HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Carusel de evenimente de importanţă diferită, fiecare zodie este pusă la încercare

HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie făcute de celebrul astrolog.

20 ian. 2017, 06:51
HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Carusel de evenimente de importanţă diferită, fiecare zodie este pusă la încercare

HOROSCOP URANIA Berbec

Între 21 şi 22 ianuarie (până la prânz), se pot stabili conexiuni între trecut şi prezent, plecând de la amintiri, de la lectura unei corespondenţe sau de la evenimentele de dată recentă care vor pune într-o lumină specială faptele din trecut, dându-le o explicaţie plauzibilă.

Este vorba de un proces interior, destul de bogat în conotaţii, care se va plia pe realitatea concretă, făcându-i pe Berbeci să trăiască într-o lume a sufletului şi a psihicului. Între 22 ianuarie (după ora 12:45′) şi 24 ianuarie, nativii vor avea iniţiativă, speranţă, vor face demersuri în vederea stabilirii unui contact cu persoane sau instituţii din străinătate. 

Alţii se pot apuca de studiul uneia sau a mai multor limbi străine, mai ales în ipostaza de perfecţionare, aprofundare şi rafinare a acestui mijloc de exprimare. Între 25 şi 27 ianuarie dimineaţa, moment de asumare a unor responsabilităţi. 

Uneori, această atitudine poate veni ca urmare a unei „chemări la ordine”, a unei analize a performanţei lor profesionale, astfel încât, pe fondul unor observaţii cu privire la lipsurile din munca lor, Berbecii să fie nevoiţi să se concentreze şi să schimbe atitudinea faţă de sarcinile de serviciu.

În cazul unor persoane care au funcţii sau cărora li se încredinţează misiuni dificile, se poate vorbi de consultări, îndrumări sau de stabilirea unor condiţii – cadru în care nativii să-şi exercite competenţele şi atribuţiile, ei înşişi aflându-se, permanent, sub un control atent.

Pe 27 ianuarie (după ora 10:35′), surprize cu privire la prieteni sau grupuri bazate pe simpatie sau viziuni comune. Posibilitatea ca, din această perioadă, ei să se apropie ori să se integreze în structuri noi sau să facă cunoştinţă cu personaje – cheie într-o logică a relaţiilor sociale. Întreaga săptămână va sta sub semnul unor mecanisme de gândire care îi vor obliga să reaşeze relaţiile afective pe principii noi.

Taur

Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), răstimp scurt care poate să aducă numeroase ipostaze conflictuale legate de felul în care se derulează niște contracte, la felul în care pot interveni schimbări. Cele mai multe conflicte vor avea o legătură directă cu cariera, imaginea publică și cu exercitarea autorității; fie vor fi provocate de acestea fie, asupra lor, se vor reflecta schimbările contextului pe baza căruia se va desfășura activitatea.

Unele modificări vor apărea brusc, aparent nemotivat, altele, doar intuite, se vor adeveri. Evoluție stranie și, deseori, în defavoarea celor implicați în procese și anchete. Atitudine ostilă față de orice schimbare, orice propunere de reformulare a unei relații. 

Atenție la factorii de conflict care se vor contura, în acest răstimp, și care pot „exploda” pe 28 ianuarie, când va fi Lună Nouă în Vărsător (casa a X-a a Taurilor). Între 22 ianuarie (după ora 12:45′) și 24 ianuarie, dorința de a face niște aranjamente financiare sau de altă natură (avantaj, beneficiu); una dintre direcții, în măsura în care există o logică în tipul de relații ale nativului, poate privi străinătatea, în cazul altora, fiind vorba de găsirea unui cadru legal pentru a le consfinți.

Între 25 și 27 ianuarie dimineața, meditații și considerații pe marginea unor întâmplări care i-au făcut pe nativi să ia decizii, să îmbrățișeze anumite idei sau curente de opinie. Nota generală este de analiză critică, lucidă a acestor atașamente mentale, intelectuale, profesionale, sociale, etc. La cele care se dovedesc a fi fost greșite, păguboase ori periculoase, nativii vor renunța, fără nici un regret.

Pe 27 ianuarie (după ora 10:35′), etapă importantă pentru cei care își doresc o carieră, pentru cei care vor să debuteze ori să se „reinventeze”. Dorința intensă de a înfrânge barierele de rezistență în calea afirmării lor îi pot determina pe Tauri să ia decizii pripite, nesăbuite sau disproporționate.

Gemeni

Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), necazuri trecătoare la locul de muncă, pornind de la animozitățile cu unii colegi sau șefi. În unele situații, însă, nu va fi vorba de o tensiune interumană ci de o divergență de opinii sau de o viziune personală în contradicție cu curentul general de opinie care se reflectă în activitatea profesională printr-o anume direcție a deciziilor.

În principal, cei născuți în Gemeni vor dori să-și arate dezacordul față de o stare de lucruri, de o idee, pe baza unor argumente de moment, relativ forțate sau vulnerabile la o analiză riguroasă. Este bine ca aceste păreri și atitudini să fie mai profund analizate înainte să fie rostite sau asumate. Conflictele din această perioadă se pot amplifica, pe 28 ianuarie, pe fondul mai multor tranzite dificile. 

Între 22 ianuarie (după ora 12:45′) și 24 ianuarie, carusel de evenimente de importanță diferită care privesc unul sau mai multe tipuri de asocieri, colaborări, parteneriate, cu sau fără implicarea directă a factorilor externi dar cu miză mare pentru cei cu funcție și postură oficială.

Teoretic, pentru moment, nativii se pot simți bine, în baia de aprecieri, laude și complimente care li se fac. Aspectul este fundamental bun doar pentru cei care desfășoară activități artistice legate de o prestație publică. Pentru restul categoriilor de activități situația este alunecoasă și dublată de factori de imagine precari, schimbători sau duplicitari.

Între 25 și 27 ianuarie dimineața, etapă a chibzuielii bănești sau a strategiilor pe fondul unor nevoi financiare de moment. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35′), idei surprinzătoare, valoroase, originale, curajoase. Moment de învigorare mentală, schimbări posibile în planul conștiinței, dorință trăită intens de a face o schimbare personală, de a se îndrepta spre noi domenii de cunoaștere prin învățare sau experiment.

Rac

Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), sentimente neîmpărtășite, amărăciuni și tristeți, deziluzii care pot fi provocate de o persoană sau chiar de către copii. Mic moment de criză de creație pentru cei care activează în domeniul artistic: nu au chef, nu au inspirație, nu pot să se transpună în pielea personajului din cauza unui prea plin sufletesc care îi tulbură.

Între 22 ianuarie (după ora 12:45′) și 24 ianuarie, posibile reglementări legale în favoarea nativului sau care atrag de partea lui circumstanțe profesionale ce-i dau satisfacție (li se face dreptate, se ridică umbra de îndoială ce s-a abătut asupra lor, repurtează o victorie la locul de muncă, etc.). Racii care au boli sau suferințe fizice vor respinge soluția unui tratament din categoria medicii alternative. 

Pentru că temerile lor sunt profund subiective (dar explicabile printr-un psihic suprasolicitat), este bine ca acești nativi să nu ia o decizie definitivă în această privință ci doar să o amâne până în momentul când vor fi în formă iar tratamentul va da rezultatele scontate și, nelăsându-se conduși de prejudecăți și false argumente, între timp, să se informeze și să se lămurească.

Între 25 și 27 ianuarie dimineața, discuții preliminare semnării unui act, consultări, „sondarea discretă a terenului” în vederea implicării lor într-o colaborare. Moment de răceală afectivă sau chiar de indiferență în plan conjugal. Perioadă de constrângeri sau contestări care vor pune într-o ecuație dificilă activitatea profesională și responsabilitățile lor publice.

Pe 27 ianuarie (după ora 10:35′), posibile surprize legate de un venit, un beneficiu, un gest cu consecințe materiale, mai ales pe fondul unui eveniment neașteptat, care schimbă datele problemei și care se poate prelungi sau materializa pe 28 ianuarie (când, pe casa a VIII-a, va fi Luna Nouă) sau chiar pe 29 ianuarie, ca efect al acestei conjuncturi astrale.

Leu

Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), nemulțumiri în legătură cu o chestiune domestică, locativă, funciară sau familială din perspectivă patrimonială. În unele cazuri, această mânie, ce va fi cu greu stăpânită, poate fi provocată de imposibilitatea de a semna actele necesare unei vânzări.

Între 22 ianuarie (după ora 12:45′) și 24 ianuarie, formă fizică și sufletească bună. Leii, mai ales bărbații, se vor simți puternici, „în stare de orice”, de a face sport, de a se confrunta cu adversari puternici mai ales în discipline de tip challenge direct și mai puțin în cele de echipă; dar, tot bărbații vor mai avea chef, așa… ca să-și mai ridice moralul, să facă nu una ci, dacă se poate, cât mai multe cuceriri. 

Leii, de toate vârstele, vor avea o înclinație specială pentru aventură, plăceri trăite într-o cheie a excesului. Între 25 și 27 ianuarie dimineața, realitatea banală, munca, rutina îi va cheamă la ordine. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35′), se va contura prima mare provocare a acestui an, pe fondul prezenței Soarelui în casa a VII-a, unde, pe 28 ianuarie, se va produce o fază de Lună Nouă, ale cărei consecințe s-ar putea perpetua întregul an, în funcție de sectorul pe care îl vor reforma sau de surprizele pe care le vor aduce.

În principal, va fi vorba de chestiuni parteneriale, contractuale, conjugale sau procesuale. Etapa nu trebuie tratată cu superficialitate. Se profilează, în funcție de realitatea biografică a fiecărui nativ, daruri, cadouri, ajutoare. Rămâne activă și riscantă axa celor două case ale comunicării unde, uneori, un fel prea abrupt, neglijent, ostentativ sau lipsit de delicatețe de a se exprima îi poate pune în situația neplăcută de a li se atrage atenția că greșesc. Pe acest sector, va rămâne activ un conflict cu sine însuși, mai ales dacă Leii au fost dezamăgiți de o idee în care au crezut sau de o direcție de viață pe care au îmbrățișat-o, la un moment dat.

Fecioara

Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), discuții neplăcute, situații stingheritoare provocate de persoane necuviincioase la adresa nativilor. A nu se intra în dispute. Între 22 ianuarie (după ora 12:45′) și 24 ianuarie, unii nativi ar putea simți nevoia să facă un gest menit să reglementeze o situație aflată în neorânduială sau în întârziere cu privire la o proprietate, o aprobare, un demers legal.

Bunele intenții se pot lovi însă de un șir de neconcordanțe, confuzii sau induceri în eroare cărora le pot cădea victimă unii nativi. Posibil conflict între soțul/soția unei Fecioare și părinții acesteia, bazat mai ales pe antipatie sau pe diferența de mentalitate și nivel social, argumente deseori invocate de de socri pentru a-și justifica atitudinea.

 

Între 25 și 27 ianuarie dimineața, posibile discuții cu privire la viitorul unei relații afective sau al unei relații de tipul părinte/copil. Se pot lua în calcul fapte, vorbe, intenții sau consecințe ale unor decizii mai vechi care nu mai pot fi acceptate. Poziția părinților va una drastică, adesea intransigentă. Cei care sunt implicați în povești de dragoste care „scârțâie” se vor distanța semnificativ de persoana iubită în încercarea de a nu fi influențați de circumstanțele (rugăminți, lacrimi, șantaje sentimentale, etc.).

Cumul de situații, senzații și evenimente generate de sentimentele, convingerile personale și atașamentele Fecioarelor. Poate fi un bun prilej pentru împăcări, concesii, iertări, abordări diferite ale unor situații stingheritoare. Posibile „împăcări dulci” între soții certați de oarece vreme.

Nu refuzați, dacă vi se solicită, întâlnirile pentru medierea unui conflict, pentru rezolvarea pe calea bunei înțelegeri a unui litigiu înainte ca el să ajungă în instanță sau chiar aflat pe rol. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35′), surprize la locul de muncă, posibile reorganizări, demisii sau angajări în condiții neașteptate.