HOROSCOP URANIA 13-20 MAI: Perioadă agitată, marcată de controverse şi discuţii. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP URANIA 13-20 MAI: celebrul astrolog a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.
Romania TV
12 mai 2017, 04:24
HOROSCOP URANIA 13-20 MAI: Perioadă agitată, marcată de controverse şi discuţii. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Între 13 și 14 mai dimineața, Berbecii pot primi informații destabilizatoare sau care îi vor intriga cu privire la un proiect profesional, la o călătorie sau la o afacere în care este implicată o persoană sau o firmă/instituție din afara țării. S-ar putea pune problema renunțării pe fondul confruntării dure de opinii, stil de muncă și acțiune ori al intereselor personale contradictorii. Între 14 mai, după ora 08:38′, și 16 mai seara, stres provocat de latura vieții publice, de decizii și de nevoia de a se impune într-o relație tulbure s-au devenită brusc incomodă în planul muncii și al cooperării. Între 16 mai, după ora 20:50′, și 19 mai dimineața, mici surprize, unele plăcute, provenind de la prieteni. Întâlniri neobișnuite cu persoane speciale care îi vor face plăcere nativului. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a II-a a banilor câștigați din muncă proprie, ceea ce va accentua spiritul practic al Berbecilor, punându-le mintea la lucru pentru a găsi noi metode de a câștiga bani, într-o primă etapă prin discuții, tatonări, consultări, apoi prin angajare personală. Aspectul va beneficia de contribuția Soarelui până pe 19 mai. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52′, perioadă mai calmă, mai echilibrată lăuntric care îi va permite oricărui nativ din Berbec să se relaxeze, să se destindă, să se „împace” cu o stare de lucruri și să se ocupe de planul lui de viață cu mai multă încredere în propriile forțe sau în valoarea construcțiilor sale interioare. Nota generală a săptămânii va fi dată de opoziția Venus/Jupiter, care ar putea genera situații delicate, ipostaze critice sau criticabile plin lipsa de suplețe a reacțiilor sau prin disconfortul partenerial: unul îl deranjează și îl enervează pe celălalt prin insistență, exces de argumente și pierderea timpului cu vorbe goale.

Taur

Între 13 și 14 mai dimineața, disensiuni cu rudele sau cu reprezentanții unor instituții de la care nativul așteaptă o rezolvare fericită a problemelor materiale sau strict bănești. Dialogurile se pot încinge iar reproșurile și observațiile tăioase vor curge și de-o parte și de alta. A nu se face risipă de bani, a nu se angaja în proiecte pentru care se cere un avans, a evita tranzacțiile hazardate, entuziasmante, la prima impresie, dar vicioase la o cercetare mai atentă. Între 14 mai, după ora 08:38′, și 16 mai seara, nativii vor simți nevoia să-și limpezească gândurile, să găsească o logică în tot ceea ce li se întâmplă pentru a avea o abordare corectă. Etapă a prudenței și analizei atente. Între 16 mai, după ora 20:50′, și 19 mai dimineața, posibile provocări profesionale, mai ales în planul expunerii publice, când nativul ar putea fi obligat să se exprime deschis, să facă declarații, să-și prezinte un punct de vedere în fața unei audiențe exigente și nu neapărat binevoitoare. E nevoie de mult tact pentru a nu deranja niște orgolii. Contextul beneficiază de contribuția energică a Soarelui până pe 19 mai. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa I, prilej pentru Tauri să găsească, prin dialog, rezolvări, fie și de moment, temporare, ale unor aspecte de viață personală. Mult interes pentru latura materială, pragmatică, concretă și pecuniară a vieții. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52′, posibile întâlniri cu prietenii care fac plăcere; Taurii vor căuta tovărășia acelor cunoștințe cu care se află pe aceeași lungime de undă, cu care se întâlnesc în preocupări, gusturi și idealuri comune. Aspect delicat, întreaga săptămână, pe casa sănătății și a muncii, unde pot apărea disfuncții trecătoare. Pentru femei ar mai putea fi vorba de probleme legate de fiziologia pielii, în general, sau a tenului, în special.

Gemeni

Între 13 și 14 mai dimineața, perioadă agitată, marcată de controverse și discuții care evoluează anapoda, altfel decât și-ar dori Gemenii să se întâmple. Hazardul va juca un rol important. Unii nativi, mai ales bărbații, se pot confrunta cu rezerve, rezistențe și respingeri ale unor propuneri sau discuții de principiu care ar urma să stea la baza unui contract. Întârzieri și șicane, mai mari sau mai mici, în funcție de natura raportului în care se află un Geamăn cu reprezentanții unei instituții sau cu șefii unor firme cu care se intersectează în activitatea curentă. Poziție astrală deloc confortabilă sau liniștitoare pentru cei care au un proces în derulare, indiferent de etapa procedurală în care se află, asta presupunând chiar și întoarcerea unor dosare la prima instanță pentru rejudecare sau pentru refacerea unei anchete și completarea dosarului cu expertize și depoziții noi. Între 14 mai, după ora 08:38′, și 16 mai seara, preocupări provocate de lipsurile materiale sau de insuficiența banilor pentru cheltuielile curente. Între 16 mai, după ora 20:50′, și 19 mai dimineața, Gemenii vor face un efort de imaginație pentru a găsi soluții sau pentru a repara un proiect care s-a blocat în detalii. Inspirația le poate da o mână de ajutor. Pe 16 mai dimineața, Mercur, Guvernatorul lor, va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a XII-a a acestor nativi, și, din această postură, va tempera stările nervoase trăite în exces; organismul și psihicul vor intra într-o perioadă de acalmie, până pe 19 mai. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52′, unele persoane vor simți nevoia să se afirme, să revină în prim-plan, după ce au stat o perioadă „în umbră”, vor dori să cucerească aplauze, să smulgă „ah!”- uri și „oh!”- uri de admirație. Moment bun pentru cei care au meserii sau desfășoară activități publice, artistice, publicistice unde imaginea personală contează.

Rac

Între 13 și 14 mai dimineața, se pot contura sau chiar se pot declanșa situații speciale la locul de muncă generate de constrângerile legale prin care trece respectiva instituție la care lucrează Racii. Pe fondul acestor schimbări, evenimentele se derulează extrem de repede iar unii colegi sau chiar șefi vor încerca să-și apere pielea, sacrificându-i pe Raci. Enervarea acestora va fi justificată dar, atâta timp cât nu vor ști cu precizie de la cine „li se trage”, este bine să nu lanseze amenințări sau acuzații. E nevoie de stăpânire de sine și de atenție sporită. Posibile stări organice neplăcute legate de fiziologia aparatului loco-motor, de circulația arterială și de funcționarea sistemului nervos care coordonează activitatea brațelor și picioarelor. Atenție sporită în cazul celor care fac sport de performanță pentru că, pe acest fundal astral, din dorința de a obține rezultate bune, nativii pot face excese la antrenamente sau în timpul competițiilor, provocându-și entorse, elongații, rupturi musculare, traumatisme, inflamații, edeme. Cei în vârstă trebuie să evite șederea îndelungată în picioare și activitățile care solicită musculatura. Între 14 mai, după ora 08:38′, și 16 mai seara, nativii vor trebui să facă slalom printre micile și marile lor interese personale și cele ale soțului/soției sau ale partenerilor de activități consfințite printr-un contract. Ciondăneli în familie. Între 16 mai, după ora 20:50′, și 19 mai dimineața, surpriză bănească. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a XI-a a prietenilor, prilej de a stabili noi contacte umane, de a relua dialogul cu persoane pe care nu le-au văzut de mult timp. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52′, dorința de a schimba atmosfera în care trăiesc, îi va face să se îndrepte spre artă, spectacole, lecturi plăcute, preocupări elevate.

Leu

Între 13 și 14 mai dimineața, pentru unele persoane, tranzitul acestei perioade ar putea genera zbucium sufletesc, certuri între îndrăgostiți sau conflicte între părinți și copii. Multe dintre aceste neînțelegeri se vor desfășura la nivel verbal (schimburi de cuvinte, apostrofări, admonestări) iar reacțiile celor vizați vor fi mai mult sau mai puțin vehemente, în funcție de situație, de vârstă și de educație. Provocarea va veni de la Lei care vor deveni exigenți, pretențioși, autoritari și, uneori, exagerați în pretenții. Contextul se poate răsfrânge și asupra relațiilor cu prietenii și cunoscuții pe care unii dintre Lei vor avea plăcerea să-i pună la punct, să-i contrazică și să le spulbere argumentele, pentru „a se ști cine e șeful”. Între 14 mai, după ora 08:38′, și 16 mai seara, perioadă banală, plictisitoare, dedicată obligațiilor curente și rutinei. Discretă „negură” interioară provocată de realitățile cu care nativii se confruntă la locul de muncă. Pentru alte persoane, pentru care aceste aspecte de viață nu se valorifică, ar putea deveni predominate suferințele osoase, dermatologice sau simptomele unor boli cronice. Între 16 mai, după ora 20:50′, și 19 mai dimineața, se poate discuta pe marginea unui proiect, Leii ar putea pune în aplicare o inițiativă sau ar putea intui o soluție la o problemă ce include unul sau mai mulți parteneri. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a X-a a carierei, și va accentua premizele unei ipostaze publice. Discuții, consultări, primire de informații esențiale. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52′, se conturează primele cuadraturi din acest an pe care Nodurile Lunare („Sensul Vieții” și „Pedeapsa în Viață”), le vor face pe axa caselor I/VII, cu Soarele în tranzit. Posibil moment cu semnificație personală, mai ales pentru cei născuți în preajma zilelor de 18/19 august.

Fecioara

Între 13 și 14 mai dimineața, nervozitate, agitație, ieșiri temperamentale. În joc pot intra preocupările legate de carieră, speculațiile parteneriale ori calculele personale și impulsurile subiective. De pe urma tranzitelor din perioada 14 mai, după ora 08:38′, și 16 mai seara, doar cei care desfășoară activități legate de elementul„Pământ” vor avea un avantaj: arhitecții, designerii (mai ales în ipostaza de amenajare a parcurilor, grădinilor, a spațiilor publice), scenografii care organizează spectacole în aer liber, constructorii de amenajări urbanistice. Etapă a răbdării, metodei și cumpătării. Între 16 mai, după ora 20:50′, și 19 mai dimineața, fluctuații ale stării de spirit sau ale funcționării sistemului nervos care le va provoca, alternativ, momente bune, de elan și entuziasm, și momente de exasperare. Posibile întâmplări ciudate la locul de muncă. Reacții bizare ale unor colegi/șefi/subaltern, cu privire la o chestiune legată de bani/salarizare. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a IX-a a educației superioare și a străinătății, și va spori eficiența, logica și capacitatea de a învăța sau de a opera analize pertinente. Posibilă consolidare a unui gând (vis?) legat de stabilirea într-un loc (țară, oraș) sau de începerea unei activități ocupaționale (nu neapărat, o meserie retribuită; poate fi vorba de o activitate alternativă, de hobby sau de loisir). În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52′, efort de împăcare cu partenerii ostili lor, dorință de a reface un echilibru profitabil pentru activitatea comună, revenirea nativilor la sentimente mai bune față de soț sau soție. O trăsătură generală a săptămânii viitoare provine de la opoziția la grad perfect dintre Venus și Jupiter, pe axa celor două case ale banilor și beneficiilor materiale, care poate genera, prin decizii neinspirate, situații incomode ori chiar păguboase.
 
Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Cu cât se vinde un Oltcit în 2024. Prețul îi va șoca pe mulți români
Capital.ro
S-a dat lege pentru TOATE FEMEILE din România. Vestea cea mare a venit chiar ACUM: Venim cu două beneficii
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Documentul prin care românii vor afla ce pensie primesc la bătrânețe. Daniel Baciu anunță schimbarea crucială
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
Ce au pățit acești constănțeni, după ce au trecut granița cu Bulgaria ca să-și cumpere țigări cu 14 lei pachetul
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer
Capital.ro
Se schimbă legea pentru TOȚI POSESORII de mașini din România: "Acest lucru să nu se mai întâmple"
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'