Horoscop zilnic JOI 29 martie 2018. Cum e ziua ta în funcţie de contextul astral al momentului

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru JOI 29 martie 2018, cu doar doua zile de marele eveniment al finalului de martie, Luna plina albastra din 31 martie 2018, dar totodata inca sub Mercur retrograd pana pe 14 aprilie.

28 mart. 2018, 20:16
Horoscop zilnic JOI 29 martie 2018. Cum e ziua ta în funcţie de contextul astral al momentului

In astrologie, planetele si corpurile ceresti sunt considerate fiinte energetice ce afecteaza viata si stadiile de evolutie ale oamenilor de pe Pamant. Fiecare planeta este asociata cu o calitate fizica, emotionala si mentala. Amplasarea planetelor si distanta lor fata de Pamant sunt factori importanti ce determina calitatea si intensitatea influentelor lor.
Ce te asteapta in functie de contextul astral al momentului? Iata!

Poti citi aici: A inceput zodia Berbecului! Ce inseamna pentru zodia ta? 5 moduri sa profiti de zodia Berbecului pentru binele tau. 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Amplasarea Soarelui fata de Saturn acum nu va fi usoara pentru tine si restrictiile nu dispar indiferent cat de puternic incerci sa le impingi la zid. Cu toate acestea vor fi surprize pozitive pe drumul tau si iti vor umple nevoile emotionale si nevoia pentru iubire si frumos. Ramai deschis spre noi experiente care te vor imbogati. Te-ai lasat prins intr-o repetitie de circumstante care au devenit invechite. Da drumul miscarii timpului si fii pregatit pentru viitor cu noile sale cadouri. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Trairile zilei sunt intense si adanci, chiar daca ai prea multe lucruri de facut si nu stii cum sa le gestionezi pe toate o data. Toata munca multa pe care trebuie sa o faci se va rezolva incet incet si vor aparea beneficiile in zilele urmatoare. Fii rabdator si consecvent in eforturile tale. Calitatea ta cea mai mare este rezistenta dar nu trebuie sa devii incapatanat pe subiecte ce nu iti mai servesc un scop. Fii sigur ca obiectivele tale sunt si eficiente si ca ai nevoie de ele cu adevarat.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Simti nevoia acum sa ii separi pe cei ce te inteleg si sustin de cei ce nu au aceasta capacitate. Fa asta cu suficienta delicatete si consideratie, respectand propria ta cale dar si modul altora de a fi oricat de disfunctional sau ciudat este caracterul lor. Tu stii cel mai bine ce e bine pentru tine si trebuie sa te tii de asta indiferent de pretul platit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO