Horoscop zilnic. MARŢI 6 FEBRUARIE 2018. Soluţia zilei la conflicte şi oportunităţi, în funcţie de zodie

Horoscop zilnic. Citeste horoscopul zilei la zodia ta. Configuratia astrala pentru fiecare zi predispune la aparitia anumitor situatii, oportunitati sau conflicte la fiecare zodie. Dar citeste si la restul zodiilor. Chiar daca acum nu traiesti situatia indicata de astrologul Russell Grant pentru alte zodii, solutia, recomandarea, sfatul dat te pot ajuta si pe tine incredibil de mult in viitor.

05 feb. 2018, 20:44
Horoscop zilnic. MARŢI 6 FEBRUARIE 2018. Soluţia zilei la conflicte şi oportunităţi, în funcţie de zodie

Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie, mai ales daca alegi sa vezi lucrurile diferit si sa actionezi diferit. O perspectiva diferita iti poate muta destinul de la esec la succes, de la rau la bine. 

Horoscop zilnic. Russell Grant, astrolog celebru cu experienta de peste 50 ani, este primul astrolog care a prezentat in ultimii 300 ani o citire profesionista de horoscop unui membru al Familiei Regale Britanice, anume Reginei Mama. Este autor de carti bestseller si personalitate media, horoscopul sau este apreciat zilnic de peste 4 milioane de persoane.

El este considerat neoficial „astrologul Casei Regale Britanice” datorita acuratetii informatiilor oferite si a recomandarilor date membrilor familiei regale si apropiatilor lor, in aliniere cu legile Universului. Banii, sanatatea, iubirea ne vin nelimitat daca respectam aceste reguli ce ne guverneaza oricum, fie ca ne place  sau nu.

Horoscop zilnic. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Oricum esti bun

In loc sa trambitezi despre realizarile tale, mai bine lasa-ti munca sa vorbeasca de la sine. Este evident ca ai abilitati unice. Cand oamenii vad rezultatele muncii tale, vei atrage si fani si loiali. Concurentii tai vor trebui sa cheltuiasca multi bani promovandu-si marfa, dar tu poti obtine cei mai multi clienti prin lauda si recomandarea de la om la om. Daca te-ai gandit sa te extinzi, mai asteapta. Acum e momentul sa faci foarte bine ce stii sa faci. 

Horoscop zilnic. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cu tact, fii membru de echipa

Trebuie sa dai dovada de tact atunci cand ai de-a face cu probleme la munca. Daca vorbesti de rau un coleg, se va intoarce impotriva ta. Chiar daca nu iti place o anumita persoana, este important sa incerci si sa inveti sa faci compromisuri. Poate e bine sa iti ajustezi anumite metode ca sa te acomodezi si cu nevoile sale. Nu este un semn de slabiciune. Este o dovada ca esti jucator de echipa. Cu cat esti mai cooperant, cu atat steaua ta va straluci mai tare. Mentine in atentia ta imaginea de ansamblu. O atitudine pozitiva iti paveaza drumul spre promovari si alte beneficii.

Horoscop zilnic. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Sustine corect visul copilului tau

Daca copilul tau vrea ceva, rezista tentatiei sa ii si cumperi ce vrea. Nu e nimic in neregula cu a-ti dori, insa gaseste o cale ca sa munciti impreuna pentru implinirea obiectivului. Daca copilul pune o parte din bani pentru acea bicicleta, telefon nou, curs, excursie dorita, din munca sa, va invata o lectie valoroasa. Nu doar ca ii demonstrezi ca ii sustii visele si ca nu e gresit sa le aiba, dar ii si arati o cale sigura de implinire, prin propria munca. Este asa de tentant sa faci sacrificii pentru cei iubiti. Insa daca faci tu toata munca si doar implinesti dorinte, practic ii furi copilului sensul succesului si realizarii bine meritate.

Horoscop zilnic. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Tu esti pe primul loc

Sunt lucruri mult mai importante decat sa implinesti asteptarile parintilor tai. In loc sa tot incerci sa faci pe plac altora, mai bine cauta sa vezi cum te poti multumi pe tine insuti. Asta poate insemna orice, de la o noua cale profesionala, la mutarea in alta parte sau adoptarea unei cai diferite spirituale. Daca asculti si respecti dorinta inimii tale, iti vei cultiva propria fericire. Mai bine sa dezamagesti pe altii decat sa te tradezi si abandonezi pe tine insuti. Orice ruda care incearca sa te daca sa te simti vinovat pentru alegerile tale trebuie tinuta la distanta. Nu ai timp pentru asemenea negativitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.