Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 15 IANUARIE 2019. Luna, Mercur şi Saturn, un trio pus pe provocări azi

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de MARȚI 15 IANUARIE 2019; Luna este azi în iubitorul-de-plăceri Taur și este semnalul Universului să o lăsăm mai ușurel. Dacă ieri, o data cu începutul săptămânii, ai pornit în mare forță și ai apăsat pe accelerație, iată că acum este o zi pentru un ritm mai așezat în care să gândești la anumite aspecte practice. De exemplu, ai destui bani pentru nouă ta dorință ? Sau, chiar te simți bine să petreci timp cu acea persoană ? Te simți în siguranță și fericit în compania să ? Ai mâncat ceva bun în ultimul timp ? Poate că este, pur și simplu, timpul să te cufunzi într-o baie fierbinte cu sare de mare, să mănânci ceva delicios și cald și să te gândești în tihnă la următorii păși.

14 ian. 2019, 21:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 15 IANUARIE 2019. Luna, Mercur şi Saturn, un trio pus pe provocări azi

Despre asta este Luna in Taur ! 

Astazi, Luna se armonizeaza cu Saturn si Neptun spre seara, dandu-ti mixul perfect de idealism si realism ca sa poti lua cele mai bune decizii pentru tine. O fi doar Marti insa ce ai zice de o iesire romantica in oras ? Astrele sunt pregatite sa sustina iubirea si romantismul si o cina calda delicioasa in doi. Conversatiile vor curge usor si vei avea idei minunate de povestit despre cum vezi tu viata.

Luna, Mercur si Saturn sunt in armonie azi dar in semne de pamant toate trei, deci e o zi buna sa te impamantezi si tu, sa discuti aspecte practive si sa concepi in tihna planuri pe termen lung despre cum sa gestionezi banii. Un masaj de relaxare ajuta, ca sa reintri in contact cu corpul tau! 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Determinarea este numele jocului tau cand vine vorba de a-ti asigura nevoile financiare. Sensibila Luna in Taur in zona ta de bani se aliniaza frumos cu Mercur si Saturn si iti poate inspira o conversatie cu sefii care sa iti paveze drumul spre mai multa siguranta. Schimbarea nu se va intampla peste noapte si va trebui sa arati ca ideile tale sunt valabile si valoroase, dar ai de unde incepe. Ce este important acum este ca arati ca meriti promovarea pe care o astepti.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti in sincronicitate cu Universul atunci cand Luna este in semnul tau. Asta mai inseamna si ca esti in contact cu emotiile tale dar si cu nevoile. Luna aliniata cu mintosul Mercur si disciplinatul Saturn sugereaza pentru tine ca ar fi indicat sa te apropii mai mult de carti de studiu si informatii de orice fel ca sa devii mai destept si mai informat. Unde simti ca ai de aprofundat mai multa stiinta ? Este vreun test pentru care trebuie sa te pregatesti ? Sau o zona a vietii care ar beneficia de abilitatile tale destepte ? Uita-te spre cineva mai in varsta pentru ghidare.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai nevoie de pace si intimitate ca sa poti gestiona gandurile grele ce iti circula prin minte acum. Luna in Taur se aliniaza cu Mercur si Saturn iar asta sugereaza pentru tine sa iti tii opiniile in tacere pana cand te lamuresti tu foarte bine asupra lor. Daca ai de-a face cu un subiect mai sensibil, nu ai nevoie sa isi bage nasul altii in treburile tale. Cineva important ar putea ascunde informatii importante dar probabil ca nu ajunge departe cu asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.