se confruntă. Posibilă nevoie de a face o opţiune dificilă prin sacrificarea obligatorie a unor aspecte şi interese personale sau profesionale.

Taur

Între 1 și 2 iulie după-amiaza, posibile ameliorări ale stării de sănătate, dacă, în ultimele zile, s-au produs tulburări organice pe fond cerebral, renal sau metabolic. Posibile cereri, solicitări, negocieri sau revendicări privitoare la salariu sau la schimbarea încadrării profesionale. Între 2 iulie, după ora 19, și 5 iulie dimineața, răstimp al stărilor interioare proaste, provocate de conduita unui partener de viaţă abuziv (crize de egoism, de gelozie) sau ale unui partener de afaceri care se dovedeşte că ia decizii menite să ascundă un demers incorect. La începutul zilei de 5 iulie, Venus va intra în zodia Gemenilor şi, din această postură, va netezi drumul spre mici câştiguri băneşti rezultate prin desfăşurarea unor activităţi retribuite, recompensate sau premiate. Între 5 iulie, după ora 08, și 7 iulie seara, unii nativi se pot simţi pregătiţi să abordeze chestiuni majore din existenţa lor (revizuirea unor decizii importante, reformularea unor convingeri, renunţarea la premizele care nu mai corespund vârstei şi preocupărilor lor sau locului pe care îl deţin acum în societate. Pe 6 iulie, Mercur va intra în zodia Leului şi-i va determina să „pună piciorul în prag” ori să abordeze şi să soluţioneze tranşant problemele curente ale familiei din care fac parte; momente de autoritarism. Pe 7 iulie, după ora 20:45′, va începe o perioadă mai puţin „simpatică”: Taurii vor deveni tăcuţi, rezervaţi, gânditori, prudenţi, meditativi, vor cumpăni îndelung fiecare cuvânt şi vor cântări fiecare iniţiativă. Nota generală a săptămânii va fi dată de cuplul Soare/Marte în Rac, care va reprima orice tentativă de dialog şi care va îngreuna orice plecare la drum, fie el lung sau scurt. Sunt de evitat deplasările şi sporturile legate de apă. Kiron va intra în mers aparent retrograd, până pe 6 decembrie a.c., şi va genera dezamăgiri sau concluzii triste cu privire la unii prieteni şi cunoscuţi.

Gemeni

Între 1 și 2 iulie după-amiaza, perioadă lejeră sufleteşte, destinsă. Gemenii vor fi în căutare de relaxare, odihnă, împăcare cu sine, cu copiii, cu cei dragi ori se vor dedica activităţilor care le fac plăcere şi le dau satisfacţii compensatorii. Între 2 iulie, după ora 19, și 5 iulie dimineața, universul personal va fi condiţionat de stările de spirit pe care le vor trăi la locul de muncă pe fondul dialogurilor, schimburilor de cuvinte ori disputelor care se vor naşte între ei şi colegii sau superiorii lor. La începutul zilei de 5 iulie, Venus va intra în zodia Gemenilor şi le va aduce noroc, ipostaze mai bune, atât în planul sănătăţii cât şi în cel al administrării inteligente a propriei lor persoane. Ocazii fericite pe care Gemeni le vor „prinde din zbor” şi le vor fructifica. Între 5 iulie, după ora 08, și 7 iulie seara, perioadă în care se vor amesteca cele plăcute cu cele neplăcute, cele care se vor rezolva lesne şi cele care se vor derula anevoios ori conflictual. Gemenii nu vor avea răbdarea necesară să asculte ori să verifice argumentele şi informaţiile pe baza cărora acţionează, context riscant pentru toţi cei care participă la negocieri şi au lacune şi inexactităţi în bagajul de cunoştinţe referitoare la acel subiect, pentru cei plictisiţi de o cauză pe care o vor rezolvată cât mai repede, în indiferent ce condiţii, mai ales că, din 6 iulie, Mercur va intra în zodia Leului, respectiv în casa a III-a a comunicării, şi va instaura o perioadă în care nativii vor avea tendinţa să-şi impună punctul de vedere cu orice preţ, să privească oamenii şi lucrurile „de sus”, să nu ţină cont de sfaturi. Pe 7 iulie, după ora 20:45′, contextul astral se va concretizapentru unii, în ipoteza lipsurilor şi nevoii de a renunţa la cheltuieli iar altora le va genera probleme serioase, de natură să-i îngrijoreze (pierderea unor bunuri pe fondul neregulilor sau abuzurilor din ultimele săptămâni).

Rac

Pentru că, în ultima vreme, s-au acumulat prea multe tensiuni şi nemulţumiri, iar ei sunt hărţuiţi de o sumedenie de probleme, între 1 și 2 iulie după-amiaza, Racii vor dori un strop de pace în familie, o clipă de răgaz. Nu vor fi indiferenţi la ceea ce se petrece în jurul lor ci, doar, mai toleranţi şi mai preocupaţi să nu-şi strice bruma de echilibru interior pentru toate fleacurile. Între 2 iulie, după ora 19, și 5 iulie dimineața, există toate şansele astrale ca să se petreacă exact ceea ce nu-şi doreau: să-i supere cineva apropiat, să-şi facă griji cu privire la felul în care se poartă sau vorbeşte şi gândeşte copilul lor, la felul în care evoluează o relaţie sentimentală. Etapa mai poate aduce, în funcţie de horoscopul personal al fiecăruia, păreri de rău, bănuieli, gelozie, revoltă faţă de propriile limite şi incapacităţi de a se fi ridicat la înălţimea exigenţelor şi aşteptării celor din jur. La începutul zilei de 5 iulie, Venus va intra în zodia Gemenilor şi va declanşa o predispoziţie spre relaxare, abandon sau chiar fugă din faţa factorilor de stres, dorinţă de vindecare, de reechilibrare. Acelaşi tranzit mai poate dezvălui, latura ascunsă a unei situaţii neclare prin discuţii aluzive, cu subînţeles sau pur şi simplu, prin declaraţii, mărturisiri, dezvăluiri ale unor dovezi concrete, demascări, etc. Între 5 iulie, după ora 08, și 7 iulie seara, nativii vor dori să înlăture un obstacol din calea activităţii lor profesionale reuşind să impresioneze şi să convingă, mai ales după 6 iulie, când Mercur va intra în zodia Leului, ceea ce le va spori combativitatea şi puterea de a-şi susţine punctul de vedere cu argumente solide. Pe 7 iulie, după ora 20:45′, încep să se pună probleme parteneriale pe multiple paliere relaţionale, care se vor activa, una câte una sau mai multe deodată, în funcţie de logica momentului lor existenţial prin care vor trece atunci.

Leu

Între 1 și 2 iulie după-amiaza, oportunităţi de a face scurte drumuri, de cel mai multe ori de agrement. Dialoguri menite să aplaneze un conflict sau să introducă o notă de blândeţe şi cumsecădenie sau de onestitate, în cadrul unor relaţii (mai ales cu fraţii şi vecinii) marcate de a îndoieli sau nemulţumiri în ceea ce-i priveşte. Ipostaze favorabile sau întâmplări cu final fericit pentru cei care susţin examene şi concursuri de orice fel. Între 2 iulie, după ora 19, și 5 iulie dimineața, posibilă îngrijorare provocată de o chestiune minoră de antură domestică. La începutul zilei de 5 iulie, Venus va intra în zodia Gemenilor şi le va permite, pentru două-trei săptămâni, de acum încolo, să întâlnească persoane interesante, utile lor, înzestrate cu calităţi personale care să constituie ca nişte modele umane; cunoştinţe întâmplătoare care apar la momentul potrivit pentru a-i ajuta sau a le deschide o poartă largă spre un nou tip de activitate (propunere, susţinere, numire, desemnare, recomandare). Între 5 iulie, după ora 08, și 7 iulie seara, stare de mulţumire interioară, dorinţa de a trăi „bine” în sensul efortului de a-şi procura satisfacţii, derivate din distracţie, sport, petreceri, divertisment, spectacole, dans, jocuri de societate, participarea la concursuri şi competiţii şi întreceri. Pe 6 iulie, Mercur va intra în zodia Leului şi va imprima o notă aparte întregului lor comportament. Leii vor fi, sau vor redeveni, nişte persoane puternice, energice care ştiu să conducă, să dea comenzi, să controleze o activitate chiar dacă, „administrativ”, nu sunt şefi, iar asta le va satisface orgoliul profesional şi vanitatea specifică zodiei lor. Pe 7 iulie, după ora 20:45′, ei trebuie să aibă grijă ca organismul lor să nu primească „frontal” şi brutal, energiile astrale ale momentului care se îndreaptă spre faza Lunii Pline care va avea loc, pe axa celor două case ale sănătăţii, în ziua de 8 iulie.

Fecioara

Între 1 și 2 iulie după-amiaza, efort de a repara balanţa financiară personală prin punerea în practică a unei idei binevenite. Între 2 iulie, după ora 19, și 5 iulie dimineața, plăcerea Fecioarelor va fi să-şi „înţepe” prietenii şi cunoştinţele cu care se află într-un război tacit ori în dezacord cu felul acelora de a gândi, de a vorbi şi de a acţiona. Unele vorbe se vor duce în uitare, altele, însă, vor fi reţinute de prietenii sau partenerii lor de drum, care le monitorizează „ieşirile”, şi le vor întoarce, la momentul potrivit, împotriva Fecioarelor, în chip de argumente acuzatoare. La începutul zilei de 5 iulie, Venus va intra în zodia Gemenilor, factor pozitiv pentru imaginea publică, notorietatea sau succesul oricărui Geamăn. Unii pot primi premii şi distincţii pentru activitatea profesională, alţii se pot bucura de succes la public (actori, interpreţi). Moment favorabil oricărui debut în presa scrisă, radio şi televiziune, teatru şi film sau politică. Între 5 iulie, după ora 08, și 7 iulie seara, tensiuni minore între ei şi unele rude. Pe 6 iulie, Mercur va intra în zodia Leului, postură astrală care va descătușa în nativi, mai ales în cei tineri, ambiții al căror substrat nemărturisit va fi vanitatea, orgoliul, dorința de succes, plăcerea demonstrației. Într-un alt plan, acest tranzit va înlesni dialogurile „discrete” cu persoane „sus-puse”. Pe 7 iulie, după ora 20:45′, tulburare a vieții sentimentale, cu impact asupra universului de emoții și trăiri interioare. Unii vor fi nemulțumiți de felul în care cei dragi se poartă cu ei, alții le vor cere acelora explicații și le vor face reproșuri care nu vor fi lipsite de temei, doar forma în care o vor face, va deranja, pentru că Fecioarele vor fi vehemente, irascibile și vor lua decizii radicale la mânie (despărțire, părăsire, supărare); chiar dacă, mai târziu, întreaceştia se va produce o împăcare, cele spuse cu acest prilej, le vor băga în suflet, şi unora, şi altora, îndoiala.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro