Horoscopul zilei pentru MARŢI 11 DECEMBRIE 2018. Energii astrale puternice. Află cum te influenţează

Iata horoscopul zilei de MARTI 11 DECEMBRIE 2018. S-ar putea sa simti un adevarat "bombardament" astral. Soarele in Sagetator este in cuadratura cu Marte in Pesti, la fel si cu Neptun, aflat tot in Pesti. De asemenea, Mercur aflat in Scorpion intra in conjunctie cu Jupiter din Sagetator, in timp ce Luna este in sextil tot cu Jupiter.

10 dec. 2018, 20:24
Horoscopul zilei pentru MARŢI 11 DECEMBRIE 2018. Energii astrale puternice. Află cum te influenţează

Ce inseamna toate acestea? Inseamna energii astrale puternice ce te indeamna la actiune. Este o atmosfera propice pentru conversatie, negocieri, gasirea unor solutii practice pentru problemele aparute.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:   

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Pornesti in gasirea unor solutii mai bune pentru problemele aparute. Nu ezita sa ceri sprijinul prietenilor sau colegilor. Te pot ajuta sa reusesti. In amor, pot aparea cateva tensiuni, pentru care tu esti singurul vinovat. Gandeste inainte sa deschizi gura. Iti poti rani serios partenerul. Daca esti singur, este vremea ta. Renasti precum pasarea phoenix.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Trebuie sa stai pozitiv si sa ai incredere in tine insuti. Daca ceva negativ sau neplacut se petrece, nu te lasa doborat. Mergi cu valul. Vei gasi cat de curand o solutie pentru problemele care te tin pe loc sau iti amana planurile. In dragoste, astrele favorizeaza apropierea de partenerul de cuplu. Vei fi mai cinstit, mai deschis. Daca esti singur, poti intalni o persoana interesanta.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai tot asteptat momentul prielnic ca visele sa-ti devina realitate. Acum a venit acel moment. Ziua poate fi o adevarata binecuvantare. Trebuie doar sa ramai cu picioarele pe pamant. Eforturile tale vor fi in sfarsit rasplatite si vei culege roadele muncii tale. In dragoste, vei fi romantic si dinamic. Porti discutii serioase cu partenerul despre urmatoarea etapa din viata de cuplu. Daca esti singur, nu ezita sa faci primii pasi in cucerirea inimii persoanei pe care o indragesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.