Horoscop weekend 9-10-11 martie 2018. Cum îţi schimbă viaţa Luna din Săgetător

Horoscop weekend. Dupa ce luna februarie 2018 nu a avut nicio Luna plina, iata ca in martie 2018 exista un eveniment rar prin care doua Luni pline vin in aceeasi luna; prima a avut loc intre 1 si 2 martie si a doua va fi intre 30 si 31 martie.
Alina Costache
08 mart. 2018, 07:03
Horoscop weekend 9-10-11 martie 2018. Cum îţi schimbă viaţa Luna din Săgetător

Vineri 9 martie, ultimul patrar de luna intra in Sagetator. Aceasta faza a lunii puncteaza o criza in constiinta. Dupa ce a trecut luna plina din 2 martie, suntem in etapa in care trebuie sa ne dam seama ce functioneaza perntru noi si ce nu, ca sa ne pregatim pentru Luna noua din 17 martie, cand ceva nou se va renaste.

Acum nu este un timp potrivit sa incepem un proiect major, intrucat lumina in scadere a lunii simbolizeaza o coborare in subconstient. Este un timp sa terminam toate detaliile deja incepute.

Ce revelatii ai avut saptamana trecuta? Ce au insemnat ele pentru tine? Ce poate fi facut acum? 

Horoscop weekend. In astrologie, planetele si corpurile ceresti sunt considerate fiinte energetice ce afecteaza viata si stadiile de evolutie ale oamenilor de pe Pamant. Fiecare planeta este asociata cu o calitate fizica, emotionala si mentala. Amplasarea planetelor si distanta lor fata de Pamant sunt factori importanti ce determina calitatea si intensitatea influentelor lor.

Luna simbolizeaza emotiile si felul in care ele influenteaza mintea si datorita apropierii ei de Pamant este considerata unul din corpurile ceresti cu cea mai mare influenta asupra oamenilor de pe Terra. Practic, Luna este astrul ceresc care seteaza starea emotionala a oamenilor, pe masura ce tranziteaza semnele zodiacului. Luna isi schimba pozitia o data la 2 zile si jumatate, o data cu ea fiind influentate semnificativ emotiile tuturor, atat cele bune cat si cele negative. Este foarte bine sa traiesti avand ritmul Lunii de partea ta, sa le lasi purtat de fluxul lunar, sa stii la ce sa te astepti, ce sa faci si sa nu faci, sa nu te lupti cu morile de vant atunci cand apar stari sau conflicte ce nu iti plac. 

Horoscop weekend. Ce activeaza in noi Luna in Sagetator. Ce sa facem.

Luna viziteaza Sagetatorul pentru a ne provoca puternice sentimente pozitive si optimism. Vitalitatea creste si bunele intentii domina mintea oamenilor.

Sa nu fii surprins daca nu iti vine sa stai locului. Luna proiecteaza dorinta Sagetatorului de a se misca si calatori, iar orice activitate in afara casei sau sporturile sunt foarte dorite. Trage aer adanc in piept, profita de incalzirea vremii din acest weekend si iesi la plimbare, oriunde, fiind un timp bun pentru recreere, excursii sau vizitarea unor locuri indepartate.

Creste-ti aria de interes studiind ceva nou sau ajutandu-i pe altii invatandu-i.

Luna in Sagetator iti face munca plina de satisfactii. Este bine sa muncesti nu cu mainile ci cu mintea. Este un timp bun sa te gandesti sau sa rezolvi probleme juridice, sa prezinti rapoarte sau sa faci declaratii importante. Nu alege aceste zile pentru constructii sau munca in agricultura.

Cand Luna este in Sagetator, toate practicile respiratorii sunt eficiente, deci este o energie favorabila vindecarii bolilor de plamani sau renuntarii la fumat. Acum nu este un bun moment pentru intervenii chirurgicale. 

Iata indicatii pentru fiecare zodie in weekendul 9-11 martie cand Luna este in Sagetator si in descrestere ca luminozitate (ultimul patrar): 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Foloseste intamplarile din weekend ca sa te cunosti mai bine pe tine insuti si sa iti vezi credintele ce te fac sa mergi spre scopurile finale. Optimismul debordant te poate baga in bucluc dar increderea in propriile tale abilitati sunt cele ce iti definesc traiectul vietii.

Afirmatia weekendului pentru Berbec : „Eu ascult de vocea Universului prin vocea mea interioara.”

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Simti o nevoie imperioasa sa te reconectezi cu natura si poti avea idei ciudate cu privire la ce sa faci in acest sens. Simtind chemarea spatiilor deschise, decide sa ii gasesti pe aceia care se potrivesc nevoii tale de a-ti vindeca sufletul si corpul de contactele sociale obositoare si de intorsaturile de situatie ce trebuie sa ramana in trecut. Esti vulnerabil la barfe si oameni toxici sau la informatii ascunse. Ramai alert, simte atmosfera din jurul tau si curata-ti energia in aer liber.

Afirmatia weekendului pentru Leu : „Eu sunt acordat la rimtul naturii.”

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Stii ce fel de persoana vrei sa devii, binecuvantata cu frumusete, bucurie si emotii pozitive. Esti pregatit sa accepti noi provocari, ai multe idei in minte si ai vrea sa demarezi ceva foarte benefic. Asteapta sa treaca aceste zile, nu te grabi ca lucrurile sa se intample asa de repede precum ai dori.

Afirmatia weekendului pentru Gemeni : „Eu sunt calm si rabdator.”

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Desi iti doresti sa te bucuri de timpul de weekend facand ceva distractiv cu cei iubiti, nu uita de lumea ta interioara care isi striga nevoile spre tine si pe care trebuie sa le hranesti. Protejeaza-te in relatie cu oamenii, fii sigur ca ai pus limite clare si la locul lor. Nu te forta in afara zonei de confort in care esti in siguranta inainte de a verifica ce se afla dincolo de aceasta zona. Fii sigur ca ai puterea de a pasi in zona necunoscuta.

Afirmatia weekendului pentru Rac : „Eu sunt impamantat si in siguranta.”

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)

Nu pare ca esti foarte constient de efectele toxice ale anumitor lucruri din viata ta si este timpul sa iti pui intrebari si sa vezi unde te duce emotia momentului. Este raspunderea ta sa te protejezi de orice simti ca nu integrezi foarte bine. Da-ti timp, incetineste ritmul ca sa iti vezi reactiile si trairile fata de lumea din jurul tau. Dupa ce recunosti punctele forte si slabe, totul se va aseza asa cum trebuie ca sa te sustina pe calea ta.

Afirmatia weekendului pentru Leu : „Eu sunt calm si in contact cu emotiile mele.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO. 

 

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Orașul din România unde găsești cele mai ieftine apartamente. Prețurile pornesc de la 6.000 de euro pentru o locuință mobilată și utilată. Ai Pepco, dar și Kaufland la doar doi pași
Capital.ro
UE a dat ordin. Intră în vigoare peste tot din 1 iulie. România n-are de ales
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Se dau bani pentru digitalizarea primăriilor din țară! Anunțul oficial de la Guvern
Adevarul
Mii de tineri ruși mor în războiul din Ucraina. Familia unui soldat de 18 ani ucis pe front: „Abia aștepta să se înroleze”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Vremea devine insuportabilă. Temperaturi de speriat în România
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este…
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Raisa ar fi fost ucisă pentru o bucată de pâine. Verișorul copilei a avut un exces de furie în momentul în care a fost nevoit să-și împartă hrana
Capital.ro
Cutremur după gratii în cazul Caracal. Gheorghe DINCĂ...
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECALCURAREA PENSIILOR se va putea face RAPID! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'