HOROSCOP URANIA: Vacanţa ideală în funcţie de zodie

HOROSCOP URANIA: Vara este anotimpul ideal pentru odihna, iar odihna de calitate este cheia succesului pentru intregul an. Asadar, este foarte important sa alegi destinatia potrivita pentru vacanta si astrele te pot ajuta in acest sens.

18 iun. 2017, 13:00
HOROSCOP URANIA: Vacanţa ideală în funcţie de zodie

HOROSCOP URANIA: 

Berbecii prefera odinha activa. Adora sa mearga in excursii, sa se plimbe prin munti, sa exploreze lumea si sa descopere lucruri noi. Prin urmare, se recomanda sa-si petreaca vacanta in orice loc necunoscut.

Taurii opteaza pentru o vacanta relaxanta si confortabila. S-ar simti excelent in mijlocul naturii, la o cabana. Important este sa-si gaseasca un partener bun de vacanta.

Pentru Gemeni, compania este mult mai importanta decat destinatia. Intr-o gasca mare si vesela, reprezentantii acestei zodii se vor simti bine si la munte, si la mare, si la un gratar la o casa de vacanta.

Cea mai frumoasa vacanta pentru Raci este cea petrecuta cu familia. Pentru a-si recapata fortele, Racii ar trebui sa mearga la tara sau in statiuni balneare.

Leii iubesc sa-si petreaca vacanta in stil regal, intr-o atmosfera de lux. Statiunile scumpe, hotelurile de lux si cele mai elegante restaurante sunt locurile ideale de vacanta pentru Lei.

Fecioarele adora excursiile educationale, dar prefera sa cheltuie mai putini bani pe odihna. Prin urmare, este important sa-si planifice din timp ruta pentru calatorie, sa-si cumpere vacanta cu reducere si sa-si faca rezervare la hotel.

Orasele mari si aglomerate sunt locurile in care Balantele se simt cel mai confortabil. Parcurile de distractie, targurile, cluburile si concertele sunt remediile lor ideale pentru a scapa de oboseala.

Locul ideal de odihna pentru Scorpioni este plaja. Daca nu au posibilitatea sa mearga intr-o statiune, profita de orice zi insorita, favorabila pentru a vizita plaja locala.

Sagetatorii prefera sa-si petreaca vacanta intr-un mod mai putin traditional. Cel mai important este sa-si schimbe radical mediul. Fie ca va fi vorba de cucerirea unui varf de munte, fie ca va fi vorba scufundari sau excursii prin jungla salbatica – Sagetatorii vor fi foarte incantati!

Capricornii prefera sa-si petreaca vacanta cu persoana iubita sau in compania celui mai bun prieten. De regula, au o multime de variante de vacanta in minte, de aceea au nevoie de mai mult timp pentru a lua decizia optima. Vacanta la munte este o optiune potrivita.

Confortul si prestigiul nu au absolut nici o importanta pentru Varsatori. Acesti nativi iubesc excursiile cu caiacul, calatoriile cu masina sau plimbarile cu vaporul.

Pestii, bineinteles, adora marea. Strigatele pescarusilor, sunetul valurilor, nisipul cald si peisajele minunate ale marii daruiesc Pestilor pace interioara, ii ajuta sa uite de grijile zilnice si sa se relaxeze.