Horoscop Urania. Vezi ce îţi rezervă astrele pentru perioada 22-28 iulie

Horoscop Urania. Află previziunile pentru săptămâna 22-28 iulie.

20 iul. 2017, 15:40
Horoscop Urania. Vezi ce îţi rezervă astrele pentru perioada 22-28 iulie

Horoscop Urania 22 – 28 iulie 2017 – Berbec

Între 22 şi 23 iulie dimineaţa, preocupări domestice. Între 23 iulie, după ora 11:34′, şi 25 iulie, la prânz, intensificare a relaţiilor dintre părinţi şi copii; chestiuni de educaţie sau de atitudine care îi obligă pe părinţi să recurgă la măsuri energice; posibil conflict între părinţi şi copii dacă cei din urmă sunt la vârsta adolescenţei. Adulţii vor manifesta un interes sporit pentru activităţile sportive în toate ipostazele: recuperare, întreţinere, petrecere a timpul liber, antrenament sau întrecere organizată. Berbecii vor avea forţă fizică, energie din belşug, combativitate şi ambiţie, suficiente motive pentru a face progrese sau a înregistra succese competiţionale. Chef de aventură, de nou, de provocare în domeniul sentimental. Pe 23 iulie, la ora 12:45′, se va produce faza de Lună Nouă în Leu, care poate aduce o noutate în planul relaţiilor bazate pe emoţii, trăiri interioare sau pasiune. Moment bun pentru a concepe un copil. Între 25 iulie, ora 13:33′, şi 27 iulie după-amiaza, concentrare pe una sau mai multe chestiuni de serviciu. Pe 26 iulie, Mercur va intra în zodia Fecioarei, respectiv în casa a VI-a a cestor nativi şi va accentua spiritul speculativ al acestora care vor dori şi, probabil că, în cele mai multe cazuri, vor reuşi să transforme orice oportunitate într-un prilej de câştig. Posibile activităţi desfăşurate în paralel cu meseria de bază în vederea obţinerii unui venit, a unei experienţe, a unei satisfacţii ori a consumării unei perioade de probă. Discrete tulburări gastrice şi de metabolism. Între 27 iulie, ora 18:37′, şi 28 iulie efort menit să calmeze spiritele încinse de o dispută, de o controversă sau de un comportament dictat de subiectivism. Răstimp favorabil împăcării nativului cu diferite persoane sau iniţierii discuţiilor de principiu în vederea unor colaborări sau parteneriate ce vor fi definitivate de la sfârşitul lunii septembrie a.c.

Horoscop Urania 22 – 28 iulie 2017 – Taur

Între 22 şi 23 iulie dimineaţa, fel de a vorbi marcat de emoţie şi subiectivism. Posibile deplasări legate de apă (râu, lac, fluviu, mare) efectuate cu prudenţă sau chiar cu reticenţă. Între 23 iulie, după ora 11:34′, şi 25 iulie, la prânz, dorinţă de a face modificări şi amenajări ale interiorului unui spaţiu de locuit care să-i reprezinte şi să le permită nativilor să se laude cu rezultate obţinute; moment al vanităţii. Atitudine inflexibilă faţă de membrii de familie, opinii afirmate răspicat care nu suportă contrazicerea sau negocierea în chestiuni de avere, patrimoniu, stil de a locui şi administra bunurile funciare şi imobiliare. Pe 23 iulie, la ora 12:45′, în acest sector astral, se va produce faza de Lună Nouă în Leu care poate declanşa un nou început: altă casă ori chiar intrarea într-o nouă familie ca efect al unei căsătorii contractate de ei sau de o rudă apropiată lor. Între 25 iulie, ora 13:33′, şi 27 iulie după-amiaza, pragmatism desfăşurat în planul creaţiei artistice sau interpretative, modalitate de a se recrea al nativilor care se vor dedica unor preocupări concrete (reparaţii, bricolaj, restaurare a unor obiecte, etc.). Pe 26 iulie, Mercur va intra în zodia Fecioarei şi le va impune, un fel de a se purta şi de a reacţiona în relaţiile sentimentale ce ar putea fi catalogat drept chiţibuşar. Atitudinea lor nu va fi critică ci una menită să-i corijeze pe cei din preajmă, din dorinţa lor de perfecţionism. Între 27 iulie, ora 18:37′, şi 28 iulie efort de a menţine echilibrul la locul de muncă. Posibilă ameliorare sau schimbare blândă a stării organice, tulburată în ultima vreme de nervozitate, supărare, furie, emoţii intense. Tendinţa de a se detaşa de factorii de stres. Nota generală a săptămânii poate fi dată de blocajele, întârzierile şi piedicile ivite în calea obţinerii unui avantaj material (înlesnire, scutire, reducere, amânare, etc.).

Horoscop Urania 22 – 28 iulie 2017 – Gemeni

Între 22 şi 23 iulie dimineaţa, nativii vor renunţa la unele cheltuieli. În funcţie de logica vieţii fiecăruia, unii pot avea de făcut plăţi substanţiale pentru casă sau familie ori afaceri, alţii îşi vor reorganiza bugetul, veniturile, economiile sau încasările. Între 23 iulie, după ora 11:34′, şi 25 iulie, la prânz, moment al micilor sau al marilor succese care vor avea la bază un dialog, un discurs, un examen oral, o intervenţie într-un grup de studiu. Noroc la drumuri sau în cadrul unor deplasări, în contextul cărora, pot întâlni persoane importante care le pot da o mână de ajutor competentă şi energică pentru a-şi pune în aplicare intenţiile şi proiectele. Pe 23 iulie, la ora 12:45′, se va produce faza de Lună Nouă în Leu, iar aceasta, privind casa a III – a, a schimbului de informaţii, le va oferi oportunitatea să speculeze o întorsătură de situaţie în favoarea lor sau să valorifice o împrejurare specială, în faţa căreia mulţi se vor da înapoi, neputincioşi, spre deosebire de Gemeni care îşi vor lua inima-n dinţi şi vor trece la fapte care vor avea menirea să instaureze noul în existenţa lor. Între 25 iulie, ora 13:33′, şi 27 iulie după-amiaza, unii Gemeni îşi vor propune să facă ordine în casă, în gospodărie sau chiar în familie, drept pentru care vor trece meticulos la treabă, punând fiecare lucru sau fiecare persoană, la locul cuvenit. Pe 26 iulie, Mercur va intra în zodia Fecioarei şi le va permite să facă cele mai indicate schimbări şi reorientări cu mult spirit practic. Între 27 iulie, ora 18:37′, şi 28 iulie inspiraţie, intuiţie, posibilitate de valorificare a influxurilor pozitive rezultate din relaţia armonică a planetei Venus, în tranzit prin casa I, cu Jupiter aflat în Balanţă, de unde şi ipoteza, valabilă pentru unii, de a se împăca cu o persoană dragă lor sau de a face cunoştinţă cu o persoană încântătoare care le va purta noroc în viitor.

Horoscop Urania 22 – 28 iulie 2017 – Rac

Între 22 şi 23 iulie dimineaţa, griji personale, preocupări pentru înfăţişare, alimentaţie, sănătate sau pentru instaurarea unor relaţii armonice cu familia, soţul/soţia şi partenerii de contract, de proiect, de afacere. Între 23 iulie, după ora 11:34′, şi 25 iulie, la prânz, posibile transformări financiare. Pentru unii, acestea pot fi obişnuite, pentru alţii, excepţionale. Şi, cum pe 23 iulie, la ora 12:45′, se va produce faza de Lună Nouă în Leu, este de aşteptat ca, pe fondul acestui eveniment astral, să să se modifice datele problemelor băneşti, în general, sau salariale, în special. Mai poate fi vorba de o victorie (într-o negociere), de un câştig de cauză (în instanţă) care, prin consecinţele fireşti vor atrage o schimbare de statut profesional. Între 25 iulie, ora 13:33′, şi 27 iulie după-amiaza, atenţia lor va începe să fie îndreptată spre detaliu, spre amănunt. Nimic nu va fi lăsat la întâmplare de către aceşti nativi care vor beneficia, printre altele, începând cu 26 iulie, de intrarea planetei Mercur în zodia Fecioarei, respectiv în casa a III-a, tranzit care le va modela în chip util şi fericit atitudinea faţă orice proces de asimilare a informaţiilor (receptare, învăţare, memorare, analiză, concluzii, etc.). Etapa va fi una calmă, metodică, ponderată şi responsabilă. Vor fi favorizate deplasările scurte, mersul pe jos, excursiile făcute „cu pasul”, plimbările. La cote ridicate va funcţiona spiritul comercial şi capacitatea de a valorifica un bun, de a specula o oportunitate în beneficiul personal. Între 27 iulie, ora 18:37′, şi 28 iulie tendinţa de a aplana conflictele din familie, de a se purta adecvat situaţiei şi momentului. Posibile stări organice neplăcute, de natură subiectivă (enervare, oboseală, stres, încordare la locul de muncă) care pot antrena tulburări de circulaţie ale aparatului loco-motor trecătoare, dar repetitive.

Citeşte mai mult pe liberatea.ro.