Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 17 DECEMBRIE 2018. Start puternic al săptămânii!

Iata horoscopul zilei de LUNI 17 DECEMBRIE 2018; incepem ultima saptamana de dinaintea Craciunului. Toata lumea este agitata, care cu ce treburi are de facut, de terminat, de cumparat, de preparat. Ai si tu nevoie de o portie in plus de energie? Astazi o vom primi cu totii de la sextilul dintre Marte cel energic si Pluto!

16 dec. 2018, 20:56
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 17 DECEMBRIE 2018. Start puternic al săptămânii!

Tureaza-ti motoarele, nu sunt momente de pierdut, fa-ti un plan bun de bataie si aduna puterile pentru tot ce mai este de realizat pana la sarbatori. 

Marte si Pluto isi unesc fortele iar Luna in Berbec este ceea ce ne trebuie ca sa ne sustina actiunea, energia, determinarea. Tu ce mai ai pe lista de facut ? Daca te aventurezi mult pe strazi, ai in minte ca in perioada aceasta energia exterioara este destul de agresiva dar nu si neprietenoasa. Toata lumea vrea sa faca totul repede si bine, deci misca-te si tu o data cu valul!

Luna in Berbec tine lucrurile in miscare rapida. Acum, acum, acum ! Fa totul acum ! Nu e niciun moment precum prezentul, nu-i asa?

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l: 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Incearca sa nu fii extravagant astazi. Iti este mult mai bine sa fii mai ponderat si la un nivel mai jos. Focuseaza-te pe tine si pe ce ai de facut. Nu pierde timpul incercand sa atragi atentia altora. Lasa-i sa se descurce singuri in timp ce te concentrezi pe treburile si obiectivele tale. Abordeaza-ti toate proiectele cu gust. Vei vedea ca poti fi foarte productiv cat timp ramai focusat si calm.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi este o zi terifica in care vei vedea ca lucrurile merg foarte lin si usor. Ai o abordare de inima usoara care te va ajuta sa iti faci treburile bine si la timp. Asigura-te ca esti pe terem stabil inainte de a face urmatorul pas inainte. Tu ai abilitatea de a atinge varful multor munti, deci nu pierde timpul. Pune-ti cizmele si incepe sa urci.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Exista un ton serios al zilei pentru tine, deci ia asta in considerare atunci cand ai chef sa faci glume unor prieteni. Mentine lucrurile in contact cu realitatea. Tine aproape de casa si ai grija de sarcinile servile. Ia plante pentru casa, fa activitati domestice necesare dar care sa iti aduca si placere. Tu ai o natura disciplinata care te va ajuta sa faci tot ce ti-ai propus. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.